- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.321
canım nasıl ya 2 kere mi yumurtluyorsun anlamadımbenimde bugün 20.günüm sen baya geç yumurtalamıssın :))
bizimde hem 12. gün hemde 15. gün yumurtladım inş. değerlendirdik bakalım hayırlısı...
bu ay kupayı alırmıyızki gıııı
çıkş var mı derken anlamadım canım
pamukcum bende iyiyim hamd olsun bugun kalbimde sizi var gecmesse dr gidicem hayat gaylesi devam ediyo canim
canım çıkış var mı yazmışsın anlamadım
muescim canım bizimde FSH 2küsürdü ama şuanda 4 küsür olmuş, canım bişey sorcam sizde de çıkış var değilmi? spermleriniz kaç acaba yazabilirmisin?
kızlar ben kaçtım hepinizi öpüyorummm kocaman
pamukcum bende iyiyim hamd olsun bugun kalbimde sizi var gecmesse dr gidicem hayat gaylesi devam ediyo canim
benimde bugün 20.günüm sen baya geç yumurtalamıssın :))
bizimde hem 12. gün hemde 15. gün yumurtladım inş. değerlendirdik bakalım hayırlısı...
bu ay kupayı alırmıyızki gıııı
yani sperm varmı demek istedim, bizim ilk testimizde hiç sperm yoktuda, acaba sizde sperm çıkmaya başladımı? ve varsa değerleri kaç canım? hareketiniz falan nasıl? bizim sperm var ama %90 hareketsiz şuanda
cnm ben genelde 31 günde bir hastalanıyorum 20. günde testte çift çizgi görebildim geç yumurtlamakta bir rahatsızlık belirtisi olabilir mi
geçmiş olsun sakın ihmal etme :))
donetella bacım bakıp durma öyle sende yaz gizemin dikkatimi cezbetti
cnm ben genelde 31 günde bir hastalanıyorum 20. günde testte çift çizgi görebildim geç yumurtlamakta bir rahatsızlık belirtisi olabilir mi
çıkş var mı derken anlamadım canım
KRİSHAZELİN MESAJI
ronyam korkma canim bende enfeksiyon hic bitmiez:) zaten sen calistin yeterince
arkadaslar cok sagolun cezami cekip gelicem insallah araniza . loneliness , aruna , tunamine , gosip selamlar canlarim.
ronyan doktora sorup tek kullanimlik fitilden al
bende cikolata kisti bile vardi hamile kaldigimda. valla tutacak birsey dinlemiyor.
herkesi cok opuyorum. suan buradayim okuyorum hepinizi
heya bakıp bakıp duruyo ordan bu donecellada :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
heee kız bacım yazsana ne dr.sun merak ettim :)))
nadir hareketli ve nadir hareketsiz sperm hücresi görüldü yazıyor okadar ama tıkanıklık ve varikosel yok
buda çok iyi bir gelişme bizim için canım..Rabbime çok şükür ki sizde de bizdede sperm oldu, inş değerlerimiz daha da artacak Allah'ın izniyle..Bak görceksin sizinde 1 ay sonra değerleriniz hızla yükselecek, klomeni kullandığımız ilk ay bizim öyle oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?