- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.301
arkadaşlar ben 6 yıllık evliyım ve eşim 29 ben 23 yaşındayım 3 aşılama ve 2 tüp bebek yaptık eşimde sıperm yapı bozukloğu var koruger diye bişi varmış o da 3 normalde 14 olması gerekıyomuş ya lütfen bana cevap verin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
krıs kim hadi ama dünden beri pc nin başından ayrılmadım bana cevap vereceksiniz diye kimse cevap verbiyoçok üzülüyorum ama bana yardım edddddddddddddddddin yazdım eşimin normal %2 anormal sıperm %98 koruger 3 yapı bozukluğu var 3 aşılama 2 tüp bebek yaptım ya cevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap verin lütfen
canım kris senin soruna cevap vermişti ama sanırım sen kaçırdın
canım eşinde sperm sayısı ve hareketi iyiyse eğer morfolojide çok önemli bir sorun yok
kris arkadaşımızın eşinin morfolojisi %1 idi ve doğal yolla hamile kaldı
bence sorun yok
kızlar kafam çok karışık ateş hoca artık siz sadece tüp bebek yapabilirsiniz demiş ani sperm sayısı düştü ya bizde de krisciğim yazdıkları aklımda değerleri düzeltmeden yapmayın diyordu kaan hoca gitsem de ist dayım orda zaten yaptıramam kızlar aslında ben 1 yıl süre vermiştim belki yaşım 33 diye mi hoca böyle yaptı ne yapmalıyım kime gitmeliyim bilemiyorum çok çaresiz kaldım
Ronyacım nasılsın esmer güzelim?
Canım daha önce de yazmışdım Ateş hoca bize de sizin sadece tüp bebekle çocuğunuz olur demişdi, ona bile zor gözüyle bakıyordu.
Kaan Hocayla tedaviye devam edin derim.
Şurda vereceğin en fazla 6 ay, sonrasında Allahın izniyle hamile kalırsın.
boncuğummm canım dün ilişki oldu doktor bugün olmasın dedi
sonraki gün olsun dedi yani yarından itibaren 3 ilişki olsun ancak
gün aşırı olsun dedi sperm kalitesi daha iyi olurmuş
ama benim içime sinmiyoo ben bugünde çalışayım diyom
ne dersin fıstığımm
cnm hayırlı olsun yumurtlama tkibinde misin
slm kızlar naber nasılsınız ronyacıgım yumurta takıbındemısın sen eeger yumurta takıbındeysen haftada kaçkez gidiyorsun kontrole bende onumuzdekı ay gitmeyi düşünüyorum takıp için bu arada yenı hamıle arkadaşlar varmı
canım bende pko olduğundan ne zaman yumurtlama olacak bilemiyoz
geç yumurtlama oluyor bazende hiç olmuyor
ben doktor takibiyle bakıyom yumurtanın gelişimine
canım yeni gebişlerimiz var
nun
baruk
boncukum
canım ben adetin 12.günü gittim idoktora
bugün 22 günüm ancak çatlattık yumurtayı
canım ben 10 günde 4 kere gittim
oooo maşallah yaa ben pek gelemıyorum topiğee haberim yok kımseden hepsini normmalmı aşılamöa falanmı çok iyi yaa maşallah hepsini tebrik ediyorum valladarısı bizim başımıza
yok canım hepsi doğal olarak hamile kaldı
bu kadar mücadelenin sonu kupayla taçlanıyor
yok canım hepsi doğal olarak hamile kaldı
bu kadar mücadelenin sonu kupayla taçlanıyor
Ne mutlu darısı isteyen tüm dostların başına inşallah
cnm cahilliğimi bağışla pko olunca adet düzensizliği mi oluyor mu dün dr gitmiştim dr benimle ilgilenmedi adet oluyormusun dedi evet ozaman sorun yok yumurtluyorsundur dedi inanamadım o kadar sağolsun barukun dr gideceğim haftaya
süper yaaa bende kupa istiyorum yaaa çok sevındım valla böyle olması darısı bizim başımıza inş...
iyiyimm fıstığım moralim iyi doktora gittim yumurtlama olmuş dedi
artık iş spermlere düşüyor iyi koştursunlar dedi
boncuğummm canım dün ilişki oldu doktor bugün olmasın dedi
sonraki gün olsun dedi yani yarından itibaren 3 ilişki olsun ancak
gün aşırı olsun dedi sperm kalitesi daha iyi olurmuş
ama benim içime sinmiyoo ben bugünde çalışayım diyom
ne dersin fıstığımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?