Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

w.h.o ya göredir yani dünya sağlık örgütünün kriterlerine göre değerlendirilmiştir

ama kruger i tavsiye ediyo doktorlar daha sağlıklı sonuç veriyomuş

içini rahat tut artmıştır zaten spermler kendini 3 ayda yeniliyomuş harketde normale döner canım
İnş mericim dediğin gibi olur tatlım..

canım hareket için herkes havuç suyu öneriyor denedin mi her kşam 1 bardak

evet canım duydum ama katı meyve sıkacağı almadığım için öyle askıda kaldı, bir türlü alamadım fırsat bulup, 23ünde testi yapalım, onun sonucuna göre artık gider alırız, birde benim eşim önceden yanımda değildi, kürlere de şimdi yeniden başladık eve geldiği için..

who ya göre canım....
biz krugere göre yaptırdık %1 çıktı....morfoloji
%4 ve üzeri iidemek ama kriterlerde %14 yazıyor doktor %4 ilede epey bir şans var diyor....

hayırlısı olsun inş. inşallah azalmaz canım. Rabbim sağlıklı sıhatli ve hayırlı zeki evlatlar verir bizlere.......
Hemen evladı olanlar kıymetini bilirler inş. etrafımda görüyorum çocuğunu dövüp beddua edenleri okadar sinirleniyorumki çocuğu elinden alıp birtane kadına tokat atasım geliyor

w.h.o ya göredir yani dünya sağlık örgütünün kriterlerine göre değerlendirilmiştir

ama kruger i tavsiye ediyo doktorlar daha sağlıklı sonuç veriyomuş

who ya göredir canım. morfoloji iyiymiş

who ya göre canım....
biz krugere göre yaptırdık %1 çıktı....morfoloji
%4 ve üzeri iidemek ama kriterlerde %14 yazıyor doktor %4 ilede epey bir şans var diyor....

benimde anlamadığım o valla, şimdi morfoloji değerlendirmesinin yanında %14 değeri var düşük %7 yazmışlar, yinede WHO'ya göremidir? belkide karıştırmışlardır ya..

evet yaa bende çok üzülüyorum biz okadar uğraş verirken onlar neler yapıyor evlatlarına, işte Rabbim herkesi ayrı imtihan ediyor..Rabbim dediğin gibi bize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder inşAllah..

Kızlar bu arada MEVLİD KANDİLİNİZİ şimdiden kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum, Dualarda buluşmak dileğiyle inşAllah..

sağolasın canım....
%14 yazıyorsa kruger olabilir ama onu bilgisayar otomatik olarak yazıyor....
bizde keçi boynuzu kürü yapıyoruz 14 gün oldu bide polen kullanıyoruz bakalım neler olacak.....

sağol canım seninde kandilin mübarek olsun.

bende kaçıyorum kızlar

herkesin kandili mübarek olsun ve inşallah dualarımız kabul olur hepimizin

ve sevgililer gününüzüde kutluyorum şekerler

Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun bu mübarek gecenin hürmetine hepimizin gönlündeki hayırlı dualar dilekler hayırlısıyla gerçekleşsin inşallah.
Hayırlı geceler sabah görüşmek üzere

sağolasın canım....
%14 yazıyorsa kruger olabilir ama onu bilgisayar otomatik olarak yazıyor....
bizde keçi boynuzu kürü yapıyoruz 14 gün oldu bide polen kullanıyoruz bakalım neler olacak.....

İnş güzel şeyler olacak..öpüldünüz herkese iyi geceler arkadaşlar..

KRİSİMMMMMMMM
Lanet msn açılmıyor bir türlü,sorun var heralde...
Bitanem bana ulaş demişsin ama ulaşamıyorum,kafayı yiyeceğim
Canım buradaysan,yazdıklarımı okuduysan face açsana...

HERKESİN MÜBAREK KANDİLİ KUTLU OLSUN.RABBİM BU ÖZEL GÜNDE ELLERİNİ AÇIP DUA EDEN KULLARINI BİZLERİN DUALARINI GERİ ÇEVİRMESİN İNŞALLAH CANLARIM.

Krisimi duydum şok oldum yoktum ama face ten konuştum az kalmış cezasının bitmesine.
ŞAFAK: beşşşşş:))))

Son düzenleme:
canım kusura bakma görmedim başıda değildim endol tablet vermiş 15 gün kullanıp tsh ve testosteron testi yaptırıp bana sonucu gösterin demiş

gunaydın canım arkadslarımmmmmmmmm

kandılınız vede sevgılıler gununuz kutlu olsun
rabbım gonlunuzdekılerı hayırlısıylan hayırlı zamnda gerceklestırmeyı nasp etsın ınşşşş
dularda bulusmak dılegıylen.....

krıshazelcıgım az kalmıs safak mapusdan cıkmana.cok ozledık senı :) cok optum senı ve melegını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…