Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
'gece karanlığında yuvasına giden karıncanın sesini duyarım'
diyen RABBİMM bizim dualarıızıda duysun inşallahhhhhhhh
dualarda buluşmak ümidiyla canlar
KANDİLİMİZ MUBAREK OLSUN

HATİMİMİZDE KABUL OLUR İNŞALLAH BENİM AZ KALDI ALLAH CC İZNİYLE

BU ÇİCEKLER HEPİNİZE :)

canım benim Allah kabul eder inşAllah..Bu arada bende 28.cüzü bitirdim..Allah'ım kabul eder inşAllah..Bu arada hatim duasını sen mi yapacaksın? yada herkes hatim duasını okusunmu? bilemedim napcaz?

arkadaşlar hepimizin kandili mubarek olsun dualarınızda benide unutmayın ismim listede yok ama unutmazsanız sevirim sizlerde benim dularımdasınız...

canım benim allah kabul eder inşallah..bu arada bende 28.cüzü bitirdim..allah'ım kabul eder inşallah..bu arada hatim duasını sen mi yapacaksın? Yada herkes hatim duasını okusunmu? Bilemedim napcaz?
ben okurum canım herhalde yeterli olur,ama istersen sende oku,yada dur benim hoca camiden gelsin ben bi sorayım cevap atarım sana tatlımmm
arkadaşlar hepimizin kandili mubarek olsun dualarınızda benide unutmayın ismim listede yok ama unutmazsanız sevirim sizlerde benim dularımdasınız...

canım ben çıkarttığım listeye yazdım adını,kadserde görünce ekler muhakkak

tamam canım çok sagol ayrıyetten hastalıgınada şifa ver dersen çok sevinirim biraz fazla oldum ama:)))

tamam canım, bir kişi okusa yeterli olur sanırım canım..

tamam canım çok sagol ayrıyetten hastalıgınada şifa ver dersen çok sevinirim biraz fazla oldum ama:)))
estağfurullah canım fazla olurmu hiç tabiki derim.ALLAH cc emanet ol
canım benim ismimi de ekler misiniz

canım benim bendeki kağıda ekledim,ama topiktekine kadser ekler çünkü o hazırladı
ayrıyetten
hazel-melek arkadaşlarıda yazdım

Son düzenleme:
canım hoca geldi bizim:)sordum herkes ederse toplu beraber edilmiş gibi olur daha güzel olur dedi,hatim duasını okuyabilenleer okusun
ALLAH cc kabul etsin inşallah

Son düzenleme:
canım hoca geldi bizim:)sordum herkes ederse toplu beraber edilmiş gibi olur daha güzel olur dedi,hatim duasını okuyabilenleer okusun
ALLAH cc kabul etsin inşallah

tamam fıstığım okurum bende :)) Hocanın ve senin kandilini kutluyorum, duanızı bekliyorum :))

merhaba arkadaşlar tatilde hiç fırsatım olmadı topiğe bakmaya.çok şeyler olmuş burada.öncelikle grubun en duyarlı,bilgili ve yardımsever üyesi kriscime çok üzüldüm en kısa zamanda aramıza katılır inşallah.ronyacım canım geçmiş olsun sana da allah şifa versin.bu arada hamiş olan arkadaşlar da var sanırım allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah.benim eşim de çarşamba günü varikosel ameliyatı oldu.inşallah bir faydası olur.ama takviye ilaç vermedi.altı ay sonra değerler belli olsun.öyle veririm dedi.doğru mudur acaba.

evet kullandım bende ondan şüpheleniyom
belkide o yaptı yada sabaha kadar kalkmadan yatmaktan olmuş olabilir

canım preseedten olabılır gebelık topıgınde bır arkadasta preseedten sonra mantar olmustu.nadıren boyle seyler olabılıyor.cok gecmıs olsun.

cnm ben genelde 31 günde bir hastalanıyorum 20. günde testte çift çizgi görebildim geç yumurtlamakta bir rahatsızlık belirtisi olabilir mi

canlar benımde gec catlıyor kac dr. a sordum.catlıyorsa hersey yolundadır dedı.onemlı olan catlamasıymıs yanı gec erken farketmez dedı bırcok dr. a sordum.

sızın kactı fsh canım.yuksektı demıssın.

benıde eklemıssın sagol canım.
Amin Rabbim dualarımızı kabul etsın AMİN.

amin.

ne guzel seyler yazmıssın AMİN.

estağfurullah canım fazla olurmu hiç tabiki derim.ALLAH cc emanet ol

canım benim bendeki kağıda ekledim,ama topiktekine kadser ekler çünkü o hazırladı
ayrıyetten
hazel-melek arkadaşlarıda yazdım

EDANURLU canım ben okuyamadım ama Allah senden kat kat razı olsun.kac cüz okudun belli degıl.Rabbim dualarını kabul etsın.gonlune gore versın inşallah AMİN.

HERKESIN DUALARI KABUL OLSUN BU MUBAREK GUNUN YUZU SUYU HURMETINE KIZLAR.KANDILINIZ MUBAREK OLSUN.GONLUMUZDEKINI HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLESIN RABBIM. AMIN.

canım benim eşimde 2 ay önce oldu onada ilaç vermediler...kime ameliyat oldunuz..biz kaan hocaya olduk..sonra ben aradım ilça isteyince endol verdi..belkide ameliyatın etkisine mi bağlı ilaç verilmesi bilmiyorum..3.ayda tahlil yaptırıcaz sizde 6. ayı beklemeyin

arkadaşlar krishazel ve antalya arkadaşlarımız cezalarını çekip gelecekler
biz bu konu hakkında kazenle yazışıyoruz ve bizim düşündüğümüzün tersine kadınlar kulübüne
resmi kanallardan ihbarname gelmiş yani siteden yada topicten bir ihbar sözkonusu değil
sevgili arkadaşlar bundan sonra paylaşımlarımızda doktor isimleri vermeyelim
yani özellikle doktor karalaması yapmaya özen gösterelim
arkadaşlar bu konuda bende ceza alabilirim
bu konuyu kapatalım.güzel günlerimize dönebilmek için lütfen hepimiz daha hassas olalım

ciddi misin ?ney çalmayı bende çok istiyorum ama bi türlü ayarlayamadım..ilk esi çıkarmak çok zormuş herelde öyle diyolar...

evet canım istiyorsan çalabilirsin ilk ses çıkana kadar zor sonrası bol vakit ayırıcaksın gerisi geliyor dert ortağım sırdaşım eşimin infertilite olduğunu öğrendiğim gece ağlayarak üfledim erteesi gün saksıdaki çiçeğimin bütün yaprakları soldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…