- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.381
çok sağol tatlım benimde dualarım sizinleinş.canım dualarım senınleee
iyi dileklerin için teşekkür ederim pamukum. Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin inşallah.
pammukumm şunu şurasında nisan ayına ne kaldı
bence sevin üzülme az kaldı
pammukum kuzumm bak sakın üzülme
nisana ne kaldı hem nisanda mı olcak onuda allah bilir
belki daha evvel olcak baksana boncuğumun eşinin en son testinde sayı ne kadar azdı
hangi ara yükselcek nolcak belli olmaz herşey kısmet gönlünü ferah tut
sabırsız arkadaşım benim
canım eşim kullanıyor pregnyl ben bişey kullanmıyorum adetlerim düzenli olduğu için buarada evet ben ankaralı şanslılardanım :))))))
pamukcum ankarayı sevememiştin ama ne kadar şanslı oldugunu şimdi biliyosun dimi bu arada ankarada daha ne kadar kalmayı düşünüyosunuz
kızlar bişey sorucam ebaydan proxeed aldığınızda hangi posta kullanılıyo?ben girdim posta takip sitesine türkiye de diyo pamuk sen bilirsin türkiyede hangi posta ilgileniyo???nereye ulaşmam lazım???
ronyam benım canımın sıkılmasının sebebi çok olumlu konuşuyodu bizim için şimdi değerler çok güzel artış gösterdi dedi bize eğer şuan acele ediyorsanız şuan tüp bebek yapalım dedi istemedim tabiki benim kafamı karıştıran mart sonu veya nisan da sperm testi verdiğimizde sonuçların istediğim gibi olması tüp bebek gerçekten istemiyorum doğal yolla hamile kalıp eşime sürpriz yapmak istiyorum tabi allah buna izin verirse bide menagon haftada 2 kere pregnyl haftada 1 kere oldu yeniden reçete yazdı proxeedi kesin dedi neden proxeedi kesiyoruz şuan 6. Kutuya geçtik anlayacağın canım arkadaşım baya bir kafamı doldurdum
canımm bence proxeede devam edin ayrıca hormon teedaviniz tam gaz devam ediyor
artış olcak belkide olmuştur bilmiyoruz sen çalışmalara hız ver belki nisana kalmadan sürpriz olur
canımcım ankarayı sevemedım evet bir ıstanbul tutkum olduğu için ama bu konuda da şanslıyım tayin olayına gelince ne kadar kalacağımız belli değil isteyene kadar kalırız herhalde canım istanbul istemiyor eşim bende kocaeli istemiyorum :))))
peki bu ilk senenimiz mi ankarada eşimle ikimizde ankaralı oldugumuz için bizim öyle bi sorunumuz yok allahtan eşim istnbulda 4 yıl görev yapmış benim eşimde hiç istemiyo istanbulu:)))))
posta kodunumu soruyorsun canım sen anlamadım ki
pammuğum ya ben ebaydan vitex sipariş vermiştim henüz gelmedi nerdeyse 1 ay olcak
diğer siparişlerim geldi ancak bu gelmedi
sipariş numarası bumu oluyor Item number: 220557863030
ancak tıklanmıyor sadece ürünün tepesinde böyle bir numara var
ben nasıl takip etcem canım yardımcı olursan sevinirim
yok canım posta kodu değil şimdi benim ürünler türkiyede gözüküyo ama nerde yani türkiyeye ürünler gelince nerde duruyo?ptt ye mi veriliyo
RONYAM TRACK NUMBER YAZAR MAİLDE O NUMARAYA BİR BAK CANIM SANA BİR LİNK GÖNDEREYİM O NUMARAYI KOPYALA YAPIŞTIR ÜRÜNÜN NERDE OLDUĞUNU SANA SÖYLER
USPS - Track & Confirm - Put our delivery information to work for you
canım eşim kullanıyor pregnyl ben bişey kullanmıyorum adetlerim düzenli olduğu için buarada evet ben ankaralı şanslılardanım :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?