- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.441
seninde kandilin mübarek olsun nasılsın aleyna
mehabalar kızlar bana yardımcı olur musunuz..eşim 2 ay önce ameliyat oldu..kaan hoca ilaç tedavisi vermedi..daha sonra ben telefonla arayıp ilaç istedim endol yazmış..proxeed ve diğer ilaçları kaan hocaya sormadan kullansak mı..siz ameliyattan ne kadar sonra ilaç tedavisine başladınız..
Tıkanıklıkla alakalı diye biliyorum canım.
Ama kris daha iyi bilir.
sagol canım bende iyim hamd olsun sen nasılsın
sağol canım anladım.artık krisi beklicem gerçi gece onada yazdım ama daha görmedi galiba.görse cevap veririrdi zaten
canım ben kendi adıma söyliyim bize endol ve trendal verdi hoca onunla beraber gnc nin arginmax ini kullanıyoruz, keçi boynuzu, omega3 ama proxeed i kullanan arkadaşlar var kris daha iyi biliyor canım.
herkesin kandili kutlu olsun Rabbim hepimizin yüreklerimizdeki muradını versin
herkesin kandili kutlu olsun Rabbim hepimizin yüreklerimizdeki muradını versin
amin canım hepimizin inş.
sen nasıl oldun geçmişi okudum dr. gitmişsin bthcg yazmış sana hadi hayırlısı inş.
canım idrar kültürü için idrar verdim sonuç çarşamba öğleden sonra çıkıcak
doktor kan testide yaptır dedi ama bugün yumurtlamadan sonra 5.gün olsa bile kanda daha çıkmaz
bende çarşamba günü baktırcam 7.gün olmuş olacak
kızlar starı açın çok güzell pastalar yapıyorlar
evde olmak gerekiyo tabi tv izlemek için:)),,sen çalışıyo musun?
AMİNNNNNNNNrica ederim canım.
Biran önce yasaklı süresi bitsede dönse aramıza
BONCUK CANIM KAYIRLI OLSUN,BARUK'UN EŞİ AMELİYATMI OLMUŞ NE AMELİYATI ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BARUKCUMboncuğum bebiş nasıl canım kese görünmüş inşallah pıt pıtlarıda duyarsnız. gülüm nerde kızlar. baruk geçmiş olsun eşin ameliyat olmuş
CANIM BENİM NE DERSİ ÇALIŞIYOSUN KOLAY GELSİNselam fıstıklar nasılsınız? ben iyim, hem ders çalışıyorum hem sizin yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.. hepinizi kocaman öpüyorum şekerler
CANIM YA BENDE UYGULAMAK İSTİYORUM BU AY BAŞLASAMMIKİ BİLEMEDİM,GE.EN AY AŞILAMA OLMUŞTUM BU AY İLAÇLARIN ETKİSİ İLE BELKİ KUPAYI ALIRIM ,HANİ EĞER OLMUŞŞA ZARARI OLUR MU ?eveeet ben soğan kürü kullanıyorum
kullandığım dönemlerde rahmimi temizlediği için bende hareketlenmeler hissediyorum...
yani yumurta oluşumunu çok daha net anlıyorum..
ben bu ay soğan kürü yaptım.....
BEN KÜSTÜM HİÇ PAS VERMİYOSUNNcanımmmm küstünmü bana küsme
sayfalar hızlı akıyor yetişemiyom
CANIMMM BENİM İNŞALLAH ALLAH tez zamanda kurtarsın inşallah( beni hiç hatırlamıyosun ama senin canım sağolsunronyam korkma canim bende enfeksiyon hic bitmiez:) zaten sen calistin yeterince
arkadaslar cok sagolun cezami cekip gelicem insallah araniza . loneliness , aruna , tunamine , gosip selamlar canlarim.
ronyan doktora sorup tek kullanimlik fitilden al
hayırlı olsun size arkadaşlar,dua edinde bende inşallah sorunlar çözülünce yapabileyim mesleğimi gönül rahatlığı ile.....krisim ve boncuğum sitede ki diğer öğretmen arkadaşlarım yarin ki yeni öğretim dönemimiz hayırlı olsun:)
amin canım inşallah,Edanurlu canım ben okudum cüzleri Allah kabul etsin inş.
Bu arada kızlar, iki gündür pek kalamadım sitede birde herkesin morali bozktu pek söyleyesim de gelmedi. ben cmt dr a gittim keseyi göremedi yinemol gebeliği,dış gebelik falan dedi çarçamba tekrar çağırdı, endişeliyim bi adı konsaydı, neyse kızlar bugün kandil malum, unutmayın lütfen dualarınızda, hayırlısıyla sonuçlansın bu iş...
ben de hepinize dua edicem inş..
donecela kimdi ,e o arkadaşta kapsama alanı dışında,çaktırmaaa
herkesin mevlit kandili mubarek dualrımız kabul olun İNŞALLAH amin
Tıkanıklıkla alakalı diye biliyorum canım.
Ama kris daha iyi bilir.
hayır canım çalışmıyorum.
önceden özel ders veriyordum şimdi evdeyim ney dersleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?