Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bizler sana cevap veriyoz ama sen geçmiş sayfaları okuma zahmetinde bulunmuyorsun
ayrıca burdaki arkadaşlara anca birbirlerine cevap yazıyor demen çok kırıcı
eğer bişeyleri çok merak ediyorsan geçmiş sayfaları biraz okursun
ne demek devlet hastanesindeki hemşireler benziyorsunuz
çok ayıp gerçektende bizim topiğimiz çok huzurlu ve herkes birbirini çok seviyor
kimse birbirine böyle kırıcı konuşmuyor bence sende biraz stresini at rahatla

günaydın canlarım cumanız mübarek olsun herşey gönlümüzce olsun ronyam yumoş çatlamış inşallah sendende hamilelik haberini duyarız bebegim :)

günaydın kızlarr, nasılsınız ben kızgınım. dün ovulasyon testinde 2. çizgi silik çıktı. çalışma yapamadık benim kociş uyuyakaldı öldüm öfkemden yaaa

sağoll fıstığımm
dualrınızı bekliyorum Rabbim hepimizin gönlündekini versin
sende durumlar nasıl canım

canım sabah 9 tahlil verdi sonucu 12 gibi alıcakmıi ama ben akşam 9 önce yazamam ozaman geliyo işten inan sitresden uyuyamadım yarında doktora göstericegiz durum bundan ibaret

günaydın kızlarr, nasılsınız ben kızgınım. dün ovulasyon testinde 2. çizgi silik çıktı. çalışma yapamadık benim kociş uyuyakaldı öldüm öfkemden yaaa

canım üzülme testte pozitifi gördükten 24-36 saat içinde yumurta çatlıyor
daha vakit var sıkılma bu geceyi güzel değerlendirin

ben çizgiyi görünce benimkine yumurtladım 3 gün çalışma var kendini ona göre ayarla diyorum sende öyle yap canım sabah yapsaydınız

canım sabah 9 tahlil verdi sonucu 12 gibi alıcakmıi ama ben akşam 9 önce yazamam ozaman geliyo işten inan sitresden uyuyamadım yarında doktora göstericegiz durum bundan ibaret

esilanur eşin mi tahlil verdi hadi bakalım bekliyoruz sonucu yaz . ronyam yumurtan çatlamış, müjdelerle gelsin haberler :87:

sabah ta yapamadık canım, işe geldik zaten. bende diyorum bak 3 gün çalışma sonra da 2 günde bir diyorum tamam tamam diyo sonra da hiç umursamıyo valla , yazık vitaminler de boşuna gidiyo

hayırlı haberler olsun inşallah

hebipiz için hayırlısı olsun cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın canlarım ben çıkıyorum malum temizlik var akşama görüşürüz ronyacım ben boncuga denk gelemiyorum tatlım onunla karşılaşırsan sorsana preseed jel kullanmışmı merak ediyorum allaha emanet olun

bu topiktekiler devlet hastanesindeki hemşirelere benziyo bişi soruyusun malesef cevap yok

canım ben de burada kaç aydır yazışıyorum ama kimseden böyle şeyler duymadım. lütfen söylediklerine dikkat et herkes aynı durumda herkesin canı sıkkın. kimsenin sorusu cevaplanadan kalmıyor

bu arada google kaan aydos yaz zaten ilk sırada kendi sayfası çıkıyor oradan bilgi alabilirsin

canım kullandı diye biliyorum
sende Allaha emanet ol

dun prof. dr. levent senturke gıttım.kadın dogumcu.ayrıca teoman beyede gıttık. sabah.neyse teoman degerlerın duzeldıgını,dna hasarının dustugunu ve bunun gıderekte dusecegını soyledı.ıste 3-4 ay kendınız deneyın sonra artık dayanamıyoruz dersenız once bır asılama sonrada ıstersenız tupbebek yaptırırsınız dedı.ama bekleyın bu degerlerle sızden 3-4 ay ıcınde hamılelık beklıyorum dedı.nolvadex verdı o da tamoxifen grubu ılaclardan yanı klomen gıbı en az 4 ay kullan dedı sonra belkı bu sure 6 ay yada 1 seneyı bıle bulur dedı .ama hamılelık olursa bırakabılırsın dedı.klomenın deger dusurdugunu de sordum ıkı dr. a da:teoman oyle bısı olmaz bence test yaptırılan yerden dolayıdır dedı.yanı bır yerde yuksek dıger yerde oyle dusuk cıkmıs olabılır dedı.oyuzden guvenılır bır laboratuarda baktrmak gerek dedı.sonra levent beyede sordum. o da deger dusmesı gecıcıdrı sonra yukselır yıne dedı.kalıcı olmaz dedı.

ordan cıktık aksamustu levent beyın muayenehanesıne gıttık.herseyımı gotrudum.hormon testlertım ,hemogram ,glıkoz, HIV ,smear ,Rahım fılmı hepsı ıste.esımın sperm testlerıde yanımızdaydı.baktı benı alttan muayene ettı.dun adetımın 2. gunuydu.yumurtalara baktı.rezerv nasıl dedım.bak bır suru yumurtan var dedı.su durumda senın hıc bır problemın yok dedı.esının morfolojı 2 cok dusuk dedı.pekı dedım ayda hamıleık sansımız ne ,% 5 dedı.normal yolla hamıle kalabılırsın ama zaman alır dedı.
sız ne yapmamı ıstıyorsunuz dedı.asılam ıle baslayalımmı dedı.bız klomen ve catlatma ıgnesı olabılır dedık.o da senın durumunda klomene ıhtıyac yok yumurtan gelısıp catlıyor dedı.o polıkıstık over de yaralı olur dedı.yaa sınır oldum.bırde dedıkı sız hep tumlabda yaptrmıssınız testlerı ben olsam bırde baska yerde yaptırırdım.nasıl yanı tumlab guvenılır degılmı dedım.yaa oyle demıyorum.ama ben bıle benım sıze onerdıgım bır yerde 3 ten fazla test yaptrmam dedı.ya degerlerınız boyle yuksek degılse gıbı yuvarlak cevaplar verdı canım sıkıldı.sızce oyle bısı olabılırmı.teoman bılerek yuksek yazın demıs olabılır mı.canım cok sıkıldı.
ama dun baktı degerlere dedıkı hareket ve morfolojıde ılerleme kadedememısız ama sayı yukselmıs.ee madem yukseltecek olsa hareket ve morfolojıyede mudahale etmezmıydı dımı.madem yukseltıyor morf yukseltırdı sayıyıda.ya canımı cok sıktı.esım sevmedım ben bu adamı cok paragoz gıbı geldı dedı.adam 2 asılama denerız olmadı tupbebek yaparoız dedı.sonra parası da su kadar falan dedı.bır dr. parasını pat dıye konusmaz dedı esımde .ama canım cok sıkıldı okadar para sayıyorsun prof dıyorsun hepsı para delısı olmus.kıme guvenecegımızı sasırdık.ne yapsam bılemıyorum.normal yolla olmuyor.ama guvenebılecegım bır yer bulup gıtmek ıstıyorum.ne yapsam

canım bende çok üzüldüm arkadaşın böyle kırıcı konuşmasına
kimse kimseye neden cevap vermiyon diye böyle kızamaz hatta hakaret edemez
ben başka topiclere de kafama takılanları yazıyorum soruyorum
kimisi cevap veriyor kimisi cevap vermiyor
ama kalkıpta böyle kimseye çıkışmıyomm kendim araştırıyom okuyorum
bazı kişiler malesef böyle bencil oluyor illada ben ben diyolar
o sırada acaba başka insanların ne dertleri var diye
ne okuyolar nede moral olmaya çalışıyolar

canım ben senin neye sıkıldığını anlamış değilim
bence sizin sıkılcak üzülcek bir durumunuz yok bence gittiğiniz kadın doğumcu sizi bilerek aşılamaya yönlendirmiş mademki durumlar iyi neden canını sıkıyon
bak eşininde değerleri düzelmiş ne güzel
ayrıca laboratuar konusuna gelince ben sanmam doktor yüksek yazın diyecek ve onlarda
yüksek yazacak olurmu hiç öyle bişey doktor ve laboratuar sizin başka bir yerlerde bir daha testi tekrarlama ihtimaliniz olduğunu düşünemeyecek kadar salak değillerdir yani bence böyle bir şey olmaz.sen boşa canını sıkıyon ayrıca bence sen ilaçla değilde doğal yumurta takibi yaptırmalısın.ben pko olmama rağmen ilaç kullanmadan bu ay takip yaptırdım.
bence siz 3-4 ay daha normal deneyin olur inşallah
son testte değerler ne kadar çıktı

kızlar acelem var çıkacağım o yüzden hızlı bir şekilde yazıyorum .
Kaan hocayla tel degörüştük
bizim durumumuz nadir bir vakaymış,olabilirmiş ,bir tıkanıklık maydana gelmiş olabilir ,aşılama içinde sperm sayısının sabit olduğu anı tesbit etmeliyiz ,endişe etmeyin düzelir dedi ,hormon tahlillerini yapın bana gönderin tedavi şeklimizi belirleyelim dedi:)
eşime haftaya ankaraya gidelim diye baskı yapmaya başladım şimdilil olumsuz cewap weriyo ,bakalım kim kazanacak

canım çok sevindim kaan hocanın böyle olumlu konuşmasına
benim bildiğim yağmur ikna eder kocişini ve kulağından tuttuğu gibi götürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…