Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sagol canim hosbuldum
gecmis olsun ikinizede

sagol bitanem
okudum hep yazdiklarini
ayrica tesekkur ederim
seni seviyorum

kızlar deli olcam yaa sinir oldum habire kopuyor bağlantııı
kızlar hepinizi çok özledim
gündüz bakıntım kimseler yoktu

krisimmmm benim adet bugün yarın gelcek ateşim düşüşe geçti
bu ayda olmadı aslında çokda üzgün değilim
ben daha önceki aylar yumurtlamıyordum boşa kürek çekiyordum
aartık bunda sonra çalışcaz :44:

selam canım kısmet başşka aya napaılım bende adet olucam bugün yarın aslında 25 inde olmam lazım bekliyorum işte . sen ateşini sabah yataktan kalkmadan mı ölçüyorsun gün içinde ölçsen de aynı sonuç mu oluyor

merim bu hafta sizde test yaptırcakmısınız? yoksa 3 ay dolmadan yaptırdınız mı? bizim çarş günü doluyor 3 ay ve yaptıralım diyoruz, hem kan hemde sperm..İnş değişim olmuştur..

3 ay doluyo ama biz daha 20 gün önce yaptırmıştık bilmiyorumki melis ne yapsak belki daha sonra bu ayı bi çıkaralımda

canişkom sağol kısmet artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
canım ben 9 aydır ateş ölçüyom ve ateş süper bir yöntem yumurtlamanın olup olmadığını görüyorsun
adet gelecekmi az çok tahmin edebiliyorsun
sabah yataktan kalkmadan 6-8 arası dil altından dijital bir ateşölçerle ölçüyorsun
ama hep aynı saatte ölçmen gerek
fertility friend diye bir site var ben oraya üyeyim her gün ateşimi giriyorum ve site benim yumurtladığım günü buluyor.bak benim bu ayki ateşim aşağıda
canım gebelik bölümünde ateş ölçme topiği var ordan detaylı bilgi alabilirsin
2e2c5d Ovulation Charts

evet canım orayı okumuştum bende vulasyn testi aldım ordan anlıyorum yumurtladığımı zaten anlıyorum da akıntıdan sadece merak ettim başka saatte de oluyor mmu diye. bende gece ölçüyorum arasıra meraktan da ondan sordum aynı olur mu diye sağol canımmm
melekcim sen evde test yaptınmı hiç
yapmadım tatlım ya benim hep adetten önce kahverigi gelir ben yinde dayanamayıp test yaparım ve tek çizgi görüürüm ( tek çizgi görmek istemiyorum artıkkk her ay olmsada üzülmeyeceğim diyorum ama elimde değil zamam azaldıkça daha çok panik yapmaya başladım

canişkom sağol kısmet artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
canım ben 9 aydır ateş ölçüyom ve ateş süper bir yöntem yumurtlamanın olup olmadığını görüyorsun
adet gelecekmi az çok tahmin edebiliyorsun
sabah yataktan kalkmadan 6-8 arası dil altından dijital bir ateşölçerle ölçüyorsun
ama hep aynı saatte ölçmen gerek
fertility friend diye bir site var ben oraya üyeyim her gün ateşimi giriyorum ve site benim yumurtladığım günü buluyor.bak benim bu ayki ateşim aşağıda
canım gebelik bölümünde ateş ölçme topiği var ordan detaylı bilgi alabilirsin
2e2c5d Ovulation Charts

kızlar ben size bişe sorucam dr bugun bana catlatma ignesi verdi ama endometriom ince 6.5 araştırma yaptım ince olunca bebek tutanamıyomuş

sizlern endometrıoları nasıl yanı rahim duvarı kalınlıgı oluyo bu sey

benim yine morelim bozuldu cok nce deyilmi kızlar belkide ben bu yuzden hamile kalamıyorum bebekler tutanamıyo ALLAH dr dusurmesin bişe sorulmuyoki

bende de oldugunu soylemisti doktorum endometrium un
ve cikolata kistim de vardi
yumurta rezervim az di
fsh im yuksekti

dusun artik sen gerisini !!!

yumurta rezervim az di
fsh im yuksekti

kızlar ovitrelle 250 mikrogram ignem geldi 11 de vurulucam bu igneyi vurulan arkadaşlar göbekten mi koldan mı yoksa kalcadan mı vurulduunuz bilgisi olan paylaşsın lütfennnnn

yumurta rezervim az di
fsh im yuksekti

İNŞALLAH bende kavusurum yavruma cok sagol canım cevap verdiyi için

araştırmıycam aslında araştırdıkca altından bişe cıkıyo ALLAH ne demişse o olur ALLAHIM İNŞALLAH bizede ol der İNŞALLAH AMİN
krishazel hoşgeldin canım
kızlar hepinize iyiakşamlar
nasılsınız

sanada iyi akşamalr canı hamd olsun biz iyiyiz sen nasılsın

İNŞALLAH hamilesindir melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…