Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım üzülücek bişey yok takma kafana sende daha yeni evlisin bana bile erken diyolar aşılama için ible 1 sene geçmeden yapılırsa yanlış işlem diyolar.bence bekle hayatım çok erken böyle şeyleri düşünmede krisi örnek al.Rabbim zamanını biliyor

pamukcum fsh oldukça iyi ama diğer değerler ile ilgili bişey diyemiyorum. kris gelince zaten sana mutlaka yazar, ne yapacağın konusunda. İyi tarafı nisana şurda ne kaldı, martta belki çalışmalara başlarsınız. İnşallah...

hayatım ben normal yolla istiyorum o yüzden böyle tedirgin oldum evet mart ve nisan çok yakında sabretmek çok kolay olacak ama sonu iyi olsun değilmi
sana o kadar çok sevindim ki Allah ım nazardan saklasın sorunsuz hamilelik geçirirsin inşallah canım benım

evet canım yeni evliyim ondan da sorun yok ama sadece önümde engel istemediğim için evliliğimin başından itibaren tedavi ile uğraşıyorum önümde hiç engel kalmasın ve isteyerek ve bilinçli hamile kalayım diye :)

hmm, o zaman mantıklı olan da sperm testini beklemek zaten,neden tüpü telaffuz etmiş bilemedim.ama sana bir örnek vereyim canım yaklaşık 2 ay önce kaan hocanın yanına gittiğimizde bize da temmuzu bekleyelim( 3 sene için) tüp yapalım everaklarınızı hazırlayın demişti, ama bak şimdi durum ne kadar değişti:)
neden sizde de böyle olmasın ki, bu arada kris de tüp için adetini beklerken hamile olmamış mıydı?
üzülecek bişe yok fsh güzel bence hiiiççç mralini bozma canım:)

evet elinden gelen herşeyi yap aklında kalmasın fazla kafana takma diyen benim ama bende takıyorum işte insanız engel olamıyoruz kendimize malesef

canım bende kesinlikle kaan hoca taraftarıyım onun tek olduğunu düşünüyorum türkiye de zaten Allah başımızdan eksik etmesin kaan hocayı yükselmelerle ilgili sadece iğneleri kes haftada bir vurulacak mart sonu çağırıyor tahlil yazdı inşallah ordaki değerler yüksek çıkar

canım benım o güzel kalbin ve desteğin için çok tşk ederim inan içimi rahatlattın Allah ım sorunsuz hamilelik nasip etsin güzel arkadaşım
evet elinden gelen herşeyi yap aklında kalmasın fazla kafana takma diyen benim ama bende takıyorum işte insanız engel olamıyoruz kendimize malesef

takmıyorumm takmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:76:

cnm çatlatma iğnesi mi kullanıyorsun sen ankarada mısın şanslılardan mısın:)))

analdım canım benım hayırlısı üzme kendını bence biraz daha bekle canım

boncuk canım hayırlı olsun bebişin darısı bizim başımıza inş.allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsın cnaım

İyi dileklerin için teşekkür ederim pamukum. Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…