Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ben içtim görünürde bişey olmadı canım

ama bence sende bi sorun yoksa yapmasanda olur ben yaptım yumoşlar gününden önce gelişti şimdi korkuyorum zamanlamayı kaçırıcaz diye

meriye sormuşsun ama ben cevaplayayım
hayır bir sakıncası yok adetliyekende devam ediliyor

o eski değerler nasıl peki hani şu doktorların mucize dedikler ala ala ne iş anlamadım ben kzimmmm

sendede sorun yoksa stres mi yapıyonuz acep hee

o eski değerler nasıl peki hani şu doktorların mucize dedikler ala ala ne iş anlamadım ben kzimmmm

sendede sorun yoksa stres mi yapıyonuz acep hee

ay bilmiyorum mericim eski degerleri yazdım 1 2 sayfa geride 4 senedir korunmuyorum düşün yani 1 aşılama ve nisan ayındada dış gebelik bilmiyorum kısmet nediyelim

meriye sormuşsun ama ben cevaplayayım
hayır bir sakıncası yok adetliyekende devam ediliyor

Bende iyiyim ronyam...
Zaten soğan kürünün 15.günündeydim,1 günden bişey olmaz diye içtim...
Ama adetim çok rahat geçiyor,normalde çok sancılı geçerdi...
Sadece 1 parol içtim o kadar,ben bile şaşırdım...
Soğan kürünün faydası mı oldu ki?

ben içtim görünürde bişey olmadı canım

ama bence sende bi sorun yoksa yapmasanda olur ben yaptım yumoşlar gününden önce gelişti şimdi korkuyorum zamanlamayı kaçırıcaz diye

Bende bi sorun yok ama tüp bebek tedavisi sırasında kullanılan ilaçlar bazen kist yapabiliyormuş...
Onun için yapmıştım,hani kist falan oluştuysa diye...
Son gün diye içtim valla,1 günden bişey olmaz inşallah...

ay bilmiyorum mericim eski degerleri yazdım 1 2 sayfa geride 4 senedir korunmuyorum düşün yani 1 aşılama ve nisan ayındada dış gebelik bilmiyorum kısmet nediyelim

mucize dedikleri değerler onlarmı sen inanma onlara ya olurmu çok saçma ,millet 10 milyonla hamile kalıyo bence sorun yok sizde

kist içinse iyi yapmışsın canım rahat ol hiç bişey olmaz bende içtim regli günlerimde

canım testin güzel yalnızanladıgım kadar ileri hareketli birazcık düşük gibi morfoloji süper
zaten aşılamada şans %15-20
birde canım c vitamini kuru üzümde bulunan fruktoz çinko folik asitte önemli canım bunlarıda kullanmalı eşin
senin kısa sürede bebiş gelir inşallah

hepimizin en kısa zamanda bebişi gelir inşallah siz böle diyonuz doktorlar öle bende anlamadım hayırlısı olsun hepimiz için

benimde öyle oldu bu ay normalde sancıdan duramam midem bulanır oturamankalkamam,ama bu ay çok rahat geçirdim bence soğandan oldu çünkü geçen gün marankiyi izledim tv de sancılı adet içinde soğan kürü işe yarıyomuş

İyiymiş valla...
İki ay üst üste yapılırmı ki acaba...
Tadına da alıştım nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…