Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

şuanda ilaç kullanmıyoruz sadece eşim 1.5 aydır havuç suyu içiyor.8.5 yıllık evliyiz eşim 36 ben 29 yaşındayım.4 aşılama 1 tüp negatif deneyimim var.varikosel yok.daha önce aşılama yapılırken eşim klomen ve keçiboynuzu kürü kullandı.bu kadar negatiften sonra ikimizde pes ettik oluruna bıraktık 2 yıldır hiç bir tedavi uygulamadık taki ben burayı keşfedene kadar.şimdi sizin yolunuzda gitmek istiyorum.bu konuda eşimi ikna etmem 1.5 ay aldı malesef.inşallah hayırlı sonuçlanır

ben yardim ci olurum vitamin konusunda
ama ilac konusunu doktor belirler

sen hemen simdi yaz ona ..
bakalim ne diyecek .
ama tedavi edilmeniz gerekiyor

3=4 ayda duzelir

tabiki ilaç konusunda kaan hocaya gerekirse muayeneye gitmeyi düşünüyoruz.inşallah canım ya 3-4 ay neki beklerim hayırlısıyla olsunda bu kadar bekledik okadarıda bekleriz

bırde largınıne kım ıcın benım mı esım ıcın mı.neye yarıyor canım

sildim canım gonderebılrsın.

L arginine sperm yapinimi saglayan en onemli 2 aminoasitten biridir
biri L carnitine ki o proxeed icin icinde var
digeri L arginine o da arginmax in icinde var

proxeed kullananlar extradan L arginine alsin
arginmax kullananlar L acrtinite alsin

sasırdım yhaaaaaaa neyden dolayı ceza aldıki
ılac adı verıor dıe yapıldıgını dusunuyorum (((
cok uzuldum yhaaaaaaaaaaaaaa

yok canım durumumda gelısme pazartesı doktora gıdıorm kısmetse

sasırdım yhaaaaaaa neyden dolayı ceza aldıki
ılac adı verıor dıe yapıldıgını dusunuyorum (((
cok uzuldum yhaaaaaaaaaaaaaa

yok canım durumumda gelısme pazartesı doktora gıdıorm kısmetse

O zaman hepimiz ceza almalıyız hepimizin telaffuz ettiği ilaçlar..
Şurda derdimize çare olacak paylaşımlarda bulunuyoruz.Zarar görende yok çok şükür..

O zaman hepimiz ceza almalıyız hepimizin telaffuz ettiği ilaçlar..
Şurda derdimize çare olacak paylaşımlarda bulunuyoruz.Zarar görende yok çok şükür..

benım esımde krıscıgımın söledıgı ılacları kullanıor ıcen zarar gormuyorsa goren kım merak ettım

Bence konu ilaç ismi değil, kris ilaç değil besin takviyesi vitaminler öneriyor ve hep doktora tedaviye bilinçli bir şekilde bizleri yönlendiriyor.Sebep başka olmalı..

benım esımde krıscıgımın söledıgı ılacları kullanıor ıcen zarar gormuyorsa goren kım merak ettım

günaydın
ilaç ismi derken vitaminlerden bahsediyordu canım
ilaç için doktorunuza sorun diyodu
ben hiç şu ilacı kullanın dedigini hatırlamıyorum
bu ceza oluncamı böyle oluyor ki ne kadar sürer bilginiz var mı

aklıma baska bırseyden ceza alabılecegı gelmıorkı ne olabılır baska
verdıgı vıtamın bıle olsa baska seyde olsa zarar gorulecek bırsey yapılmıor burda.zaten canı ısteyen kullanıor.

ayrıca bende tup bebekten artna ılacları ıhtıyacı olanlara verelım dıe baslık acmıstım onu bıle kapadılar

canım peki ne kadar ceza alır bilgin var mı

mrb kızlar bende 10aylık evliyim 2hafta önce eşimde varikosel olduğunu öğrendik
doktorantibiyotik verdi..
benim doktorumda varikosele antibiyotik verilmez diye şaşırdı sizinkiler nasıl oldu direkt ameliyatmı oldular.. bu sürece yeni girdik bizde Allah tez zamanda bebişlerimize kavuştursun bizleri hayırlısıyla inşallah.

Antibiyotiği varikosel için vermemiştir.İltihab vardır belki o konuda bilgi vermedimi?

makca aramıza hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…