- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.361
canım valla emin değilim ama belki hormon değerlerinizden dolayı vermemiş olabilir, benim eşimiz fsh 2 küsürdü başlangıçta, sanırım düşük sayılan bir değer, onu yükseltmek için vermiş olabilir bize, sizin hormon değerleriniz nasıl peki? birde sayınız, hareketiniz ve morfolojiniz nasıl? ya bende onu soracaktım, bizde morfoloji yerinde son testte normal %75, abnormal %25 diyordu, sizce bu hangi teste göre olabilir?
İnş mericim dediğin gibi olur tatlım..içini rahat tut artmıştır zaten spermler kendini 3 ayda yeniliyomuş harketde normale döner canım
canım hareket için herkes havuç suyu öneriyor denedin mi her kşam 1 bardak
canım valla emin değilim ama belki hormon değerlerinizden dolayı vermemiş olabilir, benim eşimiz fsh 2 küsürdü başlangıçta, sanırım düşük sayılan bir değer, onu yükseltmek için vermiş olabilir bize, sizin hormon değerleriniz nasıl peki? birde sayınız, hareketiniz ve morfolojiniz nasıl? ya bende onu soracaktım, bizde morfoloji yerinde son testte normal %75, abnormal %25 diyordu, sizce bu hangi teste göre olabilir?
inş canım hepimiz bebişimize kavuşuruz, evet canım benim eşimde hergün sabahları yarım tablet alıyor klomeni, ve bu ay 3. ay olacak, inş değerlerde azalma olmaz, kris öyle demişti 3 ay klomen kullananlarda düşüş olabiliyomuş..
w.h.o ya göredir yani dünya sağlık örgütünün kriterlerine göre değerlendirilmiştir
ama kruger i tavsiye ediyo doktorlar daha sağlıklı sonuç veriyomuş
who ya göredir canım. morfoloji iyiymiş
who ya göre canım....
biz krugere göre yaptırdık %1 çıktı....morfoloji
%4 ve üzeri iidemek ama kriterlerde %14 yazıyor doktor %4 ilede epey bir şans var diyor....
hayırlısı olsun inş. inşallah azalmaz canım. Rabbim sağlıklı sıhatli ve hayırlı zeki evlatlar verir bizlere.......
Hemen evladı olanlar kıymetini bilirler inş. etrafımda görüyorum çocuğunu dövüp beddua edenleri okadar sinirleniyorumki çocuğu elinden alıp birtane kadına tokat atasım geliyor
evet yaa bende çok üzülüyorumbiz okadar uğraş verirken onlar neler yapıyor evlatlarına, işte Rabbim herkesi ayrı imtihan ediyor..Rabbim dediğin gibi bize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder inşAllah..
Kızlar bu arada MEVLİD KANDİLİNİZİ şimdiden kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum, Dualarda buluşmak dileğiyle inşAllah..
evet yaa bende çok üzülüyorumbiz okadar uğraş verirken onlar neler yapıyor evlatlarına, işte Rabbim herkesi ayrı imtihan ediyor..Rabbim dediğin gibi bize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder inşAllah..
Kızlar bu arada MEVLİD KANDİLİNİZİ şimdiden kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum, Dualarda buluşmak dileğiyle inşAllah..
sağolasın canım....
%14 yazıyorsa kruger olabilir ama onu bilgisayar otomatik olarak yazıyor....
bizde keçi boynuzu kürü yapıyoruz 14 gün oldu bide polen kullanıyoruz bakalım neler olacak.....
kriscim hocadan cevap geldi.ama sen yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?