Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne yazdıgını bulamadım bende(

böyle birşeyi kendi, aramızdan birinin yapması bence imkansız
dün yapılan yazışmalarda var bişey arkadaşlar
çakır isminde bi arkadaş girdi fakat krisle diyaloga hiç girmedi
ikinci isim risebela nice arkadaş dün öğlen girmiş biraz iğneleyi şeyler yazdı ,kris ona cevap verdi bne gördüm reklam la ilgili cevap verdi ve doktor tavsiyeleriyle ilgili yazdı bişeyler çoook eminim ama şimdi yok bulamadım,omu yaptı bilemem ama kim yaptıysa büyük haksızlık döner gelir ayağına dolaşır mutlka kul hakkı sonuçta

Sanırım kirisi ve o risabal adlı kişi mune nickli editör cezalamış.çünkü her ikisininde profile bakanlar kısmında aynı mavi renkli mune görünüyor.

Ama mune en son 03:41 de siteye girmiş görünüyor.O birşeyleri kazenle paylaşmış msj atmış falan olabilir.Bizim anlamadğımız o sebebi yani.Çünkü sabah burda yazışırken Kazen altta belirdi ve kris banlandı.

canm benim yaaa..valla sinirimden köpürüyorum şuan..Ronyam bu arada face seni ekledim canım kabul edersen sevinirim..

bu ne mericim,yazılanlarımı ekledin

tamam şekercim,kaldı 28-29 inşallah ben bitiririmde bunlarıda ben okurum

canım 28.cüzü de ben alıyorum..
Topiğe nazar değdi, ve çakır ve diğer arkadaşlar geldi, huzurumuzu bozup gittiler yaaa, ne kazandınız pekii??

canım facede gelen arkadaşlık isteği yok
kızlar facede online olsanıza arada ordada yazışalım

arkadaşlar bunu başka bir çözüm bulamazmıyız ?
bu gurubu başka yere taşıyalım.
krıscıgım bıze fayda olmak ıcın burdaydı.

tamam canım ALLAH razı olsun

kızlar profilimizi ziyeret edenler kısmında kişiler varya
mavi olanlar forum yöneticilerimi oluyor

özel mesajlarda okunuyosa ve eğer bu şikayeti malum şahıs yaptıysa krisle özelden yazışmışta olabilirler ,veya şikayet olmadan özelden yazışırken uyarı alıp cezalandırılmışta olabilir her ikisi

arkadaşlar hepiniz ALLAH CC EMANET OLUN dualarınızda benide unutmayın
kadserin listeyi bu akşam alacam artık akelenecek varsa ekleyin
cüzden 29 kaldı sadece ben belki yarına kadar giremem alacak olan olursa özele yazabilirmi geçmişi okumak çok zor oluyoda

Son düzenleme:
bu grubu başka yere taşısak nolcakki kriss yine olmucak
sevgili KAZEN ve sevgili MUES duyun sesimizi biz krisi istiyoz

bırtek yazışma sıtesı kadınlar kulubumu var, haksızlık yapıyorlar.
başka sıtlerde oluşturur yada ben sıze ozel sıte acarım :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…