- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.901
Antibiyotiği varikosel için vermemiştir.İltihab vardır belki o konuda bilgi vermedimi?
makca aramıza hoşgeldin canım
Arkadaşlar ben kürtaj olalı 22 gün oldu ..
Sabah meraktan bi gebelik testi yaptırdım , ovulasyon kiti almıştım ya , içinden 2 tanede gebelik testi çıkmıştı..
Neyse merak ettim yaptım çift çizgi çıktı ..
4 gündür kanamam yoktu bugün bir iki damla kanama oldu yine kesildi..
Bu çift çizginin çıkması bhcg sanırım sıfırlanmadı henüz..
Bu arad söylemesi ayıp kürtajdan sonra 4-5 kere birliktelik oldu ..
Şuan yumurtalıklarda 6-6 tane cm kıvamına gelmiş yumurtalarım var ..
Bütün bunlara rağmen bu kadar kısa zamanda bir hamilelik gelişeceğini sanmıyorumda neden sıfırlanmadı bhcg onu merak ediyorum ..
Sabah meraktan bi gebelik testi yaptırdım , ovulasyon kiti almıştım ya , içinden 2 tanede gebelik testi çıkmıştı..
Bütün bunlara rağmen bu kadar kısa zamanda bir hamilelik gelişeceğini
sanmıyorumda neden sıfırlanmadı bhcg onu merak ediyorum ..
Bütün bunlara rağmen bu kadar kısa zamanda bir hamilelik gelişeceğini sanmıyorumda neden sıfırlanmadı bhcg onu merak ediyorum ..
bildiğim kadarıyla kris haftasonu için adapazarına gidecekti,ben o yazıyı kendisi yazdı diye biliyorumgunaydın krıshazel neden kapsama alanı dısındaaaaa
bır 5 gunluk bırde 10 gunluk ceza var dıe bılıorum
hoşnulduk canım..
ben 25yasındayım hiç korunmadık bebişte yok tabi
ben muayene oluyodum hep .. doktorum eşinde gelsin dedi 2defa spermiyogram oldu 2side aynı 12milyon sperm sayısı hareketlilikte %20 hemen aşılama yapcz dedi bi kaç defa deneyelim olmazsa zaman kaybetmeyelim dedi..birde özel hast.hemen aşılama diyo
biz yıkıldık tabi ama eşime moral vermek bana düşüyodu..
Allahım dedim ver çaremizi .. sonra eşim devlt hast.gittide öğrendi varikosel olduğunu.. insanların sağlığı umutları kimsenin umrunda değl kızlar Allah yar ve yardımcımız olsun..
sağol canım .. evet hakkımızda hayırlısını versin Rabbim ..Geçmiş olsun canım bizde 2 yıllık evliyiz 1 yıl bebiş olmayınca detaylı muayene olduk eşim azosperm daha önce geçirmiş olduğu ateşli hastalığı yok dengeli beslenir varikoselde yok bizde kaan hocaya yeni başladık 1 ay oldu herşeyin hayırlısı.
canım ben aranıza yeni katıldım ama dilerim inşşşş.hamilesindir
benim arkdşımda kürtajdan hemen sonra hamile kalmıştı..
canımın içi inşallah:))))))olumlu konuşuyorsa eğer kesinlikle olumlu şeyler olacaktır hayatında bende buna inanıyorum yağmurum bebişim benim :)))))))
sende öpüldün sexı hatun :))))))))
sağol canım .. evet hakkımızda hayırlısını versin Rabbim ..
ist olsak bizde görünürdük kaan hocaya yaa
herkes çok övüyo onu
Kaan hoca ankarada canım bizde gidemedik maille eşimin tahlil sonuçlarını gönderdik.
ona göre yönlendirdi bizi sağolsun.
burada 4 arkadaşımız onun sayesinde bebiş bekliyorlar.
arkadaşlar nasılsınız
bizde öyle tatlikim ,mues haerin varmı erkek fsh testi yaparken saatin ve açlık-tokluk farkadermi?
iyiyyiz canım işler duruyo en pc nin aşındayım
bizde öyle tatlikim ,mues haerin varmı erkek fsh testi yaparken saatin ve açlık-tokluk farkadermi?
kaan hocaya nasıl ulaşabilirim canım. Bizde mail le irtibay kuralım
[FONT="Comic Sans MS"]tamam nuncum yazdım inşallah[/FONT]sevgili edanurlu, biraz sırasız olacak ama 27. cüzü de alayım ben.
tabi bu aralar dikkat et kendineayy bugün beni de bi tanıdık aradı akşam müsaitmisiniz diye, yatış pozisyononda olduğum için kabul edemedim(
aminnnnn canımmmmTeşekkür ederim ronyacım, edanurlucum, mericim. Allahım sizlerede en kısa zamanda nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?