- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.661
kizlar oncelikle gunaydin herkese..benim esimdede 500 bin cikti deger varikosel amelyatindan sonra..kaan hocaya mail attim ama 1 haftayi gecticevap vermedi..size ne kadar zamanda cevap veriyo kaan hoca?
canlarim nasilsiniz herkes iyimi?
varmi hayir haberler
benim misafirim var birazdan gelecekler belki gec saatte girebilirim
hepinizi opuyorum
canım merinin eşi vardiyeli çalıştığından tuttumu bırakmasın adamı
merhaba arkadaslar bende sızler gıbı uzun sure cocuk hasretı yasadım en sonunda allahım dualerımı kabul ettı esım azosperm tanısı ıle ankarada bır ozel tuo bebek unıtesınde 1 defa tup bebek deneyımımız oldu ama sonuc 2 aylıkken dusukle sonuclandı 1 de etlık hastanesınde asılama deneyımımız oldu ama sonuc negatıf artık psıkolojıkmen yıkılmıstım takı bır doktor ısmı duyana kadar ısteyene maılle atabılırım ısmını esımın sperm sayısı 5 mılyondu onunda 100 90 nı ölu doktor beyden allah razı olsun 5 aylık bır tadavı onerdı menogon amp ve her gun sabah aksam harnup pekmezı hergun ıctı esım be 5 aydan sonra bıde baktıkkı sperm sayısı 65 mılyona cıkmıs ve morfolojı 100 90 canlanmıs ve en guzelıde bılıyomusunuzzzzzzz dogal yollla hamıle kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmm sımdı 2 aylık bebısım var gübüsümde allahım ısteyen herkese nasıp etsınnnnnnnnn
canım şimdi evde değil dükkandayım ama hatırladığım kadarıyla normal hücre sayısı:%65 sperm sayısı 8 milyon bunları hatırlıyorum sadece 3 ay önce yaptırmıştık.normal hücre sayısı :%65 sence iyi bişeymi?
ya sorma işşler cok yogun canım pek geleimiyorum topiğe evdekı nette sorun var oyle işte cok şükür iyiyiz herşey çok güzell
oo maşallah canım yaaa iyi
ya sorma işşler cok yogun canım pek geleimiyorum topiğe evdekı nette sorun var oyle işte cok şükür iyiyiz herşey çok güzell
oo maşallah canım yaaa iyi
arkadaşım senin yaptığın şey girip cevap verin yazıp çıkmak sonrasını takip etmemek sorun burdan kaynaklanıyor 3 gündür cevap yok diyosun kriste bi kaç arkadaş ta sana uzun uzun cevaplar verdi ama sen geçmişi okumayıp sadece cevap diye bağırdığın için göremiyosun ve senin dışımnda herkes senin durumunu takip ediyo emin olabilirsin
topiğe giripte herhangi bi soru soranın bu güne kadar sorusu hiç yanıtsız kalmadı,eğer topikten yararlanmak istiyorsan takip etmen gerekiyor
sizi hemşiremi ilan etti
krisimmm cankuşum hoşgeldin
arkadaşlar hepinizi öpüyorumm
boncuğummm gel artık nerdesin canım
hadi gel güzel haberler ver bize
kızlar yaaaa ben gülümüüü çok merak ediyom
inşallah kötü bişey yoktur yüreğim bi tuhaf
Geldim ronyam, beni merak mı ettin sen? Canımmmmmmmm.
Gittik bugün doktora minicik kesemizi gördük. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Allahım hepinize tez zamanda nasip etsin.
sadece guluyorum valla :)ben kotu hemsire :)))))))))))
iyi olmaya calışıy6rum elımde mendıl grıp olcam galıba adette olmadım onunda sıkıntısı variyiyiz ecrincim ya sen nasılsın?
Geldim ronyam, beni merak mı ettin sen? Canımmmmmmmm.
Gittik bugün doktora minicik kesemizi gördük. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Allahım hepinize tez zamanda nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?