Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar sayfanın en altında bize ulaşın diye bir kısım var oraya attım ben
bide moderatör kazen var onada yazıcam şimdi

hoşbuldum canım sen nerdesin yaş kaç kaç yıllık evlisin
çok soru sordum ama devamı gelecek:)
ah yavrum sendemi gurbet çekiyon gıııı:)

evet canım bende gurbetteyim malesef
27 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve yaklaşık 1,5 yıldır çocuk istiyoruz tedaviye yeni başladık bakalım işte hayırlısı

Ben krisin kapsam dışı bırakılmasını bir yanlışlık olduğunu düşünmüştüm.Evet kesinlikle bir şikayet sözkonusu çünkü o sırada KAZEN bizim topicte online gözüküyordu.Bende kendisine msj atacağım.
Böylesi umut dolu bir topiği yerle bir eden haset arkadaşada diyecek söz bulamıyorum..

evet canım bende gurbetteyim malesef
27 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve yaklaşık 1,5 yıldır çocuk istiyoruz tedaviye yeni başladık bakalım işte hayırlısı

bende 25yaşındayım canım 10aylık evliyiz eşimde varikosel varmış 2haftadır antibiyotik kullanıyo bakalım haftaya tekrar gidicek hakkımızda hayırlısı..
siz ne tedavisi oluyosunuz sorun ne?

kızlar ben kazene mesaj attım
umarım sesimize kulak verir
kazen bizim topiğimizde o sırada online ise onun bu durumdan haberdar olduğu kesin
kızlar şikayet eden aramızdan biride olabilir malesef
aklım almıyor hala kim bu hainliği yapar

topiğe bir kaç saatliğine girip ne olduğunu bilmeden insanlara gereksizce yorum yapan ve kesinlikle kıskançlık boyutunda düşünce içinde olan insanların yaptığını düşünüyorum

evet arkadaşım gelip burada tekrar yazıları okuycaksın yaptığının insanlara ne kadar zarar verdiğini görüp belkide zevke gelmek istiyceksin,neden inasnların nelerle uğraştıklarını bile bile üstüne birde aynı yollardan geçmiş biri olarak böyle kötülükler yapıyosyun

ben kendi adıma senin için bol bol dua edicem

Son düzenleme:
Özel msj attım ama burayada eklliyorum..

sevgili kazen

2 MİLYONDAN 76 MİLYONA başlıklı topikte KRİSHAZEL arkadaşımız kapsam dışı bırakılmış.Çocuk sahibi olamayan bayanlar olarak bizim aylardır aramızdaki bilgi ve tecrübe paylaşımı bugüne kadar kimseye bir zarar vermedi aksine hepimizi hayata biraz daha bağladı.Elbette geçerli bir sebep vardır sizin açınızdan ama biz ne olduğu ve neden böyle olduğu konusunda çok şaşkın ve üzgünüz.Kararınızı tekrar gözden geçirmenizi rica ediyoruz.

meri benimde şühelendiklerim var onları Allaha havale ettim
ama kesinlikle bir şikayet sözkonusu
krishazeli nasıl şikayet ederler yaa o itopiğimizin en sabırlı en yardımsever en iyi yüreklisidir
aklım almıyor yaa beni şikayet etselerdi ama ona kıyamam
o kadar emeği var üstümüzde
meri facebooka gelsene

ya kızlar krish baska bir hesap acsın yıne gırebılır bence bır denemek lazım.ronya soylesene canım olmuyor mu oyle:26:

Böyle birşey yapmasına hiç gerek yok.Suçlu değilki, kendini maskeleyerek başka yollardan giriş yapsın.
Haksızlık giderilecek ve herşey düzelecek ben inanıyorum.

faceden yazdım cevap vermedinki açıyom tekrar

seees verme hazel senin düşündükleri bende düşünüyomm
içinden düşün kuzummm

canım ozelden yazcaktım ama ozelıde okuyor sıte yonetımı.ben bıkeresınde bı arkadasa ozelden msj atmıstım bırı okuyup benı uyarmıstı sasırdım:18:
aman sımdı bende kapsama alanı dısına cıkabılırım:18::18:

canım sanırım hiç giremicek
kesinlikle pis haset yürekli insanlar onu şikayet ettiler
lanet olsun kötü insanlara
ne geçiyor ellerine mutluluğumuzu bozacaklarınımı sanıyolar
iyide kimseye kötü bişey yazmadıki,hakaret yok küfür yok,öyle havadan şikayetle nasıl hesap kapatılıyor
o zaman cevap verilmedi vb. nedenlerle herkes herkesi şikayet eder sistem çökerçok saçma bi durum
ya kızlar krish baska bir hesap acsın yıne gırebılır bence bır denemek lazım.ronya soylesene canım olmuyor mu oyle:26:

canım bende tam bunu yazacaktım sen yazmışşın :26:

kuzum sende bizleri faceden eklesene
bu arada biz sanırım şikayaet edeni bulduk
dün gece bizim topicte akbaba gibi gezinen biri
şikayetinin sonucu ne olacak diye baknıyordu herhalde
canım face adını yaz bana özelden tüm kızlar ordayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…