- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.101
kıslar başka bi topikte bir fıkra buldum çok hoşuma gitti eklemek istedim :)
Yanlış anladı...
Çok karizmatik ve yakışıklı bir adam yanında bir devekuşuyla
bara girmiş, herkes şaşkın falan öööle adama bakıyolar, adam bara
yanaşmış...
- "Barmen bana bi viski, ona da büyük bi bardak su."
Barmen talepleri yerine getirmiş, bi tek, iki tek, saatler ilerlemiş, adam:
- "Hesap lütfen!" demiş.
Barmen hesap pusulasını uzatmış, adam elini cebine atmış,
parayı çıkartmış, tam hesapla aynı. Ertesi gece adamımız
geri gelmiş, yanında tabii devekuşu da var.
- "Barmen bana bi viski, ona da büyük bi bardak su."
Barmen istediklerini vermiş, bi tek iki tek, saat geç olmus,
adam hesabı istemiş, barmen hesabı göstermiş. Adamımız
elini cebine atmış, çıkartmış, tam hesap miktarı. Barmen şaşkın
ama nafile. Bikaç gece sonra adamımız devekuşuyla beraber geri
gelmiş. Barmenin içi içini yiyo. Adam:
- "Bana bi viski, ona da su ver."
Barmen emre amade, yerine getirmiş, gece ilerlemiş,
adamımız hesabı istemiş, barmen bol küsüratlı saçmasapan
bi miktarı hesap olarak adama vermiş. Adam elini cebine atmış,
çıkartmış, yine tam hesap. Barmen oynatmak üzere. Dayanamamış:
- "Beyfendi bi süredir barımıza gelip gidiyorsunuz, kusura bakmayın ama
bişey sormak istiyorum, yoksa kafayı yiycem.
Her gece cebinizden çıkan para hesapla kuruşu kuruşuna aynı oluyo. Bunu
nasıl başarıyorsunuz?"
Adamımız gülümsemiş:
- "Bi gün karşıma bi cin çıktı, üç dileğimi sordu. İlk olarak; karizmatik
ve yakışıklı bi tipim olmasını istedim. İkinci dileğimde, ne almak istersem
isteyim, elimi cebime attığımda parası aynen cebimden çıksın istedim."
Barmen:
- "Peki kızmayın ama bu kuş ne iş?"
Adamımız:
- "Onu hiç sorma, son dilegim; beni hiç bırakmıycak uzun bacaklı bi
piliçti. Yanlış anladı ş.r.fs.z."
çok sağol canom, gönlümden geçen hepinizin bu duyguyu yaşaması inşallahhhh.Krisim cezan bitmiş çok şükür artık burdamıyız kızlar söyleyin biliyimm..
Boncuğum pıtpıtları duymuşuz çok sevindim.İnşallahh kucağındada o pıtpıtları duyucaksınn
arkadaşlar merhaba.hamile arkadaşları tebrik ediyorum ve darısı bizlere diyorum.kris ve boncuk sizden birşey rica etcem.yiyecek listelerinizi tekrar yazarmısınız.ilk sayfada var ama bir kere daha güncellemiştiniz onu bir türlü bulamıyorum.
mevsim yeşilliklerini brokoliyi,brüksel lahanası,baklagilleri düzenli tüketmeye özen gösteriyorum.proksed,keçiboynuzu tozu,keçiboynuz pekmezli bir karışım,bol kureyemiş ve kuru meyva tüketiyor eşim.
vakti gelmeyince hiçbirşey olmuyor ama evlat sahibi olmak burdaki herkes gibi benimde tek arzum.
önereceğiniz bir vitamin varsa özelden yazabilirmisiniz?hoş ceza ile ilgili bir sıkıntı doğmazsa tabiki.
günaydın kızlar ,nasılsınız bakimmmmm
ben hala kendime gelemedim gözlerim yanıyorrrr
çok uyudum galiba
selam mericim, valla bende aynen senin gibiyim, saat 23:30 da uyandımhaftasonları resmen yatıyom yaa..daha temizlik yapmadım, dün akşam elektrik süpürgesi tuttum, bugünde yerleri silcem ama hiç halim yok yaaa..herkese güzel pazarlar bu arada..
çok saol canım hamıle olan tum arkadaşlarımızda sağlıklı sıhhatlı kucaklarına alır inşallhh..
sanda cok geçmiş olsun nuncum, sağol canım hamılelıkle bırlıkte hastalıkta kaptık :2:
senin bebiş ne durumda, nasıl gidiyor ?
selam mericim, valla bende aynen senin gibiyim, saat 13:30 da uyandımhaftasonları resmen yatıyom yaa..daha temizlik yapmadım, dün akşam elektrik süpürgesi tuttum, bugünde yerleri silcem ama hiç halim yok yaaa..herkese güzel pazarlar bu arada..
hay maşallaahhdemek ki çok geç yatıyosunuz hadi bakalım silkinin kendinize gelin
bu arada benim de bissürü ütüm var ya
valla canım hafta sonları 1'i geçerek yatıyorum, hafta içide 12de falan ama hafta içi mecbur kalkıyom, haftasonu yatıyom işte bir..Ama insan sersem gibi oluyor inan..ii bişey değil yani..Allah'tan benim ütüm falan olmuyorben sadece kendi eşyamı ütülerim..Eşimde kendi eşyalarını, benim ütülediğimi beğenmiyormuş :))) o yüzden, benimde işime geliyor
vayyy ideal koca tipi süper. bizimki muhtemelen ütüsüz giyeyim der yine yapmaz:)
arkadaşlar merhaba.hamile arkadaşları tebrik ediyorum ve darısı bizlere diyorum.kris ve boncuk sizden birşey rica etcem.yiyecek listelerinizi tekrar yazarmısınız.ilk sayfada var ama bir kere daha güncellemiştiniz onu bir türlü bulamıyorum.
mevsim yeşilliklerini brokoliyi,brüksel lahanası,baklagilleri düzenli tüketmeye özen gösteriyorum.proksed,keçiboynuzu tozu,keçiboynuz pekmezli bir karışım,bol kureyemiş ve kuru meyva tüketiyor eşim.
vakti gelmeyince hiçbirşey olmuyor ama evlat sahibi olmak burdaki herkes gibi benimde tek arzum.
önereceğiniz bir vitamin varsa özelden yazabilirmisiniz?hoş ceza ile ilgili bir sıkıntı doğmazsa tabiki.
günaydın anne ve anne adayları, hepinize iyi pazarlar.
ben salya sumuk yatıyorum iyice gribe çevirdi
dün doktora gittik keseyide gördük ama daha ıcı oluşmamış, haftaya tekrar gıdıcez umarım bu sefer kalp atışını duyarız.. eşimin ailesine söyledik dün deliye döndüler
"kriscim" tekrar seni burda görmek güzel hoşgeldin canım...
"bilgemm" ben sana demiştim var diye, çok sevindim. gözün aydın. inşallah degerler artar benımkıde ılk teste dusuktu sonradan artış gosterdı. melegımız tutunur ınsallah.
Hoşgeldin arkadaşımm
hoşgeldin kris :)
topikte kimsecikler yok
nedeeen?
oley sana kavuşabildik sonunda:)
krisim hoşgeldinnnn ne güzel yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?