- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.621
eşin yanındaysa şimdiden başlayın çalışmaya
meri ama ben bişi demedim kı ya resmen hepsi bana saldırdı ronya arkadaşımız bana resmen hakaret etti çok üzüldümevet bana cevap yazmışlar kaçırmışım topikte çok kişi olduğu için sayfalar hemen geçiyo ya ne var bunda allah aşkına
hazel ya teşekkür ederim allah razı olsun ya senden ben bişi debedim ya ona alınıcağınızı düşünmedim sizi kırmak gibi be amacım yok benim ben sayfaları kaçırmışım tamam kabul ama hemşire dedim kütü bişi demedimki ama ronya arkadaşımız bana densiz demiş çok üzüldüm ve kırıldım sizi kırdıysam afedersiniz yanı büyle bi düşüncem yoktu topiğe yeni katıldım o yüzden sayfaların bu kadar çabuk deyiştiğini bilmiyodumcakır44 canım sanırım sen de bızım gıbı cok bunalmıssın senı anlıyorum ama yınede kırıcı olma dıger arkadaslara da.cunku bende gordum sana cvp yazdıklarını.ayrıca senın durumunda kotu degıl .genelde herkeste normal morfolojı % 2 cıkıyor bızde dahıl buna.sayınızda problem yoksa hamılelık yakındır tabı bu ısler kısmet meselesı.bızımde degerler duzeldı hamılelık yakındır dıyorlar ama hala yok bısı.Rabbim vermezse ne yapsak bos.sakınles demek sakınlestırmıyor bunu ben de yapamıyorum ama kırıcı olmadan yazmanı tavsıye ederım.cunku burda herkes aynı psıkolojıyı yasıyor.emın ol sana cvp veren bırı cıkar.ozellıklede krishazel butun gecmısı okuyup mutlaka cvp verıyor tek tek.inşallah sende en yakın zamanda bu mutlulugu yasarsın ve hepımız yasarız.Dua etmekten baska care yok
ronyacım ne guldum yaa.kızz merı sıkıstır kocişini tenhada basla calısmalara tembellık etme sakın
ayy Allah aşkına ben sana ne hakareti ettim canım
sen anlamıyorsun galiba sabahtan bir sürü şey yazdın kaçtın gittin
sayfa 1158 mues in mesajı bakarmısın
orda sana cevap veren bende dahil tüm arkadaşların mesajı var
sen geçmişe bakma zahmetinde bulunmuyosun
siz devlet hastanelerindeki hemşirelere benziyorsun diye yazıp gidiyon
ama pardon sen şaka yapmıştın demi ben farketmemişim
ayy lütfen bu sıkıcı ve saçma muhabbeti kapayalımm şimdi daha önemli bir konu var
booncuğumm canım ne zaman randevu yoksa gittinizmi
gördünmü keseyi
slm kızlarrr yaa ben hala adet olmadım yaa karnım şiş patlayacak bomba gibiyim
inşallah güzel haberlerini alırız
yoksada tez vakitte gelsin kırmızılar
o kırmızıların yolunu gözleyen biri olaraktan beklemek ne zor bilirim
bu yumurta çatlaması beyaz akıntı oluyoryaaa o dimi bahsettiğiniz çatlama
canım beyaz degılde seffaf oluyor genelde hanı çiğ yumurtanın beyazı varya akarken uzar aynı onun gıbı.ama benım yumurtam catlamadan 5 gun once baslıyor benım akıntım.mesela farkettım 12. gun baslarsa 17. gun catlıyor yumurtam bunu hem dr. kontoluyle farkettım hemde catladıgı o an bır batma oluyor kasıklarımda o an catlamıs oluyor o sekılde teyıd ettım.1 yıldan sonra kendımı tanımaya basladım:))))
sende sımdı oyle akıntı mı var yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?