- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.401
kızlar kafam çok karışık ateş hoca artık siz sadece tüp bebek yapabilirsiniz demiş ani sperm sayısı düştü ya bizde de krisciğim yazdıkları aklımda değerleri düzeltmeden yapmayın diyordu kaan hoca gitsem de ist dayım orda zaten yaptıramam kızlar aslında ben 1 yıl süre vermiştim belki yaşım 33 diye mi hoca böyle yaptı ne yapmalıyım kime gitmeliyim bilemiyorum çok çaresiz kaldım
arkadaşlar ben 6 yıllık evliyım ve eşim 29 ben 23 yaşındayım 3 aşılama ve 2 tüp bebek yaptık eşimde sıperm yapı bozukloğu var koruger diye bişi varmış o da 3 normalde 14 olması gerekıyomuş ya lütfen bana cevap verin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyi akşamlar ecrin
arkadaşlar ben 6 yıllık evliyım ve eşim 29 ben 23 yaşındayım 3 aşılama ve 2 tüp bebek yaptık eşimde sıperm yapı bozukloğu var koruger diye bişi varmış o da 3 normalde 14 olması gerekıyomuş ya lütfen bana cevap verin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canim kaan hoca ya mail at hemen ona gore hareket edelim.
evet spermler duzelmeden tup bebege baslamayin
illa tup te yapacaksaniz onun oncesi tedavi var yine 2 aylik
iyiyimm fıstığım moralim iyi doktora gittim yumurtlama olmuş dedi
artık iş spermlere düşüyor iyi koştursunlar dedi
cnm bende eşimi ikna edebilsem ankaraya gitmeyi bir de demez mi proxeed niye kullanıyorsunuz ki demiş cnm sizlere çok ihtiyacım var sizler belki yüz kere yazdınız neler kullandınız bana tekrar yazar mısınz
slm kızlar naber nasılsınız ronyacıgım yumurta takıbındemısın sen eeger yumurta takıbındeysen haftada kaçkez gidiyorsun kontrole bende onumuzdekı ay gitmeyi düşünüyorum takıp için bu arada yenı hamıle arkadaşlar varmı
Gnc den vitaminlerimiz geldi cOnezymymQ10 sadece benmi içeceğim kriscim.
proxeed in icinde var zaten dolayisiyle esin iciyor
sen ic tatlim gun de 1
1 tanede omega 3
cnm bilgiler için çook teşekkür ederim kaan hocaya hiç gittiniz mi biz de 4 defa mailleşti sadece proxeed kullanın sizi göreyim dedi eşim idareci bu on beş tatili kullanamadaı hem de pek ikna edemedim o ateş hocaya çok güveniyordu en azından bugün çok üzüldü her şerde bir hayır vardır:)
hadiiiiiiiiiiiiiiiii:)))
nezaman yumurtlamissin peki?
iliski oldumu yeterince?
valla bu ay senden cok umitliyim ona gore
mujdenide ben vericem topike
kris gülümgülüm pamuk meri onlar nasıllar varmı bi gelişmee krisin bebiş ne kadar olmustu
bende krisimi dinlicem fik fikkkkkk düt dütttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?