- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.721
sağol canımm sinüzit başlangıcı var demiştidoktor,migren olsa daha kötü olurdu herhalde,
Geldim ronyam, beni merak mı ettin sen? Canımmmmmmmm.
Gittik bugün doktora minicik kesemizi gördük. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Allahım hepinize tez zamanda nasip etsin.
kötüü hemşiree sayfalara dalmaktan çık artık kuzummm :)))
krissssss bizler artık hepimiz kötü hemişireyizzz
ama en büyüğü sensinn
canlarım ben şimdi çıkıyorum otogara gidiyoruz kardeşlerim dönüyolar istanbula onları bırakıcaz öpüyorum şimdiden hepinizi tekrar gelicem geç gelirim öpüldünüzzzzzzzzz
geçen gün eşimle dolaşırken bi yede bebekler için araç koltuğu gördüm o kadar güzeldiki bayıldım nerdeyse alıyodum o derece yani bizimki zor ikna etti beni bıraktım
sanki pyasada bebiş varmış gibi
merhaba kızlar
ben döndüm, bakabildiğim kadar biraz geçmişe baktım. ben gittiğimde nun çift çizgi görmüştü, ne oldu kesinleşti mi hamileliğin, cevabını bulamadım.
ve topiğin sürprizi boncuk, maşallah canım keseyi de görmüşsünüz, inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
topiğe hareket gelmiş ben yokken. çok sevindim gerçekten.
biz de en son testimizi kaan hocaya yazmıştık. sıradan bi cevap vermiş bize ya canım sıkıldı. herhalde bu aralar çok yoğun. 1 ay endol ve terantal kullanın demişti. sonra yeni test yaptırdık, yazdık, şimdi ne tavsiye edersiniz diye, ben başka ilaçlar bekliyodum, şu klasik cevabı yazmış
Sperm değerleri doğal yolla olması için yeterli. Şimdi sadece Proxeed plus adlı tozdan sabah ve akşamları 1 tane alınarak devam edin. 2 ay kullanılabilir. Eğer isterseniz bu şekilde bekleyebilirsiniz, ama aylık gebelik şansınız %3. Ama aşılama ya da tüp bebelk isterseniz bu şansınız artar. Bekleme sürecinde ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazılanları uygulayabilirsiniz.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
eksik bişey mi yazdım acaba daha ayrıntılı cevap vermesi için neler yazabilirim acaba?tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar.
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin. Amann iyiki değil allah düşmanıma vermesinnn...
çok sevindim canımm Rabbim mutluluğunuzu daimmm eylesin inş. Darısı bizlerin başına inş.
Ronyacım benim yazım üzerinden alıntıyla hemşire olduk. Yazıları belgeledim ama :)
Allah kavuştursun canımmm...
Yaa varya bende öyle çoğu almak istediğim bebek eşyalarını eşimin durdurmasıyla almıyorum. Aslında iyiki öyle yapıyorlar vakit uzayınca onlara bakar moralimizi bozarız
merhaba kızlar
ben döndüm, bakabildiğim kadar biraz geçmişe baktım. ben gittiğimde nun çift çizgi görmüştü, ne oldu kesinleşti mi hamileliğin, cevabını bulamadım.
ve topiğin sürprizi boncuk, maşallah canım keseyi de görmüşsünüz, inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
topiğe hareket gelmiş ben yokken. çok sevindim gerçekten.
biz de en son testimizi kaan hocaya yazmıştık. sıradan bi cevap vermiş bize ya canım sıkıldı. herhalde bu aralar çok yoğun. 1 ay endol ve terantal kullanın demişti. sonra yeni test yaptırdık, yazdık, şimdi ne tavsiye edersiniz diye, ben başka ilaçlar bekliyodum, şu klasik cevabı yazmış
Sperm değerleri doğal yolla olması için yeterli. Şimdi sadece Proxeed plus adlı tozdan sabah ve akşamları 1 tane alınarak devam edin. 2 ay kullanılabilir. Eğer isterseniz bu şekilde bekleyebilirsiniz, ama aylık gebelik şansınız %3. Ama aşılama ya da tüp bebelk isterseniz bu şansınız artar. Bekleme sürecinde ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazılanları uygulayabilirsiniz.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
eksik bişey mi yazdım acaba daha ayrıntılı cevap vermesi için neler yazabilirim acaba?tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar.
ben ilk kez böyle bişey yaptım eşimde bıraktırdı zaten doğrusuda buydu olursa ilerde alırım zaten napalım kısmet
ben her seferinde yapıyorum bir kere hamilelik çatlak kremii bile alıyordum
kızlar size birşey sorucam preseedi kullandıktan sonra sizlerde hiç yanma kaşıntı hissi oluyormu
kızlar size birşey sorucam preseedi kullandıktan sonra sizlerde hiç yanma kaşıntı hissi oluyormu
al tatlım inşallah kullanıcan günlerde gelir yakında
aaa baruktan haberim yoktu. eşi ameliyat olacaktı onun, yanlış hatırlamıyorsam.hoş geldin canım ooooo sen baya kaçırdın haberler ben söyliyim sana
boncuk,nun ,baruk hamileler
kaan hocadan bende cevap bekliyorum 4 gündür hala cevap vermedi
Canım ben iki aydır kullanıyorum böyle birşey olmadı..kızlar size birşey sorucam preseedi kullandıktan sonra sizlerde hiç yanma kaşıntı hissi oluyormu
inşallah kesyi de görürsün, kalp atışlarını da duyarsın inşallah. ya ben de bekliyodum klomen falan vermesini ama vermedi. şimdi kendi kendimize de kullanmak olmaz ki.canım hoşgeldin, ben hamileyim galiba evet ama henüz keseyi göremedik, yarın nasipse.
canım kaan hoca bize de böyle cvp vermişti.bir de kan tahliline göre klomen başlatmıştı o kadar.
canım siz bunları kullanmaya devam edin
yakında hızına yetişilmez inşallah
canım bizim kötü olanı lökosit var ama kültürde üreme oluyor
ama herşey kısmet Rabbim ol derse olur
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım siz ne kadar kullandınız klomen?canım hoşgeldin, ben hamileyim galiba evet ama henüz keseyi göremedik, yarın nasipse.
canım kaan hoca bize de böyle cvp vermişti.bir de kan tahliline göre klomen başlatmıştı o kadar.
inşallah kesyi de görürsün, kalp atışlarını da duyarsın inşallah. ya ben de bekliyodum klomen falan vermesini ama vermedi. şimdi kendi kendimize de kullanmak olmaz ki.
aynen yazıyorum buraya da, eski ve yeni değelrimizi içeren mail yolladım.
Merhaba Kaan Hocam;
> size daha önce doktor sitesinden eşimin değerlerini yazmıştım,
> ve siz de tedaviyle normal yoldan sonuç alabileceğimizi
> yazmıştınız. ilk aşama olarak da endol ve trental vermiştiniz.
> onları 1 ay kullandıktan sonra test yaptırdık.
>
>
> bu ekimde yapılan, ilaç kullanmaya başlamadan önceki
> spermiyogram, sanırım who'ya göre
> ejakulat volümü 5.8
> ml.de sperm sayısı 5 400 000
> total sperm sayısı 31 320 000
> nomal hareketli %10
> yavaş hareketli %30
> hareketsiz %60
> morfoloji
> normal yapılı %60
> anormal %40
>
>
> bu da 1 ay ilaç kullanımından sonra ,bugün çıkan krugere göre
> yaptırdıkvolum 2ml
> sperm sayısı ml 15 milyon
> total 30 milyon
> total motilitite %50
> ileri hareketli a %5
> yav. ileri hareketli b %30
> yerinde hareketli %15
> hareketsiz %50
> normal morfoloji %1
> bunlar bazal değerlendirme
> bir de hazırlık sonrası demiş, sanırım yıkandıktan sonra oluyor bu
> volüm 1ml
> sperm sayısı 5 milyon
> total motilite 90
> ileri hareketli 18
> yavaş ileri hareketli 63
> yerinde hareketli 9
> hareketsiz 10
>
> volüm diğer testlerde 4-5 ml. oluyordu, burda hastanede 1 buçuk
> saate yakın beklettiler, epey açtı ve stres yaptı çok.
> bu da yeni hormon değerleri.
> fsh 4.76
> testesteron 2.69
> lh 3.51
> prolaktin 8.39
>
> yeni tasviyelerinizi bekliyorum.
> şimdiden teşekkürler. bu kadar kısa bir süre içinde 10 milyon
> artış görmek bizi çok mutlu etti. morfolojideki düşüklük de
> sanırım test kriterinden kaynaklanıyor. krugere göre çok düşük
> çıktı. daha önce hiç krugere göre yapılan bir yere gitmemiştik.
> kolay gelsin,
> iyi
> çalışmalar...
>
Ronyam çok teşekkürler cevap için..
slm kızlar tahlil eşimin tahlili elimde okadar çok şey yazıyoki yok kısa kuyruk yok büyük baş benim bunları yazmama gerek varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?