Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krisim ve boncuğum sitede ki diğer öğretmen arkadaşlarım yarin ki yeni öğretim dönemimiz hayırlı olsun:)

teşekkür ederim canım. iki hafta gezip tozdum. cuma akşam geldim eve ve hafta sonu da çamaşır falan... hazırlıkla geçti.yoruldum.
benden de herkese hayırlı olsun.

inşallah içime su serptin tahlili görünce çok üzüldük ağladım ben

yok canım benim kesinlikle ağlama, bu çok güzel bişey, azosperm topiğinde arkadaşlarımız patoloji raporlarında germ hücre yani olgunlaşmamış hücre gördüklerinde bile umutlarını kaybetmiyorlar, ki sizde nadirde olsa canlı ve cansız sperme rastlanmış menide..Çok güzel bişey bu, yani çıkışınız olmuş gözünüz aydın :) şimdi inş bu klomen ve diğer vitaminlerle hızla artacak, bak ben sana temmuzdan beri olan değerleri kısaca yazayım, değişimi gör ve inş sizinde böle olacak.
1. test--herşey sıfır
2.test--100 bin
3. test--26.6 milyon, canlı 300 bin (klomen ve pharmaton kullandık 1 ay)
4. test--52.2 milyon %100 hareketsiz
5. test--8 milyon %100 hareketsiz (kaan hocanın orada yapıldı)
6. test--43.4 milyon, % 2 ileri, %2 yavaş ileri ve %6 yerinde hareketli (1 aylık klomen ve proxeed kullanımı+ vitaminler ve kür)

melis bu hareketsizliğin sebebi neden kaynaklanıyo acaba eşin herhangi rahatsızlık vs geçirmiş olabilirmi acaba

sizin adınıza çok çok sevindim darısı başımıza inş. hepimizzzzzzz mutlu sona hayırlısıyla ulaşırız

peki canım bize yarım klomen kullanın demiş hoca sizede öylemi demişti ?

canım benim eşimde de hareket ve morfoloji problemi var...
doktor bize proxeed ve e vitamini verdi sadece
bizde varikosel yok ......
klomen filan vermediiii

melis bu hareketsizliğin sebebi neden kaynaklanıyo acaba eşin herhangi rahatsızlık vs geçirmiş olabilirmi acaba
canım valla hiç bilmiyorum yaa, bizde çözemedik, çok şükür sayı falan yerine geldi ama hareketlilik yok denecek kadar az, tabii bunada çok şükür, baksana ilk başlarda nasıldık ( İnş bu ayki testte hareketlilikte artmıştır..canım eşim sadece küçükken tifo olmuş ama doktorlar ondan bişi olmaz demişler, başkada bişi yok, yada hatırlamıyor bilmiyorum

sizin adınıza çok çok sevindim darısı başımıza inş. hepimizzzzzzz mutlu sona hayırlısıyla ulaşırız

peki canım bize yarım klomen kullanın demiş hoca sizede öylemi demişti ?

inş canım hepimiz bebişimize kavuşuruz, evet canım benim eşimde hergün sabahları yarım tablet alıyor klomeni, ve bu ay 3. ay olacak, inş değerlerde azalma olmaz, kris öyle demişti 3 ay klomen kullananlarda düşüş olabiliyomuş..

canım hareket için herkes havuç suyu öneriyor denedin mi her kşam 1 bardak

içini rahat tut artmıştır zaten spermler kendini 3 ayda yeniliyomuş harketde normale döner canım

canım benim eşimde de hareket ve morfoloji problemi var...
doktor bize proxeed ve e vitamini verdi sadece
bizde varikosel yok ......
klomen filan vermediiii

canım valla emin değilim ama belki hormon değerlerinizden dolayı vermemiş olabilir, benim eşimiz fsh 2 küsürdü başlangıçta, sanırım düşük sayılan bir değer, onu yükseltmek için vermiş olabilir bize, sizin hormon değerleriniz nasıl peki? birde sayınız, hareketiniz ve morfolojiniz nasıl? ya bende onu soracaktım, bizde morfoloji yerinde son testte normal %75, abnormal %25 diyordu, sizce bu hangi teste göre olabilir?

who ya göredir canım. morfoloji iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…