Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pammukum kuzumm bak sakın üzülme
nisana ne kaldı hem nisanda mı olcak onuda Allah bilir
belki daha evvel olcak baksana boncuğumun eşinin en son testinde sayı ne kadar azdı
hangi ara yükselcek nolcak belli olmaz herşey kısmet gönlünü ferah tut
sabırsız arkadaşım benim

ronyam benım canımın sıkılmasının sebebi çok olumlu konuşuyodu bizim için şimdi değerler çok güzel artış gösterdi dedi bize eğer şuan acele ediyorsanız şuan tüp bebek yapalım dedi istemedim tabiki benim kafamı karıştıran mart sonu veya nisan da sperm testi verdiğimizde sonuçların istediğim gibi olması tüp bebek gerçekten istemiyorum doğal yolla hamile kalıp eşime sürpriz yapmak istiyorum tabi allah buna izin verirse bide menagon haftada 2 kere pregnyl haftada 1 kere oldu yeniden reçete yazdı proxeedi kesin dedi neden proxeedi kesiyoruz şuan 6. Kutuya geçtik anlayacağın canım arkadaşım baya bir kafamı doldurdum

canım eşim kullanıyor pregnyl ben bişey kullanmıyorum adetlerim düzenli olduğu için buarada evet ben ankaralı şanslılardanım :))))))

pamukcum ankarayı sevememiştin ama ne kadar şanslı oldugunu şimdi biliyosun dimi bu arada ankarada daha ne kadar kalmayı düşünüyosunuz

kızlar bişey sorucam ebaydan proxeed aldığınızda hangi posta kullanılıyo?ben girdim posta takip sitesine türkiye de diyo pamuk sen bilirsin türkiyede hangi posta ilgileniyo???nereye ulaşmam lazım???

pamukcum ankarayı sevememiştin ama ne kadar şanslı oldugunu şimdi biliyosun dimi bu arada ankarada daha ne kadar kalmayı düşünüyosunuz

canımcım ankarayı sevemedım evet bir ıstanbul tutkum olduğu için ama bu konuda da şanslıyım tayin olayına gelince ne kadar kalacağımız belli değil isteyene kadar kalırız herhalde canım istanbul istemiyor eşim bende kocaeli istemiyorum :))))

kızlar bişey sorucam ebaydan proxeed aldığınızda hangi posta kullanılıyo?ben girdim posta takip sitesine türkiye de diyo pamuk sen bilirsin türkiyede hangi posta ilgileniyo???nereye ulaşmam lazım???

posta kodunumu soruyorsun canım sen anlamadım ki

canımm bence proxeede devam edin ayrıca hormon teedaviniz tam gaz devam ediyor
artış olcak belkide olmuştur bilmiyoruz sen çalışmalara hız ver belki nisana kalmadan sürpriz olur

peki bu ilk senenimiz mi ankarada eşimle ikimizde ankaralı oldugumuz için bizim öyle bi sorunumuz yok allahtan eşim istnbulda 4 yıl görev yapmış benim eşimde hiç istemiyo istanbulu:)))))

peki bu ilk senenimiz mi ankarada eşimle ikimizde ankaralı oldugumuz için bizim öyle bi sorunumuz yok allahtan eşim istnbulda 4 yıl görev yapmış benim eşimde hiç istemiyo istanbulu:)))))

canım daha önce 8 yıl istanbul da görev yapmış ben eşimle 2008 de flört etmeye başladığımda tayini ankara ya çıktı şuanda da 8 aylık evliyim işte :)))

pammuğum ya ben ebaydan vitex sipariş vermiştim henüz gelmedi nerdeyse 1 ay olcak
diğer siparişlerim geldi ancak bu gelmedi
sipariş numarası bumu oluyor Item number: 220557863030
ancak tıklanmıyor sadece ürünün tepesinde böyle bir numara var
ben nasıl takip etcem canım yardımcı olursan sevinirim

RONYAM TRACK NUMBER YAZAR MAİLDE O NUMARAYA BİR BAK CANIM SANA BİR LİNK GÖNDEREYİM O NUMARAYI KOPYALA YAPIŞTIR ÜRÜNÜN NERDE OLDUĞUNU SANA SÖYLER

USPS - Track & Confirm - Put our delivery information to work for you

ayy canım emaillere baktım öyle bir numara bulamadım
ben o arada yanlış alışveriş yaptım onları iptal etmiştim acaba bunudamı iptal ettim
adam bana böyle bir mesaj atmış
Thanks for shopping on eBay! To help you keep track of your purchases, we're sending you this order update.You can also keep track of all your purchases in My eBay.

canım eşim kullanıyor pregnyl ben bişey kullanmıyorum adetlerim düzenli olduğu için buarada evet ben ankaralı şanslılardanım :))))))

cnm senin eşinin sorunu neydi hormon düzeylerimi için yoksa sperm sayısı için mi demin eşime söyledim iğneyi pamukcuğumun eşi kullanıyormuş diye eşim iğdeden korkar gözleri açıldı:)zaten zarzor ikna etmiştim ankara için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…