Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ben kendi adıma söyliyim bize endol ve trendal verdi hoca onunla beraber gnc nin arginmax ini kullanıyoruz, keçi boynuzu, omega3 ama proxeed i kullanan arkadaşlar var kris daha iyi biliyor canım.

canım ben kendi adıma söyliyim bize endol ve trendal verdi hoca onunla beraber gnc nin arginmax ini kullanıyoruz, keçi boynuzu, omega3 ama proxeed i kullanan arkadaşlar var kris daha iyi biliyor canım.

saol canım bizim ki düzenli olarak kullanmıyo zaten ilaçları,,keçiboynuzunuda öyle arada alıyo napıcam bilmiyorum..buradan sizi takip ediyorrum kullandığınız ilaçlarıdoktora sormadan kullansak mı acaba..neyse krise sormak lazım (

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Krishazel ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi
gulumgulum.........................topiğimizin 2. hamilesi
boncukboncuk......................yine yeniden geldi bebişi
baruk.................................tazecik anne adayı
nun....................................hsg den kurtardı bebişi anneyi çok seviyor
tunamine............................yeniden gelicek meleği
Pamukkk.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı
ronya .............................. oğluşunun tatlı annesi ikinci bebişi için hamiş adayı
meri58................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
melisela..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esra...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tugok.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
yağmurum...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
fatma84..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
kadser................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
ecrin..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aleyna................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
defnelma.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tutaste85............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
antalya2011........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
loneliness.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
emine82.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aruna..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
sumak..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
edanurlu.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esilanur.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
mues..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
duru....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
ekin79 ................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
hazel82...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
mellek................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءaminnnnnnnnnn

günaydın bacılarr hepinizin kandili mübarek olsun...şu mübarek gün hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah ve kısa zamanda yavrularımıza kavuşturarak lütfuysa sevindirsin mevla bizleri aminnnn.
dualarımızda unutmayalım birbirimizi

amin canım hepimizin inş.
sen nasıl oldun geçmişi okudum dr. gitmişsin bthcg yazmış sana hadi hayırlısı inş.

canım idrar kültürü için idrar verdim sonuç çarşamba öğleden sonra çıkıcak
doktor kan testide yaptır dedi ama bugün yumurtlamadan sonra 5.gün olsa bile kanda daha çıkmaz
bende çarşamba günü baktırcam 7.gün olmuş olacak

Hadi hayırlısı inş. canım ben bu ay bekliyorum sizlerden birşeyler meri ile senden

canlarım hepinizin kandili mübarek olsun bu günün yüzü suyu hürmetine rabbim gönlümüzdeki muradları versin AMİİİİNNNNNNN (DONACELLA HOŞGELDİN BEBEGİM )BİRBİRİMİZE DUA ETMEYİ UNUTMAYALIM

rica ederim canım.
Biran önce yasaklı süresi bitsede dönse aramıza
AMİNNNNNNNN
boncuğum bebiş nasıl canım kese görünmüş inşallah pıt pıtlarıda duyarsnız. gülüm nerde kızlar. baruk geçmiş olsun eşin ameliyat olmuş
BONCUK CANIM KAYIRLI OLSUN,BARUK'UN EŞİ AMELİYATMI OLMUŞ NE AMELİYATI ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BARUKCUM
selam fıstıklar nasılsınız? ben iyim, hem ders çalışıyorum hem sizin yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum..hepinizi kocaman öpüyorum şekerler
CANIM BENİM NE DERSİ ÇALIŞIYOSUN KOLAY GELSİN
CANIM YA BENDE UYGULAMAK İSTİYORUM BU AY BAŞLASAMMIKİ BİLEMEDİM,GE.EN AY AŞILAMA OLMUŞTUM BU AY İLAÇLARIN ETKİSİ İLE BELKİ KUPAYI ALIRIM ,HANİ EĞER OLMUŞŞA ZARARI OLUR MU ?
canımmmm küstünmü bana küsme
sayfalar hızlı akıyor yetişemiyom
BEN KÜSTÜM HİÇ PAS VERMİYOSUNN
CANIMMM BENİM İNŞALLAH ALLAH tez zamanda kurtarsın inşallah( beni hiç hatırlamıyosun ama senin canım sağolsun)çünkü ben senin yazından sonra umutlandım,bunu laf olsun diye söylemiyorum gerçekten ALLAH razı olsun krisimm
krisim ve boncuğum sitede ki diğer öğretmen arkadaşlarım yarin ki yeni öğretim dönemimiz hayırlı olsun:)
hayırlı olsun size arkadaşlar,dua edinde bende inşallah sorunlar çözülünce yapabileyim mesleğimi gönül rahatlığı ile..... amin canım inşallah,
ya inşallah normal gebeliktir kalbini bozma canım benim lütfen

donecela kimdi ,e o arkadaşta kapsama alanı dışında,
yoksaaaaaaaa,ama ALLAH TAN ÇAKTIRMADINIZ YANİ
herkesin mevlit kandili mubarek dualrımız kabul olun İNŞALLAH amin

AMİİİNNNNNNNN

Tıkanıklıkla alakalı diye biliyorum canım.
Ama kris daha iyi bilir.

canım endol geniş kapsamlı bi ilaçmış bende romatizma için kullanıyorum onu doktora sormuştum erkek infertilite sinde kullanılırmı benmi yanlış biliyorum diye oda kullanılır geniş kapsamlı bi ilaç bu demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…