- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.541
canım ben senin neye sıkıldığını anlamış değilim
bence sizin sıkılcak üzülcek bir durumunuz yok bence gittiğiniz kadın doğumcu sizi bilerek aşılamaya yönlendirmiş mademki durumlar iyi neden canını sıkıyon
bak eşininde değerleri düzelmiş ne güzel
ayrıca laboratuar konusuna gelince ben sanmam doktor yüksek yazın diyecek ve onlarda
yüksek yazacak olurmu hiç öyle bişey doktor ve laboratuar sizin başka bir yerlerde bir daha testi tekrarlama ihtimaliniz olduğunu düşünemeyecek kadar salak değillerdir yani bence böyle bir şey olmaz.sen boşa canını sıkıyon ayrıca bence sen ilaçla değilde doğal yumurta takibi yaptırmalısın.ben pko olmama rağmen ilaç kullanmadan bu ay takip yaptırdım.
bence siz 3-4 ay daha normal deneyin olur inşallah
son testte değerler ne kadar çıktı
canım çok sevindim kaan hocanın böyle olumlu konuşmasına
benim bildiğim yağmur ikna eder kocişini ve kulağından tuttuğu gibi götürür
kızlar acelem var çıkacağım o yüzden hızlı bir şekilde yazıyorum .
Kaan hocayla tel degörüştük
bizim durumumuz nadir bir vakaymış,olabilirmiş ,bir tıkanıklık maydana gelmiş olabilir ,aşılama içinde sperm sayısının sabit olduğu anı tesbit etmeliyiz ,endişe etmeyin düzelir dedi ,hormon tahlillerini yapın bana gönderin tedavi şeklimizi belirleyelim dedi:)
eşime haftaya ankaraya gidelim diye baskı yapmaya başladım şimdilil olumsuz cewap weriyo ,bakalım kim kazanacak
canım ıste ya degerler duzelmedıyse bunu taktım sımdı.9 mılyondu amelıyat oncesı amelıyat sonrası 20 mılyon oldu 7. aydayız.ılerı hareket amelıyat oncesıde % 26 gıbıydı bazen 22 banzen 26 cıkıyor yerınde hareket bazen 32 bazen 26 cıkıyor ıste boyle morf. hep % 2 .yaa ne bıleyım bencede bırde adam demezmı 1 asılama 1.600 bulur ılaclarla dıye yuh dedım.yaa cok paracı bırı gıbı geldı.ınanın mıdem bulandı.rabbım kımseyı dusurmesın ellerıne ınsallah ısteyen herkes dogal yoldan hamıle kalır kıme guvencez sasırdım kaldım yaa.tıcarethane resmen.daha otrudum ne yapalım asılama mı ıstersınız dedı.ben asılama zaten ıstemıyorum.hem kendı de dedı asılama da en cok % 15 sans var dedı.morfolojıye pek etkı etmıyor asılama dedı.harekete etkı edıyor dedı.hemde 2 asılama dıyor.ben 1 tane bıle dusunmuyorum kı.ona verecegım parayı tupbebege verırım daha ıyı.
kizlar oncelikle gunaydin herkese..benim esimdede 500 bin cikti deger varikosel amelyatindan sonra..kaan hocaya mail attim ama 1 haftayi gecticevap vermedi..size ne kadar zamanda cevap veriyo kaan hoca?
kizlar oncelikle gunaydin herkese..benim esimdede 500 bin cikti deger varikosel amelyatindan sonra..kaan hocaya mail attim ama 1 haftayi gecticevap vermedi..size ne kadar zamanda cevap veriyo kaan hoca?
canım ameıyat oncesı degerınız kactı pekı.kesın cvp verır benım hıcbır maılımı cvpsız bırakmadı.mutlaka cvp verır.1 hafta ıcınde gelır cvbın
merhaba arkadaslar bende sızler gıbı uzun sure cocuk hasretı yasadım en sonunda allahım dualerımı kabul ettı esım azosperm tanısı ıle ankarada bır ozel tuo bebek unıtesınde 1 defa tup bebek deneyımımız oldu ama sonuc 2 aylıkken dusukle sonuclandı 1 de etlık hastanesınde asılama deneyımımız oldu ama sonuc negatıf artık psıkolojıkmen yıkılmıstım takı bır doktor ısmı duyana kadar ısteyene maılle atabılırım ısmını esımın sperm sayısı 5 mılyondu onunda 100 90 nı ölu doktor beyden allah razı olsun 5 aylık bır tadavı onerdı menogon amp ve her gun sabah aksam harnup pekmezı hergun ıctı esım be 5 aydan sonra bıde baktıkkı sperm sayısı 65 mılyona cıkmıs ve morfolojı 100 90 canlanmıs ve en guzelıde bılıyomusunuzzzzzzz dogal yollla hamıle kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmm sımdı 2 aylık bebısım var gübüsümde allahım ısteyen herkese nasıp etsınnnnnnnnn
Ben bir doktorun bilip diğerlerinin bilmediği tedav olduğunu sanmıyorum, böyle yazılar sanki reklam havasında.merhaba arkadaslar bende sızler gıbı uzun sure cocuk hasretı yasadım en sonunda allahım dualerımı kabul ettı esım azosperm tanısı ıle ankarada bır ozel tuo bebek unıtesınde 1 defa tup bebek deneyımımız oldu ama sonuc 2 aylıkken dusukle sonuclandı 1 de etlık hastanesınde asılama deneyımımız oldu ama sonuc negatıf artık psıkolojıkmen yıkılmıstım takı bır doktor ısmı duyana kadar ısteyene maılle atabılırım ısmını esımın sperm sayısı 5 mılyondu onunda 100 90 nı ölu doktor beyden allah razı olsun 5 aylık bır tadavı onerdı menogon amp ve her gun sabah aksam harnup pekmezı hergun ıctı esım be 5 aydan sonra bıde baktıkkı sperm sayısı 65 mılyona cıkmıs ve morfolojı 100 90 canlanmıs ve en guzelıde bılıyomusunuzzzzzzz dogal yollla hamıle kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmm sımdı 2 aylık bebısım var gübüsümde allahım ısteyen herkese nasıp etsınnnnnnnnn
merhaba arkadaslar bende sızler gıbı uzun sure cocuk hasretı yasadım en sonunda allahım dualerımı kabul ettı esım azosperm tanısı ıle ankarada bır ozel tuo bebek unıtesınde 1 defa tup bebek deneyımımız oldu ama sonuc 2 aylıkken dusukle sonuclandı 1 de etlık hastanesınde asılama deneyımımız oldu ama sonuc negatıf artık psıkolojıkmen yıkılmıstım takı bır doktor ısmı duyana kadar ısteyene maılle atabılırım ısmını esımın sperm sayısı 5 mılyondu onunda 100 90 nı ölu doktor beyden allah razı olsun 5 aylık bır tadavı onerdı menogon amp ve her gun sabah aksam harnup pekmezı hergun ıctı esım be 5 aydan sonra bıde baktıkkı sperm sayısı 65 mılyona cıkmıs ve morfolojı 100 90 canlanmıs ve en guzelıde bılıyomusunuzzzzzzz dogal yollla hamıle kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmm sımdı 2 aylık bebısım var gübüsümde allahım ısteyen herkese nasıp etsınnnnnnnnn
canim en yuksek 1 milyondu sonra saracoglundan cay aldik 3 ay denedik onunla alakasi varmi bilm iyorum ama sonuc sifirlandi...sonra cift tarafli varikosel olduk....onceden kaan aydosa yazardim hemen cevap veriri..simdi 1 haftayi gectiii
Ben bir doktorun bilip diğerlerinin bilmediği tedav olduğunu sanmıyorum, böyle yazılar sanki reklam havasında.
Hazelciğim bence gayet iyi gidiyorsun, biraz sabırlı ol, eşin ilacı da kullansın sanırım bu yaza hamilesin inşallah.
Ben bir doktorun bilip diğerlerinin bilmediği tedav olduğunu sanmıyorum, böyle yazılar sanki reklam havasında.
Hazelciğim bence gayet iyi gidiyorsun, biraz sabırlı ol, eşin ilacı da kullansın sanırım bu yaza hamilesin inşallah.
yagmur dun senın ıcınde sordum ıkı dr.a da ıkısıde bu durum gecıcıdır duzelır dedı ve teoamn beyde test yapılan yerden kaynaklanıyor olabılır dedı.bence sızın durum kalıcı degıl sıkmayın canınızı gecer.Rabbım yardımcınız olsun ve hepımızın
canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla büyüt yavrunu
doktor kimde ismini verirsen iyi olur
canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun, doktorunuz kim? benim eşimde azospermdi ve bizdede çıkış oldu..neler kullandınız yazabilirmisin kısaca..
saol canım benım bız ürolog mufıt hocaya gıttık ıstersen telını verebılırım tup bebek bıle zor dıyen doktoruma ınat sız harnup pekmezını ve ıncır kurunu uygulayın dedı bırde menogon amp yazdı 6 ayboyunca kullandık sonuc ortada:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?