Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

AMİNNNNNNNN
canım duayı aldım çok teşekkür ederim ALLAH cc razı olsun,

Son düzenleme:

AMİNNN AMİNNN AMİNNNNNNN
Rabbim kabul etsin dualarımızı inş.

ii akşamlar gusel hatunlarrrrrrrrrrrr

kız rONYA lısteye ben senı kırzhazelın yuzunden yazdım :)
ozlden mesajlastıgımızda ronyada hamıle oldugunu duymus yazınca ben sandım sen hamıle kaldıgını duymussun....
bugun doktora gıttım saat 3.5 ta kör olasıcalar koca devlet hastanesınde 1 tane doktor yoktu.durumunuz acılse sızı yonlendırelım dedıler.acıle gıttım.benı dogum hanede beklettıler psıkolojım bozuldu ıcerde dogum yapan kurtaj yapanlar var.beklıyorum doktor gelsın.bekle babam bekle ortada ne doktor ne bırsey var.duyuyorum ıcerden hemsıre doktor burda yok dıor ama bana bekle dıor.
bnde gırıs kagıdımı yırttım gozlerının onunde ben muayene falan olmuorum dedım cıktım.
ınsan hayatı ne kadar ucuz yaaaaaa doktorlar ıcın.özele gıtmeyı dusunuyorum pazartesı hem kafamda rahat olur.içim sınmemıstı devlete zaten.bundada bır hayır var dıe dusunuyorum...
dua edınde kotu bırsey cıkmasınnnnnnnnnnnnn
hepınızı opuyorummmmm

Allah düşürmesin eksikliğinide göstermesin canım Rabbim işlerini kolaylaştırsın.

esracım çok geçmiş olsun canım benim,malesef devlet hastanelerinin çoğu öyle,heleki benim gibi ilçede bir hastaneye gidiyorsan doktorlar kendilerini sürgün yerindeyiz sanıyolar malesefff
ben haftada bir iniyorum ilçeye bi muayene olacak olsam yarım günüm gidiyor hemde ağızlarından zor laf alıyoruz,
:95:

canlarim nasilsiniz herkes iyimi?
varmi hayir haberler
benim misafirim var birazdan gelecekler belki gec saatte girebilirim

hepinizi opuyorum

bu topiktekiler devlet hastanesindeki hemşirelere benziyo bişi soruyusun malesef cevap yok

birazcik sakin ve sabirli ol arkadasim:))

bu topiktekiler devlet hastanesindeki hemşirelere benziyo bişi soruyusun malesef cevap yok

birazcik sakin ve sabirli ol arkadasim:))

:))))))))))))))
ah ronyam vah ronyam:)))))))

canim illaki gitmen gerekmiyor
adam yollayin demis
yaptir testi yolla iste .

bence who ya göre bakılmıştır testin tamamını yazsana bakılım emine

canım şimdi evde değil dükkandayım ama hatırladığım kadarıyla normal hücre sayısı:%65 sperm sayısı 8 milyon bunları hatırlıyorum sadece 3 ay önce yaptırmıştık.normal hücre sayısı :%65 sence iyi bişeymi?

tup bebektede en fazla sansin yuzde 20 ...

normalden cokta fazla degil yani

soyleye soyleye dilimde tuy bitti

ADAMAKILLI TEDAVI OLUN!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…