Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

boncuk nasıl gidiyor hamilelik alışabildinmi canım.kese göründümü.
ara ara aklıma geliyorsunuz yeni hamiş olanlar seviniyorum ne güzel 3 kişi daha eksildi diye .
inşallah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canım.
birde canım zeytiny.incir kürü fsh yükseltmek içinmi ben de yapıyordum eşime ama ne için oldugunu bilmiyordum

canım degerlerden pek anlamıyorum ama fsh güzel doktor hormonlar güzel diyorsa neden preseed le denemiyorsun canım yada yumurtlama takibi yaptırabilirsin

bence çalışmalara devam et canım bu işler hiç belli olmaz
adete yakın akıntı çogalır canım

Son düzenleme:
canım yeni gebişlerimiz var
nun
baruk
boncukum
canım ben adetin 12.günü gittim idoktora
bugün 22 günüm ancak çatlattık yumurtayı
canım ben 10 günde 4 kere gittim

hadi bakalım canım snin için hayırlısı olsun.
esra arkadaşımızda galiba hamileymiş hayırlı olsun inşallah

Son düzenleme:
kızlar gunaydın yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sızı bır bos bıraktım nufus patlaması yapmıssınız maşşşşşşşşş
valla benımde adetım 4 gun gecmıstı cıft cıktı 2 testtede ve bugun 9. gunum oldugum halde adet olmadım tabı doktorada gıtmedım cunku 2 gun oncekı testte negatıf cıktı neden anlamadım
ronyaaaaaaaaaaaaaa
boncukkkkkkkkkkk
nunnnnnnnnnnn
barukkkkkkkk
:):):):):)
hamıle kalan arkadslarımı tbr edıorum
azmın mukafatı buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ayrıca kırkınız karısacak galıba :)
hepımız bırden hamıle klamasıda tuhaf oldu aynı anda topık sessız kalacak logusa modundan dolayı :))))))
eskılerden yagmurlan ben kaldım bırde meri hayırlısııııııııııııı
hamılser dua beklıoruzzzzzzzzzzzzzzz
cok optum hepınızı,ya dugunumuz var abmın gıremıorum pek topıge
ama kocıse ılacları depıyorum avuc avuc ınşşşşş ters tekı yapmaz bize:):):):)

canım merhaba, kan testi yaptırmadın mı1?

nun hamılesın suan demı
sana bırsey soracaktım kac aydır ugrasıordunuz neler yaptınız sorun neydı
tavsıye edecegın seyler varmı
kaaan aydosun tedavısını uyguladınızmı vede presedd

canim gunun cok gecti artik biran once doktora gitmen lazim.. bugun neden gitmiyorsun?

esracımm biliyon demi herşey bir süpermene bakıyoo
Rabbim ol derse olur sen günlünü ferah tut dualarımız seninle

nun hamılesın suan demı
sana bırsey soracaktım kac aydır ugrasıordunuz neler yaptınız sorun neydı
tavsıye edecegın seyler varmı
kaaan aydosun tedavısını uyguladınızmı vede presedd

canım 1.5 senedir istiyorduk varikosel ameliyatı oldu eşim,10 ay önce,3 ay kadr önce de kaan hocayla başladık, 2 aydır proxeed ve klomen kullanıyorduk.preseed kullanmadık canım ama yumurtlama takibi yapıldı ultrasonla böyle işte...

günaydın nun nasılsın nasıl gidiyor canım ?

ben bu topik den deyilim ama bende hiç iyi gitmiyo 3 gündür bu topikte cevap bekliyorum bana kimse buğru dürst b, cavap vermedi kiris arkadaşımıza yazdın kaan hoca dedikleri nerde hangi hastanede telefunu ne di ye ama cevap hala yok ya offfffffffffff anca biribirinize yazıyonuz yaoffffff lütfen cavp kaaaaaaan hoca nerde hangi hastnade teli kaç nasıl tanıştınız gitmeye nasıl karar verdiniz kaç ay tedavi gürdünüz eşlerinizin sorunu ne idi yaaaaaaaaaaaaaaaaa cevap verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrin arkadaşlar cevap

canım günaydın kaan aydos ankarada kızlar meille iletişim kuruyolar kaan aydosa tahlil sonuçlarını yazıyolar kaan beyde onlara tedavi uyguluyo anlatabilmişimdir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…