Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nuncum bizimkiler biraz nazlı yaa ondan tüm bu kaprisleri..Herşey güzel olacak inşallahhhh
inşallah öyledir ekincim, bekliyoruz bakalım..

bilemiyorum canım güzel bi hastane ama yani 3 ayrı yere gittim olsa görünürdü heralde...nasip ne ise o olacak işte ne bir eksik ne de fazla, ama beklemek zor işte:)

günaydın herkse sevgi pıtırcıkları Bugün mutluyuz, çünkü aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş ve bu bizi süper mutlu etti Herkse hayırlı günler, haftalar ve hayırlı kandiller arkadaşlar..

donacella canım sende hoşgeldin.bu arada bu endol tablet ve kapsül aynı şeymi.sabah aldık ama bizim kutunun üzerinde kapsül yazıyor,hocada mailde tablet demiş.yanlış bişey almamışızdır umarım

donacella canım sende hoşgeldin.bu arada bu endol tablet ve kapsül aynı şeymi.sabah aldık ama bizim kutunun üzerinde kapsül yazıyor,hocada mailde tablet demiş.yanlış bişey almamışızdır umarım

günaydın arkadaşlar hayırlı kandiller dualar müşterek dualarda buluşalım
evet canım ikiside aynı bizde ilk aldığımızda bende yanlış aldık sandım ama aynıymış.

günaydın arkadaşlar hayırlı kandiller dualar müşterek dualarda buluşalım
evet canım ikiside aynı bizde ilk aldığımızda bende yanlış aldık sandım ama aynıymış.

sağol canım ya yarım saattir cevap bekliyorum telaşlanmıştım.peki bu hap ne için senin bilgin varmı

sağol canım ya yarım saattir cevap bekliyorum telaşlanmıştım.peki bu hap ne için senin bilgin varmı

Tahmin edebiliyorum çünkü bende çok paniklemiştim.
İlaçları alırken ecz. tıkanıklıkmı var demişti. Sanırım kanallarda tıkanıklık falan varsa açmak için.
İlaçları kullandıktan sonra bizim fsh ta bir buçuk puan düşme oldu. Çok yüksekti.
Şimdi klomene başladık.

mehabalar kızlar bana yardımcı olur musunuz..eşim 2 ay önce ameliyat oldu..kaan hoca ilaç tedavisi vermedi..daha sonra ben telefonla arayıp ilaç istedim endol yazmış..proxeed ve diğer ilaçları kaan hocaya sormadan kullansak mı..siz ameliyattan ne kadar sonra ilaç tedavisine başladınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…