- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.601
Evet olsa soylerdiCANIM EŞİM PERŞEMBE GÜNÜ SPERM TESTİ VE HORMON TESTİ YAPTIRCAk ALLAH İZİN VERİRSE
MUAYNE OLDU VARİKOSEL VAR YADA YOK DEMEMİŞ DR KAN TESTİ İSTEMİŞ TEKRAR SPERM TESTİ
SENCE OLSA CIKARDI DİMİ DR DERDİ HERHALDE HALEN AKLIMDA
evet olsa soylerdi
elle muayene etmis ama dimi?
Yaptirin bakalim ne cikacak sonuclar ona gore konusuruz rahat ol canim benim
Evet canim yarin gidiyorum bakalim insallah guzel haberlerle gelirim .
Pamuk ne fistigi artik limon kadar olmustur:))
aleynacım aynen bizim gibi olmuş kaan hoca hadi kalk bir bakalım dedi varikosel varmı diye elle muayeneden sonra içeri geldiler sende varikosel yok dedi sonra hormon tahlilleri istedi bildiğiniz gibi fsh v.s hormon eksikliği çıktı şimdide uğraşıos bakalım Allah kolaylık versin sanada canımelle muayne etmiş dr
eşim kötü bişe varmı demiş dr yok demiş hepsi bu
kan testinde de testesteron ve fsh istemiş inşallah hayırlısı neyse o cıkar
canım emin olabilirsin güvenirliğine adam organik ürün satıyorNe dersin aşkım Ronyanın dediği yeri araştırıyordum güvenilir olabilirmi?
Evet canim yarin gidiyorum bakalim insallah guzel haberlerle gelirim .
Pamuk ne fistigi artik limon kadar olmustur:))
Vallahi ya adi mercimek kaldi zaten:)))
Ya resmen break dans yapiyodu butun gun ultroson unu izliyorum danscimi olacak ne:)
Yalniz bayagi bir teyzesi olacak mercimegin :))
herkese günaydın arkadaşlar,biz bu gün itibariyle tedaviye başlıyoruz bir çogunuzun eşlerine içirdiği ilaçların hepsini aldım kaan hocayada yazdım hepsi güzel başlayın dedi,bu gün ebaydan aldığım preseed de geldi ama onu önümüzdeki ay kullanıcam,bakalım hayırlısı artık inşallah sonuçları güzel olur,
arkadaşlar proxeed i bir su bardağı soguk suya katarak mı içiricez,bilen varmı
selam canım hoş geldin bende yeni sayılırım,prodex plusu bizde dün eczaneden aldık kutusu 110 tl ve bir kutu 15 gün gidiyor,evicabı bize de daha önce doktor vermişti mg düşüktü şimdi 400mg aldık bizde bende günde kaçtane vericem konusunda kararsızım,bunların dışında bayabi bitkisel destekli ilaçlar aldık bu gün kullanmaya başladı,benim eşimde varikosel çıkmadı ama değerler vede fsh düşük,senin gibi bende burdaki arkadaşların birbirlerine tavsiyede bulunduğu ilaçları doktora danışarak temin ettim.faydasını gören arkadaşlar var,umarım sende faydasını görürsünmrb arkadaşlar benıde aranıza alırmısınız:) benım eşimdede varıkosel vardı ve amelıyta oldu 3ay oldu degerlerde duzelme vcar sayı 13mılyonken 25mılyon olmus ve hareketlı sayısı %0ken %10olmus doktorumuz gelişme var dedi ilaç yazacak ama biz daha doktora gidemedik tabıkıde daha once ronya arkadaşımızında tavsiyeleri olmustu sagolsun krizhazel arkadasımda cok yardım ettı krizhazel olmasydı suan aşılam bile yaptrımıstım yanı ben şimdi krishazel arkadaşımızı tavsiyesiyle evicap aldım eşime dünakşam içmeye başladı.proxeed plus almayı düşünüyorumhangi siteden alabılrım fiyatları nee yada başka onerebılecegınız bişey varmı bu arada morfoloji %0
herkese günaydın arkadaşlar,biz bu gün itibariyle tedaviye başlıyoruz bir çogunuzun eşlerine içirdiği ilaçların hepsini aldım kaan hocayada yazdım hepsi güzel başlayın dedi,bu gün ebaydan aldığım preseed de geldi ama onu önümüzdeki ay kullanıcam,bakalım hayırlısı artık inşallah sonuçları güzel olur,
arkadaşlar proxeed i bir su bardağı soguk suya katarak mı içiricez,bilen varmı
canım emin olabilirsin güvenirliğine adam organik ürün satıyor
ben 2 kere aldım çokda memnun kaldım tadıda çok güzel
adam neyden ne kadar koyduğunu yazıyor.
satıcının profiline bakarsan adam %100 olumlu yorumlar almış
bahsi geçen satıcıdan deneme amaçlı aldım
ve dün kargo geldi 420 gramlık kavanoz şaka gibiydi inanamadım
kesinlikle gg deki satıcıyı tavsiye ederim.
kuzucum önce öğretmenler günün kutlu olsun senin ve pamuğun
umarım bebişini güzel güzel görürsün
yaaa içimden erkek geçti :26:
sağlıklı hayırlı ömürlü evlat olsunda anneciğini babacığının yüzünü güldürsün
elle muayne etmiş dr
eşim kötü bişe varmı demiş dr yok demiş hepsi bu
kan testinde de testesteron ve fsh istemiş inşallah hayırlısı neyse o cıkar
canım bizde dün 2 ay kullanımlık aldık eczanedende ilaç o kadar pahalıki heba etmek istemiyorum ,suyun soğuk yada sıcak olması farkediyormu acaba,siz aç tok karnına nasıl kullanıyosunuz,fazla soruyorum ama ilacın üzerinde birşey yazmıyor eczacınında bilgisi yoktu,kaan hocada sadece suya katıp verin yazmış ben emin olmak istiyorum eşimin de midesi biraz hassas aynı zamanda o yüzden detaylı bilgi toplamaya çalışıyorum canım,
Bebegim sen zaten aramizdasin:) canimsin sen benim:)mrb arkadaşlar benıde aranıza alırmısınız:) benım eşimdede varıkosel vardı ve amelıyta oldu 3ay oldu degerlerde duzelme vcar sayı 13mılyonken 25mılyon olmus ve hareketlı sayısı %0ken %10olmus doktorumuz gelişme var dedi ilaç yazacak ama biz daha doktora gidemedik tabıkıde daha once ronya arkadaşımızında tavsiyeleri olmustu sagolsun krizhazel arkadasımda cok yardım ettı krizhazel olmasydı suan aşılam bile yaptrımıstım yanı ben şimdi krishazel arkadaşımızı tavsiyesiyle evicap aldım eşime dünakşam içmeye başladı.proxeed plus almayı düşünüyorumhangi siteden alabılrım fiyatları nee yada başka onerebılecegınız bişey varmı bu arada morfoloji %0
canım bizde dün 2 ay kullanımlık aldık eczanedende ilaç o kadar pahalıki heba etmek istemiyorum ,suyun soğuk yada sıcak olması farkediyormu acaba,siz aç tok karnına nasıl kullanıyosunuz,fazla soruyorum ama ilacın üzerinde birşey yazmıyor eczacınında bilgisi yoktu,kaan hocada sadece suya katıp verin yazmış ben emin olmak istiyorum eşimin de midesi biraz hassas aynı zamanda o yüzden detaylı bilgi toplamaya çalışıyorum canım,
selam canım hoş geldin bende yeni sayılırım,prodex plusu bizde dün eczaneden aldık kutusu 110 tl ve bir kutu 15 gün gidiyor,evicabı bize de daha önce doktor vermişti mg düşüktü şimdi 400mg aldık bizde bende günde kaçtane vericem konusunda kararsızım,bunların dışında bayabi bitkisel destekli ilaçlar aldık bu gün kullanmaya başladı,benim eşimde varikosel çıkmadı ama değerler vede fsh düşük,senin gibi bende burdaki arkadaşların birbirlerine tavsiyede bulunduğu ilaçları doktora danışarak temin ettim.faydasını gören arkadaşlar var,umarım sende faydasını görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?