- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.861
ronyacım valla bakıyorum lökosit yazan yere 400.000/ml<1.000.000 aynen böle yazıyo bebegim
kızlar coraspini adete 1 hafta kala kullanılabilir mii
benim adete 1 hafta var eğer hamilelik varsa ii olur diye düşündüm..
kullanılmasının bir sakıncası varmıkiiiii
canim super otesi hatta
bu ay senden de bekliyorum ona gore iyi calisin
canım deme yaa sımdı tumlabdakı sonuclar yanlıs olabılır mı.ama tumlabdan once ozel hastanede yaptrdıgımız testtede 1cc de 26 mılyon cıkmıstı yanı dusukmudur bızım degerler.off canım sıkıldı sımdı yaa.
canım kontrole gittigimiz surece mecbur ama mutlaka baska bır yerdede test yaptrcaz tabı.ıyıce canım sıkıldı.bız amelıyat sonrası ıyı degerler beklerken kotu olabılırmı.ama soyle bır durumda var.farzedelım kı teoman amelıyat oncesı degerlerı dusuk gosterdı sırf amelıyat ıcın yınede 9 mılyon ıyı bır deger kotu degılkı.amelıyatı da sende dıyorsun kotu yapmıyor dıye.eee en kotu ıhtımal aynı kalmıstrda hıc mı yukselmez yınede yukselmıstr bence.ben okadar fark olacagını sanmıyorum yaa.dusuk bıle olsa 15 mılyondur yınede
lokosit yok canim sizde
ameliyati cok iyi yapmistir hemde
ondan hic suphem yok
ama tedavi almadiniz onu anlayamadim . bu kadar zaman da adamakilli tedavi olsaydiniz sonuclar cok daha iyi olurdu
eğer bebeği besleyen damarlardan birinde bir problem varsa onu önlüyor...
bebeğin rahat beslenmesini sağlıyor
bu sebeple olan düşükleri önlüyor....
krishcım verdı canım ılac.nolvadex verdı o da tamoxifen grubu ılacmıs klomen gıbı en az 4 ay belkı 1 yıl bıle kullanabılırsın dedı .hamılelık olursa bırak tabı dedı.proxeed sorduk kullan farketmez dedı.onuda kullancak esım.omega 3 aldık esımle ıcıyoruz 1 er tane gunde.yalnız ben gnc nin magazasına gırdım nısatasında ordan aldım gnc marka 1000 mg iyimidir bılmıyorum.yanı suan ıcın kaan aydosun verdıgı tedavıden farkımız kalmadı galıba,ne dersın baska yapmamız gereken bısı varmı.gınsengte ıcıyor zaten.
kris rica etsem bizim sonuçlarada bakarmısın hiç iç açıcı değil ama
çok sagol tatlım rahatlattın beni kızlarda ona takıldıydı misafirler gittimi yordularmı seni
krishcım verdı canım ılac.nolvadex verdı o da tamoxifen grubu ılacmıs klomen gıbı en az 4 ay belkı 1 yıl bıle kullanabılırsın dedı .hamılelık olursa bırak tabı dedı.proxeed sorduk kullan farketmez dedı.onuda kullancak esım.omega 3 aldık esımle ıcıyoruz 1 er tane gunde.yalnız ben gnc nin magazasına gırdım nısatasında ordan aldım gnc marka 1000 mg iyimidir bılmıyorum.yanı suan ıcın kaan aydosun verdıgı tedavıden farkımız kalmadı galıba,ne dersın baska yapmamız gereken bısı varmı.gınsengte ıcıyor zaten.
fsh:3.6
lh:3.95
testosteron:3.9
yoo disari yemege goturduk hazirlik yapmadim pek
evde cay pasta falan:)
perhiz:4 gün
ph:8
lifaksiyon:30
dk miktar:5cc
hiperkinetik:%25
hipokinetik:%25
akinetik:%50
mikroskopisinde 2-3 lökosit görüldü
sayı:3 milyon
kaan hocaya yazacağız zaten ama ben sanada sormak istedim sperm sonuçlarını felan.hemde kaan hocadan cevap geldikten sonra senin tavsiye ettiğin vitamin desteklerinden kullanmayı düşünüyoruz.yardımcı olursan tabi
L arginine al mutlaka ....
sana ozelden mesaj attim ama kutun doluymus gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?