Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım kris senin soruna cevap vermişti ama sanırım sen kaçırdın
canım eşinde sperm sayısı ve hareketi iyiyse eğer morfolojide çok önemli bir sorun yok
kris arkadaşımızın eşinin morfolojisi %1 idi ve doğal yolla hamile kaldı
bence sorun yok

Canım özel mesajına burdan cevap yazayım. Saraçoğlu hocanın kürlerini eşim 1 yıl kullandı, bi ara sperm sayısı 76 milyona çıktı ki ondan sonraki ay ben hamile kalmışdım ama düşükle sonuçlanmışdı. Ondan sonra da eşim Kaan Aydos tarafından tedavi ediliyordu çok şükür tedavi sonuç verdi.
Sana tavsiyem eşin mutlaka tedavi olsun, evet belki kürler işe yarıyo hamile kalırsın ama önemli olan hamileliğin devam etmesi.
İnan kaldıkdan sonra gerisi gelmezse o çok daha zor.

Canım daha önce de yazmışdım Ateş hoca bize de sizin sadece tüp bebekle çocuğunuz olur demişdi, ona bile zor gözüyle bakıyordu.
Kaan Hocayla tedaviye devam edin derim.
Şurda vereceğin en fazla 6 ay, sonrasında Allahın izniyle hamile kalırsın.

boncuğummm canım dün ilişki oldu doktor bugün olmasın dedi
sonraki gün olsun dedi yani yarından itibaren 3 ilişki olsun ancak
gün aşırı olsun dedi sperm kalitesi daha iyi olurmuş
ama benim içime sinmiyoo ben bugünde çalışayım diyom
ne dersin fıstığımm

cnm bende eşimi ikna edebilsem ankaraya gitmeyi bir de demez mi proxeed niye kullanıyorsunuz ki demiş cnm sizlere çok ihtiyacım var sizler belki yüz kere yazdınız neler kullandınız bana tekrar yazar mısınz

cnm hayırlı olsun yumurtlama tkibinde misin

slm kızlar naber nasılsınız ronyacıgım yumurta takıbındemısın sen eeger yumurta takıbındeysen haftada kaçkez gidiyorsun kontrole bende onumuzdekı ay gitmeyi düşünüyorum takıp için bu arada yenı hamıle arkadaşlar varmı

canım yeni gebişlerimiz var
nun
baruk
boncukum
canım ben adetin 12.günü gittim idoktora
bugün 22 günüm ancak çatlattık yumurtayı
canım ben 10 günde 4 kere gittim

canım bende pko olduğundan ne zaman yumurtlama olacak bilemiyoz
geç yumurtlama oluyor bazende hiç olmuyor
ben doktor takibiyle bakıyom yumurtanın gelişimine

cnm cahilliğimi bağışla pko olunca adet düzensizliği mi oluyor mu dün dr gitmiştim dr benimle ilgilenmedi adet oluyormusun dedi evet ozaman sorun yok yumurtluyorsundur dedi inanamadım o kadar sağolsun barukun dr gideceğim haftaya

canım yeni gebişlerimiz var
nun
baruk
boncukum
canım ben adetin 12.günü gittim idoktora
bugün 22 günüm ancak çatlattık yumurtayı
canım ben 10 günde 4 kere gittim

oooo maşallah yaa ben pek gelemıyorum topiğee haberim yok kımseden hepsini normmalmı aşılamöa falanmı çok iyi yaa maşallah hepsini tebrik ediyorum valla darısı bizim başımıza

oooo maşallah yaa ben pek gelemıyorum topiğee haberim yok kımseden hepsini normmalmı aşılamöa falanmı çok iyi yaa maşallah hepsini tebrik ediyorum valla darısı bizim başımıza

yok canım hepsi doğal olarak hamile kaldı
bu kadar mücadelenin sonu kupayla taçlanıyor

canım ben pko olduğumu adetlerimin düzensizliğinden anladım 50-60 günde bir adet oluyordum
bu süreçte doktor çok önemli iyi takip olmalı bencede sorduğun her soruya cevap verecek
iligili bir hekim bulmalısın.
canım adetlerin düzenliyse bir sorun yoktur tabi pko açısından yoktur diyebilirim
ama yinede tüm tetkiklerini yaptır adetin 3.günü muhakkak
prolaktin fsh lh E2 progesteron tsh t3 t4 hormonlarına baktır

süper yaaa bende kupa istiyorum yaaa çok sevındım valla böyle olması darısı bizim başımıza inş...

amin canım darısı tüm kupayı görmek isteyenlere

:26:
Bence gün aşırı daha iyi derim, eşinin deposu dolsun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…