Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çıkş var mı derken anlamadım canım

yani sperm varmı demek istedim, bizim ilk testimizde hiç sperm yoktuda, acaba sizde sperm çıkmaya başladımı? ve varsa değerleri kaç canım? hareketiniz falan nasıl? bizim sperm var ama %90 hareketsiz şuanda

KRİSHAZELİN MESAJI

ronyam korkma canim bende enfeksiyon hic bitmiez:) zaten sen calistin yeterince
arkadaslar cok sagolun cezami cekip gelicem insallah araniza . loneliness , aruna , tunamine , gosip selamlar canlarim.
ronyan doktora sorup tek kullanimlik fitilden al
bende cikolata kisti bile vardi hamile kaldigimda. valla tutacak birsey dinlemiyor.
herkesi cok opuyorum. suan buradayim okuyorum hepinizi

benimde bugün 20.günüm sen baya geç yumurtalamıssın :))
bizimde hem 12. gün hemde 15. gün yumurtladım inş. değerlendirdik bakalım hayırlısı...
bu ay kupayı alırmıyızki gıııı

cnm ben genelde 31 günde bir hastalanıyorum 20. günde testte çift çizgi görebildim geç yumurtlamakta bir rahatsızlık belirtisi olabilir mi

yani sperm varmı demek istedim, bizim ilk testimizde hiç sperm yoktuda, acaba sizde sperm çıkmaya başladımı? ve varsa değerleri kaç canım? hareketiniz falan nasıl? bizim sperm var ama %90 hareketsiz şuanda

nadir hareketli ve nadir hareketsiz sperm hücresi görüldü yazıyor okadar ama tıkanıklık ve varikosel yok

cnm ben genelde 31 günde bir hastalanıyorum 20. günde testte çift çizgi görebildim geç yumurtlamakta bir rahatsızlık belirtisi olabilir mi

kadın doğuma gittinmi hiç sanmıyorum yani geç döllenme olur herhalde tek sorun ama emin değilim yani yumurtladığından eminsen ...
bu arada krisim bende msn nen neden çevrimdışı

çıkş var mı derken anlamadım canım

canım :)) çok öpüldün takip et bizi..

kriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssss
nasılsın canım.....
bebiş nasıl
ben coraspin kullanmaya başladım günde 1 tane....

nadir hareketli ve nadir hareketsiz sperm hücresi görüldü yazıyor okadar ama tıkanıklık ve varikosel yok

buda çok iyi bir gelişme bizim için canım..Rabbime çok şükür ki sizde de bizdede sperm oldu, inş değerlerimiz daha da artacak Allah'ın izniyle..Bak görceksin sizinde 1 ay sonra değerleriniz hızla yükselecek, klomeni kullandığımız ilk ay bizim öyle oldu..

inşallah içime su serptin tahlili görünce çok üzüldük ağladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…