- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.121
arkadaşlar merhaba.hamile arkadaşları tebrik ediyorum ve darısı bizlere diyorum.kris ve boncuk sizden birşey rica etcem.yiyecek listelerinizi tekrar yazarmısınız.ilk sayfada var ama bir kere daha güncellemiştiniz onu bir türlü bulamıyorum.
mevsim yeşilliklerini brokoliyi,brüksel lahanası,baklagilleri düzenli tüketmeye özen gösteriyorum.proksed,keçiboynuzu tozu,keçiboynuz pekmezli bir karışım,bol kureyemiş ve kuru meyva tüketiyor eşim.
vakti gelmeyince hiçbirşey olmuyor ama evlat sahibi olmak burdaki herkes gibi benimde tek arzum.
önereceğiniz bir vitamin varsa özelden yazabilirmisiniz?hoş ceza ile ilgili bir sıkıntı doğmazsa tabiki.
Canim gecmiste herseyi ayrintili yazmistik boncuk ta bende
gecmisten okursan daha iyi olur cunki sorun olur diye korkuyorum birsey yazmaya
krisimmmm, seni görmek çok güzel.
hosbuldum bebegim:))
oglusun nasil?
:)
krisimmmm, seni görmek çok güzel.
oglusunun minicik kalbi atiyormus:))
annesine simsiki sarilmis :)
kris pamukdan haberin var mı? nerelerde ben göremedim bi süredir.
gulum gulumu de çok merak ediyorum nerdeyse 1 aydan fazladır yok.
esra yokkk.
nerde bu kızlar ya?
krıscim hoşgeldin canım nasılsın....seni gormek
helde mutlu gormek
cok daha guzel:))
boncuk gözün aydın kalp atışlarını duymuşsun cok sevindim darısı diyer arkadaşlara İNŞALLAHkris pamukdan haberin var mı? nerelerde ben göremedim bi süredir.
gulum gulumu de çok merak ediyorum nerdeyse 1 aydan fazladır yok.
esra yokkk.
nerde bu kızlar ya?
merhaba kızlar nasılsınız?
iyiyim ben de gezmelerdeydim bugün.
boncukçum, hayırlı olsun. kalp atışlarını duymuşsun.maşallah.diğer hamile atkadaşlarda en kısa zamanda kalp atışını duyar inşallah.
benim gibi bekleyenlere de sıra gelir inşallah.
krisçim, sen de yuvaya hoşgeldin.
ben de yumurtlama günlerimi bekliyorum. ama malesef bu ay pek umudum yok. haftanın başında ben griptim. ben iyileştim, eşime bulaştırdım. çok hasta. ateşler içinde yatıyor iki gündür. bu ay bize spermlerden hayır gelmez herhalde. adam da halde kalmadı.zaten ilaçlara da yeni başladık. sağlık olsun bakalım. geç olsun güç olmasın.
biliyorum canım da elden bişey gelmiyor. ıhlamur falan yapıyorum. ateş düşürücü hap içiyor ama 1 kaç saat sonra yine ateşleniyor.geçmiş olsun canım dikkat etin kendinize
yüksek ateş ve soğuk alğınlığı erkeklerde çok sorun oluyo düşürmeye çalışın ateşini
kızlar internet bağlantısında sorun var
bi geliyo anında gidiyo geçmişi bile okuyamıyom
inşallah gitmez :93:
biliyorum canım da elden bişey gelmiyor. ıhlamur falan yapıyorum. ateş düşürücü hap içiyor ama 1 kaç saat sonra yine ateşleniyor.
melis nasılsın şekerim
ben yeni geldim kendime
bu gün havada çok fenaydı resmen çamur yağdı yağmur diye
bu havalrı hiç sevmem zaten direk canım sıkılır kapalı havalarda benim
hadi ya.. çok geçmiş olsun. hastanede mi yattı ki?bilirim çok fena bi durum
geçen ayda aynısı benim eşimde vardı serumlarla iğnelerle zor düşürdük ateşini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?