Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bencede sperm değerleri gayet güzel

sperm sayısı 134.000.000 ml<20 milyon total sperm sayısı 201.000.000 <40 milyon(hızlı ileri hareketli %24 ) (yavaş ileri hareketli %8) (yerinde hareketli %15 ) (hareketsiz %53 ) (normal morfoloji %14 ) nasıl kötümü kızlar

ya süper esilanur canım maşallah..çok sevindim canım yaa..nceki test değerleriniz nasıldı peki? Birde kısaca yazabilirmisin neler kullanıyorsunuz veya kullandınız..

:84:

e sen ne istiyodunki sayının yükselmesi iyi değilmi

bu sonuçlarla bebişin bence hemen gelmesi lazım heee iyi çalış

inşallah canım doktor nedicek bakalım melisela eski testi yazıyom sperm sayısı 76.000.000 total siperm sayısı 152.000.000 ileri hareketli %30 yavaş ileri hareketli %8 yerinde hareketli %10 hareketsiz %52 morfoloji %14 volüm 2.0 lökosit 750.000 ben sadece keçi boynuzu pekmezi ve kürünü bide inciri veriyorum bide evikap

lökosit benim bildiğim 1ml de 1000 000 dan az olması isteniyor, tamda emin değilim ama..elisanur benim soruma cevap vermedin ama neler kullandınız veya kullanıyorsunuz canım? Birde önceki değerleriniz kaçtı?

canım teşekkür görmemişim yazarken, çok saol tatlışım :))

ben sizin teşhisi koyuyummiiiii
eşinde hiç bişeycik yok şekerim
ve sanırım sorun sendeeeeeeeeeeeeee

ben sizin teşhisi koyuyummiiiii
eşinde hiç bişeycik yok şekerim
ve sanırım sorun sendeeeeeeeeeeeeee

ama canım doktorlar bende hiç bişey yok diyolr ve eski talile göre oglumun mucize oldugunu söledir aşılamada bile % 20 şans verdiler nitekimde tutmadı sorun bende adet olim yumurta takibi yaptırıcam hayırlısı olur inşallah hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…