Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim kan testinden hormon sonuclari cikiyo yani FSH LH VE TESTESTERON degerlerini görüyorsun ve bizim ignelerden sonraki ilk ay ki sonuclarimiz cikacak sen hangi asamadasin canim

valla canım bize öyle şeyler yapılmadı sadece siperm tahlili istendi hep varikosel yok dendi bakalım cumartesi doktor nedicek ben pek anlamıyom bize dedikleri 1 tane oglum var benim biliyosun doktorum mucize olmuş dedi

kaan hoca sana hic olumsuz seyler söylermi hic bence söylemez en güzel onun hastanesinde tedavi olmak bence sen tut esinin kolundan getir Ankaralara :)))) hic kendini üzme bak zaman gelecek degerler tavan yapacak görürsün

tatlım ya ,hala şoktayım 20 mıl sperm uçtu buhar oldu(((((((
bizdekide ne şans(((((
bu ayki aşılamam da yattı((((
kısmet değilmiş vesselam(((

valla canım bize öyle şeyler yapılmadı sadece siperm tahlili istendi hep varikosel yok dendi bakalım cumartesi doktor nedicek ben pek anlamıyom bize dedikleri 1 tane oglum var benim biliyosun doktorum mucize olmuş dedi

canimcim bence sizde sperm testi verirken birde hormon tahlili yaptirin bence hormonlarada bakilsin

tatlım ya ,hala şoktayım 20 mıl sperm uçtu buhar oldu(((((((
bizdekide ne şans(((((
bu ayki aşılamam da yattı((((
kısmet değilmiş vesselam(((

seninde surda hamile oldugunu bir görsem varya nasil mutlu olurum Allah o günleri en yakin zamanda göstersin bize spermler neden düstü peki neyden kaynaklandi hasta mi oldu esin

eşim doktora ben hormonlara baktırmak istiyorummu desin bide aç tok fark ediyomu ona göre gidelim canım

canim zaten hormonlara fsh lh ve testesteron degerlerini istiyolar kan vereceksin bugün esim sabah ac karnina gitti kan verdi daha iyi sonuc alirsiniz hormon sonuclarinda ac tok farketmiyor ama sen bilirsin canim bu sekilde sadece sperm testiyle kalmayin mesela kaan hoca her ay hormon sonuclari ister sperm testi istemez bu sekilde de anliyor zaten degerleride

mues fatma ceylan sizler nasilsiniz sekerler

ben kendi adıma söyiliyim iyiyim canım sen nasılsın
bizimde yarın hormon tahlili yapılcak cuma spermiogram
içim içimi yiyiyor bende yağmur gibi kendi kendimi korkutuyorum.
birde biz ankaraya gidemicez eşimin işinden ötürü korkuyorum ya kaan hoca kabul etmezse böyle internetten tedaviyi
ya tahliller kötü çıkarsa
ya
ya
ya

seninde surda hamile oldugunu bir görsem varya nasil mutlu olurum Allah o günleri en yakin zamanda göstersin bize spermler neden düstü peki neyden kaynaklandi hasta mi oldu esin

biliyormusun hiç hasta olmadı,klomen yapıyormuş dedi kızlar 3 ay bitiminde(((((
canım ya inşallah hep eraber kalacağız ,sakın beni beklemeyin benim işim çokkkk zor:)

biliyormusun hiç hasta olmadı,klomen yapıyormuş dedi kızlar 3 ay bitiminde(((((
canım ya inşallah hep eraber kalacağız ,sakın beni beklemeyin benim işim çokkkk zor:)

bak baruk nun boncuk bize cok güzel bir sürpriz yaptilar allah onlara mucize nasip etti neden seninde olmasin hic üzme kendini

Rabbim benim yaşadıklarımı yaşatmaz inşallah:)

tama canım gidelim söyleyelim bakalım nedicek

canim kaan hoca tel. pek nadir cvp verir sen mail yoluyla konus bence bide artik hastanede degisiklik yapmislar artik cuma günleri muayene günü onun disinda almiyacaklarmis artik

ne sadece cuma mıııı o zamanda çok kalabalık olmazmı yaa zaten kalabalıktı ben yarın hsg olacam orda benim sonuçlarıma bakar umarım...

ayy o heyecan bende de var henüz 1 ay oldu ama az da olsa artisi görücem insallah
canim kaan hoca krishazeli mail yoluyla tedavi etmisti kaan hoca hic para dahi almadan sen rica edersen eminim seni kirmayacaktir heyecan dorukta desene :))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…