Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amann ben hamile kaldım, herkes kendi yolunu bulsun, araştırsın öğrensin uygulasın..demedi..
Aylardır hamile haliyle gündelik hayatını aksatsada bizlerin elinden tuttu.Reklam yapmadı, yalan yanlış ilaçlara yönlendirmedi.Tecrübelerini bildiği herşeyyi bizlerle paylaştı.Ben bu topiğe gelmeden önce dipteydim.O güzel kalbiyle o minicik kızıyla hepimiz gibi benimde umudum oldu.
Üzgünüm kris hemdee çokkk..

Dün 11:41 Konu Sahibi : boncukboncuk #15556 aslipinar_04
Profil bilgileri
Forumdaki Cevaplarım
Özel Mesaj
Add as Contact
Papatya Giriş tarihi Jun 2010
Mesajlar 27
risalebal kullanıcısından alıntı
Ben bir doktorun bilip diğerlerinin bilmediği tedav olduğunu sanmıyorum, böyle yazılar sanki reklam havasında.
Hazelciğim bence gayet iyi gidiyorsun, biraz sabırlı ol, eşin ilacı da kullansın sanırım bu yaza hamilesin inşallah.
burada bebek ozlemı ceken bır anne olarak neden reklam kokan hareketler yada yazılar yazayımkı doktorun sekreterı yada esıde deılımkı para kazanmak ıcın yapayım arkadasım ınanmıyorsanda ınanma sen bılırsın bence senın ınancın ve guvenın kalmamıs senıde gayet ıyı anlıyorum
Alıntı ile Cevapla Kötü İçerik Bildir
--------------------------------------------------------------------------------
Dün 11:40 Konu Sahibi : boncukboncuk #15555 aslipinar_04
Profil bilgileri
Forumdaki Cevaplarım
Özel Mesaj
Add as Contact
Papatya Giriş tarihi Jun 2010
Mesajlar 27
risalebal kullanıcısından alıntı
Ben bir doktorun bilip diğerlerinin bilmediği tedav olduğunu sanmıyorum, böyle yazılar sanki reklam havasında.
Hazelciğim bence gayet iyi gidiyorsun, biraz sabırlı ol, eşin ilacı da kullansın sanırım bu yaza hamilesin inşallah.
burada bebek ozlemı ceken bır anne olarak neden reklam kokan hareketler yada yazılar yazayımkı doktorun sekreterı yada esıde deılımkı para kazanmak ıcın yapayım arkadasım ınanmıyorsanda ınanma sen bılırsın bence senın ınancın ve guvenın kalmamıs senıde gayet ıyı anlıyorum

umarım meri o kişi bunu yapmamıştır
topiğimize uğrayıp yaşadıklarımızı verdiğimiz mücedeleyi bilmeden
şöyle 1 saat takılıp bizi şikayet ediyorsa bir insan ben ona ne diyebilirimki
sadece çok üzgünüm sevgiye dostluğa hiçmi saygıları yok

ama canım bunun krishle alakası yokkı.bunu aslıpınara yazdı.yoksa benım yuzumden mı keske yazmasaydım hıc tumlab hakkında falan yada dr hakkında

bu ne mericim,yazılanlarımı ekledin
söleriz edanurlu canım 25 ve 26 cüzleride okuyorum tamam tatlım

tamam şekercim,kaldı 28-29 inşallah ben bitiririmde bunlarıda ben okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…