Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne sadece cuma mıııı o zamanda çok kalabalık olmazmı yaa zaten kalabalıktı ben yarın hsg olacam orda benim sonuçlarıma bakar umarım...

evet hayatim bugün esim kan verdi orda ordan söylemisler artik cuma günleri aynen cok kalabalik olacak artik neyaparsak

Rabbim benim yaşadıklarımı yaşatmaz inşallah:)

inş. canım
inş. hayırlısıyla hepimiz düze çıkarız bazen çok ümitleniyorum bazen doktorların sesi kulağımda çınlıyor normal yolla asla olmaz dedikleri.
sonra topiğe girip krisi görünce ve iki gündür bocuk baruk nunu görünce umutlanmak istiyorum.
herşeyin hayırlısı hakkımda ne hayırlı ise o olsun inş.
hepimiz için hayırlısı neyse o olsunnn.
AMİN.............

evet hayatim bugün esim kan verdi orda ordan söylemisler artik cuma günleri aynen cok kalabalik olacak artik neyaparsak

zaten baya bekliyoduk artık işimiz daha zor desene zaten zar zor götürüyorum şimdi beni daha çok ugraştıracak eşim yaaa banada rahimi aşagı indirmek için bi ilaç verdiler vajinal yoldan sabahtan beri beni mahvetti kanama yaptı karnım agrıyo yarın ne yapacam ben ((((((

İnşallah canım sorma heyecan dorukta
bakalım bu ay endol ve trental kullandı eşim kris bu tahlillerden sonra asıl tedavi ozaman başlıyor demişti hayırlısı olsun inş.

canlarımçıkıyorum:)))))iyi geceler:)

iyi geceler canım

canim gecmis olsun insallah yarin halledersin de kurtulursun bak yarin persembe ama biz yinede gidicez sende git yarin olmazsa garanti cuma git dicem ama agrilarin var

kızlar kafam çok karışık ateş hoca artık siz sadece tüp bebek yapabilirsiniz demiş ani sperm sayısı düştü ya bizde de krisciğim yazdıkları aklımda değerleri düzeltmeden yapmayın diyordu kaan hoca gitsem de ist dayım orda zaten yaptıramam kızlar aslında ben 1 yıl süre vermiştim belki yaşım 33 diye mi hoca böyle yaptı ne yapmalıyım kime gitmeliyim bilemiyorum çok çaresiz kaldım

canım hoşgeldin aramıza senin eşinin morfoloji %3
bu topikte %1 ile hamile kalan var bizimki malesef 0
herşeyden önce moral çok önemli
almişsınız artık inşallah faydası olur

arkadaşlar ben 6 yıllık evliyım ve eşim 29 ben 23 yaşındayım 3 aşılama ve 2 tüp bebek yaptık eşimde sıperm yapı bozukloğu var koruger diye bişi varmış o da 3 normalde 14 olması gerekıyomuş ya lütfen bana cevap verin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

krıs kim hadi ama dünden beri pc nin başından ayrılmadım bana cevap vereceksiniz diye kimse cevap verbiyo çok üzülüyorum ama bana yardım edddddddddddddddddin yazdım eşimin normal %2 anormal sıperm %98 koruger 3 yapı bozukluğu var 3 aşılama 2 tüp bebek yaptım ya cevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…