- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.941
evet canım aslen sivaslıyım ama bede sivasta değilim ailem orda
hoş geldin bu arada toprağım
hoşbuldum canım sen nerdesin yaş kaç kaç yıllık evlisin
çok soru sordum ama devamı gelecek:)
ah yavrum sendemi gurbet çekiyon gıııı:)
evet canım bende gurbetteyim malesef
27 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve yaklaşık 1,5 yıldır çocuk istiyoruz tedaviye yeni başladık bakalım işte hayırlısı
Ben krisin kapsam dışı bırakılmasını bir yanlışlık olduğunu düşünmüştüm.Evet kesinlikle bir şikayet sözkonusu çünkü o sırada KAZEN bizim topicte online gözüküyordu.Bende kendisine msj atacağım.
Böylesi umut dolu bir topiği yerle bir eden haset arkadaşada diyecek söz bulamıyorum..
ya kızlar krish baska bir hesap acsın yıne gırebılır bence bır denemek lazım.ronya soylesene canım olmuyor mu oyle:26:
ya kızlar krish baska bir hesap acsın yıne gırebılır bence bır denemek lazım.ronya soylesene canım olmuyor mu oyle:26:
meri benimde şühelendiklerim var onları Allaha havale ettim
ama kesinlikle bir şikayet sözkonusu
krishazeli nasıl şikayet ederler yaa o itopiğimizin en sabırlı en yardımsever en iyi yüreklisidir
aklım almıyor yaa beni şikayet etselerdi ama ona kıyamam
o kadar emeği var üstümüzde
meri facebooka gelsene
seees verme hazel senin düşündükleri bende düşünüyomm
içinden düşün kuzummm
iyide kimseye kötü bişey yazmadıki,hakaret yok küfür yok,öyle havadan şikayetle nasıl hesap kapatılıyorcanım sanırım hiç giremicek
kesinlikle pis haset yürekli insanlar onu şikayet ettiler
lanet olsun kötü insanlara
ne geçiyor ellerine mutluluğumuzu bozacaklarınımı sanıyolar
canım ozelden yazcaktım ama ozelıde okuyor sıte yonetımı.ben bıkeresınde bı arkadasa ozelden msj atmıstım bırı okuyup benı uyarmıstısasırdım:18:
aman sımdı bende kapsama alanı dısına cıkabılırım:18::18:
Böyle birşey yapmasına hiç gerek yok.Suçlu değilki, kendini maskeleyerek başka yollardan giriş yapsın.
Haksızlık giderilecek ve herşey düzelecek ben inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?