Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayy Allah aşkına ben sana ne hakareti ettim canım
sen anlamıyorsun galiba sabahtan bir sürü şey yazdın kaçtın gittin
sayfa 1158 mues in mesajı bakarmısın
orda sana cevap veren bende dahil tüm arkadaşların mesajı var
sen geçmişe bakma zahmetinde bulunmuyosun
siz devlet hastanelerindeki hemşirelere benziyorsun diye yazıp gidiyon
ama pardon sen şaka yapmıştın demi ben farketmemişim

hazel ya teşekkür ederim allah razı olsun ya senden ben bişi debedim ya ona alınıcağınızı düşünmedim sizi kırmak gibi be amacım yok benim ben sayfaları kaçırmışım tamam kabul ama hemşire dedim kütü bişi demedimki ama ronya arkadaşımız bana densiz demiş çok üzüldüm ve kırıldım sizi kırdıysam afedersiniz yanı büyle bi düşüncem yoktu topiğe yeni katıldım o yüzden sayfaların bu kadar çabuk deyiştiğini bilmiyodum

ayy lütfen bu sıkıcı ve saçma muhabbeti kapayalımm şimdi daha önemli bir konu var

booncuğumm canım ne zaman randevu yoksa gittinizmi
gördünmü keseyi

ay emınecım ben krugere sandım canım yaa.oyleyse % 65 normal morfolojıdır.ama bence sız yıne bır krugere gore baktırın canım.cunku bızde who ya gore baktrdıgımızda morfolojı % 75 cıkmıstı ama krugere gore % 2 idi.tabı bızım sayıdada cıddı fark vardı sızın aynı olcak dıye bısı yok.ama en ıyısı durumunuzu krugere gore ogrenmek.amaan her yer farklı bısı soyluyor zaten hangı laboratuara guvenecegız bende sasırdım

bana densiz dedin canım daha ne diyesin ki

ayy lütfen bu sıkıcı ve saçma muhabbeti kapayalımm şimdi daha önemli bir konu var

booncuğumm canım ne zaman randevu yoksa gittinizmi
gördünmü keseyi

bencede kapatalım ve ben sizin bilgilerinizden yararlanmak istemiştim sadece topikten çıkıyorum ve bi daha da girmicem ronya sana çok kırgınım beni bu kadar hırpalamaya hakkın yok neyse umarım sen ve buradaki herkes bebeyine kavuşur hoşçakalın eleştirilerinize cevap yazmıcam ve lütfen kırıcı şeyler yazmayın her şey günlünüzce olsun

ronya yumurtan catlamıs sanırım cok sevındım canım.baska dr. a gıdıcektın.gıttınmı.

ya ronyacım son 2 aydr benım adet yumurtam catladıktan 12 gun sonra gelıyor.benım luteal faz duzeldı galıba:26: ve hep 25 yada en gec 27. gun gelen adet gecen ay 31. gunde bu ayda 29. gunde geldı.bu ay 18. gunumde dr. a gıttım smear testı verdım o arada dr. a baktrdım catlamısmı dıye.catlamıs.sıvı var yumurta buzulmeye baslamıs dedı.heralde 17. gun catlamıs.cunku 29. gunde adet oldum.ıkı aydr elevıt kullanıyorum ondan mı acaba.fayda edermı elevıt bu tur seylere.bakalım ounumuzdekı ay nasıl olcak yoksa eskı halınemı doncek.cunku benım yumurta gec catlayıp 8. gunde adet oluyordum.sımdıkı halımden menunum ınsallah bozulmaz canım yaa

inşallah güzel haberlerini alırız
yoksada tez vakitte gelsin kırmızılar
o kırmızıların yolunu gözleyen biri olaraktan beklemek ne zor bilirim

bu ay pek umutlu degılım ben yaa biraz boş verdım kafamı fazla takmadım hesap yapmadım cnaım ama bellımı olur dımı :) evet yoksa bişey gelsin kırmızılarrr

bu yumurta çatlaması beyaz akıntı oluyoryaaa o dimi bahsettiğiniz çatlama

canım beyaz degılde seffaf oluyor genelde hanı çiğ yumurtanın beyazı varya akarken uzar aynı onun gıbı.ama benım yumurtam catlamadan 5 gun once baslıyor benım akıntım.mesela farkettım 12. gun baslarsa 17. gun catlıyor yumurtam bunu hem dr. kontoluyle farkettım hemde catladıgı o an bır batma oluyor kasıklarımda o an catlamıs oluyor o sekılde teyıd ettım.1 yıldan sonra kendımı tanımaya basladım:))))

sende sımdı oyle akıntı mı var yoksa

hepinize iyi günler arkadaşlar nasılsınız?
geçmişe bakamadım ben en son 1512.sayfada kalmıştım bayaa uzamış
hatimde sayfa alan oldumu olmadıysa ben 2 gün içinde geri kalan 6 cüzü dağıtayım kandilde dualayım
birde kadserin listesi tamamlandımı çıktı alacam
barukcum kıs ben ne yiyecem onları yemezsem ama sözünü tutmaya çalışcam

HATİM İÇİN CÜZ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR AKŞAMA KADAR YAZIIIIIN
KALAN CÜZLER 25-26-27-28-29

30.CÜZÜDE BEN OKURUM
ALLAH CC KABUL ETSİN İNŞALLAH
BOL BOL BEBİŞ VERSİN BİZEEEE

yok canım benım şuan yok sadece merak ettım yumurtanın catladıgını nasıl anlıyorsunuz diyee evet bzen bendede oyle yumurta akı gii oluyor uzuyorr sonra calısmalara başlıyorum gerçi bi kez öyle takıp etmıstım kendımı bide ovulasyon btestı yapmıstım çift çizgiyi görmüştüm.bende kendımı tanımaya başlayacaö inş.yavaş yavaş

kızlar baska bıt topıkte bır dua buldum cok guzel .paylasmak ıstedım.Rabbim dualarımızı kabul etsın.

Nimetlere şükür olarak, ondan başka ilah yoktur. Rabblığının ikrarı olarak, ondan başka ilah yoktur. Yüceliğini arındırmak için, Allah noksanlıklardan arınıktır.
Ey Allahım! Ya Rabbi! “Cebrail’in kanadında yazılı ismin hürmetine, Mikail’in kanadı üzerinde yazılı ismin hürmetine, İsrafil’in alnında yazılı ismin hürmetine, Azrail’in avucunda yazılı ismin hürmetine, ve senin verdiğin Münker ve Nekir ismi hürmetine, ve kullarının sendeki sırları hürmetine, İslam’ı kendisiyle tamamladığın ismin hürmetine, ve Adem’in senden öğrenip cennetten indirildiği zaman kendisiyle sana seslendiği ve senin de kabul ettiğin ismin hürmetine, Şit’in sana seslendiği ismin hürmetine, arşı taşıyan melekleri kendisyle güçlendirdiğin ismin hürmetine, Tevrat’ta, İncil’de, Zebur!da ve Furkan’da yazılı ismin hürmetine, kullarına rahmetini sonsuza kadar ulaştırdığın ismin hürmetine, sözlerin tamamı hürmetine, İbrahim ateşe atıldığında hangi isminle sana seslendi de ateş soğuk ve selamet olduysa işte o ismin hürmetine, İsmail kesilirken hangi isminle seslendi de onu kesilmekten kurtardıysan işte o ismin hürmetine, İshak hangi isminle sana yalvardı da sen onun ihtiyaçlarını karşıladıysan işte o ismin hürmetine, Hud hangi isminle sana seslendiyse işte o ismin hürmetine, Yakup sana hangi isminle dua etti de sen onun gözlerini ve çocuklarını ona geri verdiysen işte o ismin hürmetine, Davut hangi isminle sana seslendi de sen onu yeryüzüne halife yaptıysan ve demiri onun elinde yumuşattıysan işte o ismin hürmetine, Süleyman hangi isminle sana dua etti de sen onu yeryüzüne kral yaptıysan işte o ismin hürmetine, Eyyüb hangi isminle sana seslendi de sen onu içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtardıysan işte o ismin hürmetine, Meryem oğlu İsa hangi isminle sana seslenip de onunla ölüyü dirilttiysen işte o ismin hürmetine, Musa hangi isminle sana seslendi de sen ona Tur’da hitap ettiysen işte o ismin hürmetine Firavunun karısı Asiye sana hangi isminle seslendi de sen onu cennette rızıklandırdıysan işte o ismin hürmetine, israiloğulları sana hangi isminle seslendiler de denizi geçirdiysen işte o ismin hürmetine, Hızır hangi isminle seslendi de onu suda yürüttüysen işte o ismin hürmetine, Muhammed SAV sana mağarada hangi isminle seslendi de sen onu kurtardıysan işte o ismin hürmetine” senden istiyorum. Hiç şüphesiz sen cömertsin, büyüksün. Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir. İyilik yapmaya da kötülükten kaçmaya da güç kuvvet sadece yüce ve büyük Allah’tandır. Allah efendimiz Muhammed’eailesine ve arkadaşlarına destek versin, güvenliklerini sağlasın
ya rabbi ya rabbi ya rabbi bütün bu saydıklarımızı satı muhteremlerın adına tarafından hayırlı ve sağlıklı bir nesil (varis)diliyoruz sen yoktan varedensin dualrımızı kabul eyle yarabbi su maberek cuma gunun yuz suyu hürmetine hz muhammet (sav) doğumun haftasındayız onun yuzu suyu hürmetıne kabul eylee yarabii aminnn

kadser ın lıstede ben yokum sanırım.benı de eklermısın kadsercım.bu lıste bayagı ugurlu.Rabbim hepımıze en yakın zamanda hamileyimmm yazmayı nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…