Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilgemcimm inşallah canım hepimiz güzel sonuçlar veririz
ben bu ay inşallah senden ve kadserden ümitliyim
meroşumuda unutmayayım
benim ümidim yok kesin olsun diye baktırıyorum
olsa idrarda çıkardı zaten
umarım her ay vakti gelen arkadaşımızdan güzel haberler alıcaz

canım senin sonuç daha çıkmadımı??ben çıktı zannediyorum

ronyacım günün geçmeden zaten idrarda çıkmaz.
kan testinin sonucunu ne zaman alıcaksın

canımyaşta önemli senin yaşın kaç benimki 34 içine girdim.
yaşın gençse bekliyebilirsin.bizim ilaçlar daha bir ay olmadı.sizinki kaçıncı ayında

benim yaşım 28 canım eşiminde öyle ilaca yeni başladı proxeed e ama keçiboynuzunu bitirdik 3 ay oldu ben cesaret edemedim şu proxeedi kullansın öyle yaptırlam istedim daha 3 ay var yani.

benim yaşım 28 canım eşiminde öyle ilaca yeni başladı proxeed e ama keçiboynuzunu bitirdik 3 ay oldu ben cesaret edemedim şu proxeedi kullansın öyle yaptırlam istedim daha 3 ay var yani.

ben laparoskopi yaptırdıgım içinde vakit kaybetmek istemiyorum.
inşallah vitaminlerin faydası olur.

Kızlar malesef değerim 57"den 42"ye düşmüş yani hamile değilim malesef demek ki imtihanımız bitmemiş..
Ama bırakmak yok sabırla devam edeceğim.. Martın başında Kaan Hoca çağırmıştı bakalım o ne diyecek.
Umudumu kaybetmeyeceğim..
Kuzumuz eminim birgün inanıyorum gelecektir..

kısmet değilmiş demekki canım
hayırlı zamanlarda gelsin inşallah

diyecek bişey olmaz böyle zamanlarda.ama Allah herşeyin hayırlısını versin.
kızlarrr negatiff :93::93::93:

saglık olsun canım durmak yok yola devam

kızlarrr negatiff :93::93::93:
nasılki arka arkaya hamilelerimiz olunca seviniyorsak böyle üst üste nagatifler oluncada elbetteki üzülüyoruz
iyiki bende kan vermemişim bugün topik bi nagatifi daha kaldıramazdı heralde
yani tabikide gaybı allah bilir ama böyle içim sökülecekmiş kasıklarım yani her adet öncesi gibi yani hayırlısı bu ayı boş geçtik önümüzdeki ay yeni patlamalar olur inş. da yeniden deşarj oluruz

emine82 benımde esım 3 haftadr nolvadex kullanıyor ve 5 gundur de proxeed basladı.ayrıca evicap ve omega 3 balık yagı kapsulude kullanıyor.bakalım.inşallah işe yararda gelır bebısler.sızınle aynı zamanlarda baslamısız proxeede.hadı hayrlısı.

kadser bu batmalar genelde hamılelıkte oluyor canım.yanı sende onceden boyle batmalar olmuyorsa bence hamılelık olabılır.

bılgem ve ronya canlarım cok yakındır sızınde bebısler gelecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…