Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim gecmiste herseyi ayrintili yazmistik boncuk ta bende
gecmisten okursan daha iyi olur cunki sorun olur diye korkuyorum birsey yazmaya

kris pamukdan haberin var mı? nerelerde ben göremedim bi süredir.

gulum gulumu de çok merak ediyorum nerdeyse 1 aydan fazladır yok.

esra yokkk.
nerde bu kızlar ya?

merhaba kızlar nasılsınız?
iyiyim ben de gezmelerdeydim bugün.
boncukçum, hayırlı olsun. kalp atışlarını duymuşsun.maşallah.diğer hamile atkadaşlarda en kısa zamanda kalp atışını duyar inşallah.
benim gibi bekleyenlere de sıra gelir inşallah.
krisçim, sen de yuvaya hoşgeldin.

ben de yumurtlama günlerimi bekliyorum. ama malesef bu ay pek umudum yok. haftanın başında ben griptim. ben iyileştim, eşime bulaştırdım. çok hasta. ateşler içinde yatıyor iki gündür. bu ay bize spermlerden hayır gelmez herhalde. adam da halde kalmadı.zaten ilaçlara da yeni başladık. sağlık olsun bakalım. geç olsun güç olmasın.

Son düzenleme:
seni gormek
helde mutlu gormek
cok daha guzel:))
krıscim hoşgeldin canım nasılsın....yerin cok belliydi İNŞALLAH bidaha böyle şeylerle karşılaşmassın
kris pamukdan haberin var mı? nerelerde ben göremedim bi süredir.

gulum gulumu de çok merak ediyorum nerdeyse 1 aydan fazladır yok.

esra yokkk.
nerde bu kızlar ya?
boncuk gözün aydın kalp atışlarını duymuşsun cok sevindim darısı diyer arkadaşlara İNŞALLAH

merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın hamd olsun sen nasılsın .......

geçmiş olsun canım dikkat etin kendinize

yüksek ateş ve soğuk alğınlığı erkeklerde çok sorun oluyo düşürmeye çalışın ateşini

geçmiş olsun canım dikkat etin kendinize

yüksek ateş ve soğuk alğınlığı erkeklerde çok sorun oluyo düşürmeye çalışın ateşini
biliyorum canım da elden bişey gelmiyor. ıhlamur falan yapıyorum. ateş düşürücü hap içiyor ama 1 kaç saat sonra yine ateşleniyor.

melis nasılsın şekerim

ben yeni geldim kendime

bu gün havada çok fenaydı resmen çamur yağdı yağmur diye

bu havalrı hiç sevmem zaten direk canım sıkılır kapalı havalarda benim

melis nasılsın şekerim

ben yeni geldim kendime

bu gün havada çok fenaydı resmen çamur yağdı yağmur diye

bu havalrı hiç sevmem zaten direk canım sıkılır kapalı havalarda benim

saol kuşum daha iyim, çay falan biraz açtı çok şükür..şimdi oturup tv izleyecem :))) bizim burdada kar yağdı dün gece ama bugün iidi..

merim bu hafta sizde test yaptırcakmısınız? yoksa 3 ay dolmadan yaptırdınız mı? bizim çarş günü doluyor 3 ay ve yaptıralım diyoruz, hem kan hemde sperm..İnş değişim olmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…