- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.761
canım bence değerleriniz çok güzel artmış maşallah
hatta bu değerlerle yakında sürprizler gelebilir
QUOTE]
inşallah canım. sizin değelriniz de artmış okudum bir an önceki sayfada.
ben geçen ay histereskopi oldum. polip vardı ben de. belki şu ana kadar bu da engel olabiliyor olabilir. önemüzdeki aylara bakçaz inşallah. yalnız benim tam olarak iyileşmem bi kaç ay alır. eşim için de vitaminlere bu ay başladık daha.
canım benim kk dan bir arkadaşım polipi varmış aldırdı ve o ay hamile kaldı
inşallah darısı başına
canım bizde o şekilde hiç yazmıyordulökosit 400.000 ml yazıyo
bizde genelde 10-12 lökosit göründü diye yazıyordu
Slm arkadaşlar,keyifler nasıl?
hoşgeldin canım bizler iyiyiz sen nasılsın
inşallah canım doktor nedicek bakalım melisela eski testi yazıyom sperm sayısı 76.000.000 total siperm sayısı 152.000.000 ileri hareketli %30 yavaş ileri hareketli %8 yerinde hareketli %10 hareketsiz %52 morfoloji %14 volüm 2.0 lökosit 750.000 ben sadece keçi boynuzu pekmezi ve kürünü bide inciri veriyorum bide evikap
canım sizin maşşallahınız var
ben sizin teşhisi koyuyummiiiii
eşinde hiç bişeycik yok şekerim
ve sanırım sorun sendeeeeeeeeeeeeee
sana katılıyom bencedeeee
Hoşbulduk tatliş,nasılsın?
Mericiğim soğan küründe bugün 15.günümdü,kırmızılar geldi...
Bende soğan kürünü kesmedim,bugün son diye...
Adetliyken içmenin bi sakıncası olur muydu acep :18:
Hoşbulduk tatliş,nasılsın?
Mericiğim soğan küründe bugün 15.günümdü,kırmızılar geldi...
Bende soğan kürünü kesmedim,bugün son diye...
Adetliyken içmenin bi sakıncası olur muydu acep :18:
ama canım doktorlar bende hiç bişey yok diyolr ve eski talile göre oglumun mucize oldugunu söledir aşılamada bile % 20 şans verdiler nitekimde tutmadı sorun bende adet olim yumurta takibi yaptırıcam hayırlısı olur inşallah hepimiz için
o eski değerler nasıl peki hani şu doktorların mucize dedikler ala ala ne iş anlamadım ben kzimmmm
sendede sorun yoksa stres mi yapıyonuz acep hee
meriye sormuşsun ama ben cevaplayayım
hayır bir sakıncası yok adetliyekende devam ediliyor
ben içtim görünürde bişey olmadı canım
ama bence sende bi sorun yoksa yapmasanda olur ben yaptım yumoşlar gününden önce gelişti şimdi korkuyorum zamanlamayı kaçırıcaz diye
ay bilmiyorum mericim eski degerleri yazdım 1 2 sayfa geride 4 senedir korunmuyorum düşün yani 1 aşılama ve nisan ayındada dış gebelik bilmiyorum kısmet nediyelim
Bende bi sorun yok ama tüp bebek tedavisi sırasında kullanılan ilaçlar bazen kist yapabiliyormuş...
Onun için yapmıştım,hani kist falan oluştuysa diye...
Son gün diye içtim valla,1 günden bişey olmaz inşallah...
arkadaşlar hepinize hayırlı geceler
yarın görüşmek üzere
ama canım doktorlar bende hiç bişey yok diyolr ve eski talile göre oglumun mucize oldugunu söledir aşılamada bile % 20 şans verdiler nitekimde tutmadı sorun bende adet olim yumurta takibi yaptırıcam hayırlısı olur inşallah hepimiz için
canım testin güzel yalnızanladıgım kadar ileri hareketli birazcık düşük gibi morfoloji süper
zaten aşılamada şans %15-20
birde canım c vitamini kuru üzümde bulunan fruktoz çinko folik asitte önemli canım bunlarıda kullanmalı eşin
senin kısa sürede bebiş gelir inşallah
Bende iyiyim ronyam...
Zaten soğan kürünün 15.günündeydim,1 günden bişey olmaz diye içtim...
Ama adetim çok rahat geçiyor,normalde çok sancılı geçerdi...
Sadece 1 parol içtim o kadar,ben bile şaşırdım...
Soğan kürünün faydası mı oldu ki?
Geldim ronyam, beni merak mı ettin sen? Canımmmmmmmm.
Gittik bugün doktora minicik kesemizi gördük. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Allahım hepinize tez zamanda nasip etsin.
benimde öyle oldu bu ay normalde sancıdan duramam midem bulanır oturamankalkamam,ama bu ay çok rahat geçirdim bence soğandan oldu çünkü geçen gün marankiyi izledim tv de sancılı adet içinde soğan kürü işe yarıyomuş
CANLARIM NASILSINIZ SİZİ YİNE ÇOK ÖZLEDİM BONCUĞUM BEBİŞİNİN KESESİNİ GÖRMÜŞSÜN GÜZEL ARKADAŞIM aLLAH IM KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?