- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.281
ne sadece cuma mıııı o zamanda çok kalabalık olmazmı yaa zaten kalabalıktı ben yarın hsg olacam orda benim sonuçlarıma bakar umarım...
bebğim diyen ağzını yerim ,canım arkadaşın sewiyorum sizi yaaaaaa
Rabbim benim yaşadıklarımı yaşatmaz inşallah:)
tama canım gidelim söyleyelim bakalım nedicek
canlarımçıkıyorum:)))))iyi geceler:)
evet hayatim bugün esim kan verdi orda ordan söylemisler artik cuma günleri aynen cok kalabalik olacak artik neyaparsak
ayy o heyecan bende de var henüz 1 ay oldu ama az da olsa artisi görücem insallah
canim kaan hoca krishazeli mail yoluyla tedavi etmisti kaan hoca hic para dahi almadan sen rica edersen eminim seni kirmayacaktir heyecan dorukta desene :))))))))))))))
canlarımçıkıyorum:)))))iyi geceler:)
zaten baya bekliyoduk artık işimiz daha zor desene zaten zar zor götürüyorum şimdi beni daha çok ugraştıracak eşim yaaa banada rahimi aşagı indirmek için bi ilaç verdiler vajinal yoldan sabahtan beri beni mahvetti kanama yaptı karnım agrıyo yarın ne yapacam ben((((((
sonuclar istedigin gibi olsun insallah canim
hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım
canim gecmis olsun insallah yarin halledersin de kurtulursun bak yarin persembe ama biz yinede gidicez sende git yarin olmazsa garanti cuma git dicem ama agrilarin var
yok canım yarın giderim zaten inşallah bu sefer bi sorun çıkmaz:))))))
yarin halledersin kurtulursun insallah canim sorunsuz bir sekilde
sekerler ben cikiyorum hepinizi öpüyorum iyi geceler canlarim
canlarım bende çıkıyom allah rahatlık versin herşey gönlünüzce olsun allaha emanet olun
canım hoşgeldin aramıza senin eşinin morfoloji %3
bu topikte %1 ile hamile kalan var bizimki malesef 0
herşeyden önce moral çok önemli
almişsınız artık inşallah faydası olur
var tabiki canım ama biraz beklemen lazım kris var bu konuda hepimizi o yönlendiriyo akşama yazar sana mutlaka
sen sperm sonucunu net ve tam olarak yaz yaşınızı,varikosek varmı yokmu,hormonlara bakıldımı bunları yaz kris yardımcı olur sana canım ,hoş geldin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?