- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.201
bilgemcimm inşallah canım hepimiz güzel sonuçlar veririz
ben bu ay inşallah senden ve kadserden ümitliyim
meroşumuda unutmayayım
benim ümidim yok kesin olsun diye baktırıyorum
olsa idrarda çıkardı zaten
umarım her ay vakti gelen arkadaşımızdan güzel haberler alıcaz
:))))pardon canım karışıyo kalabalık olunca:)))sen ne tedavisine başlıcaksın?
bilgemcimm inşallah canım hepimiz güzel sonuçlar veririz
ben bu ay inşallah senden ve kadserden ümitliyim
meroşumuda unutmayayım
benim ümidim yok kesin olsun diye baktırıyorum
olsa idrarda çıkardı zaten
umarım her ay vakti gelen arkadaşımızdan güzel haberler alıcaz
ben önce igne kullanıp çatlatma ignesiyle bir denemek istiyorum.bir sorun çıkmassa.
sonrada aşılama..............
daha sonrada ne yapacagımı bilmiyorum.
bende istiyorum aşılama 3 ay sonra şu ilaçlar etkisini göstersin inşallah.Allah gönlüne göre versin inşallah
canımyaşta önemli senin yaşın kaç benimki 34 içine girdim.
yaşın gençse bekliyebilirsin.bizim ilaçlar daha bir ay olmadı.sizinki kaçıncı ayında
benim yaşım 28 canım eşiminde öyle ilaca yeni başladı proxeed e ama keçiboynuzunu bitirdik 3 ay oldu ben cesaret edemedim şu proxeedi kullansın öyle yaptırlam istedim daha 3 ay var yani.
ben laparoskopi yaptırdıgım içinde vakit kaybetmek istemiyorum.
inşallah vitaminlerin faydası olur.
kızlar bir arkadaş vardı.7 milyon sperm ve %3 morfoloji ile dondurulmuşlarla hamiş kalmış yeni.darısı bizlere inşallah
ayy nekadar güzel vakti gelmiş demekki inşallah tez zamanda bizimde vaktimiz gelir
Kızlar malesef değerim 57"den 42"ye düşmüş yani hamile değilim malesef demek ki imtihanımız bitmemiş..
Ama bırakmak yok sabırla devam edeceğim.. Martın başında Kaan Hoca çağırmıştı bakalım o ne diyecek.
Umudumu kaybetmeyeceğim..
Kuzumuz eminim birgün inanıyorum gelecektir..
diyecek bişey olmaz böyle zamanlarda.ama Allah herşeyin hayırlısını versin.Kızlar malesef değerim 57"den 42"ye düşmüş yani hamile değilim malesef demek ki imtihanımız bitmemiş..
Ama bırakmak yok sabırla devam edeceğim.. Martın başında Kaan Hoca çağırmıştı bakalım o ne diyecek.
kızlarrr negatiff :93::93::93:
Kızlar malesef değerim 57"den 42"ye düşmüş yani hamile değilim malesef demek ki imtihanımız bitmemiş..
nasılki arka arkaya hamilelerimiz olunca seviniyorsak böyle üst üste nagatifler oluncada elbetteki üzülüyoruzkızlarrr negatiff :93::93::93:
benim yaşım 28 canım eşiminde öyle ilaca yeni başladı proxeed e ama keçiboynuzunu bitirdik 3 ay oldu ben cesaret edemedim şu proxeedi kullansın öyle yaptırlam istedim daha 3 ay var yani.
nasılki arka arkaya hamilelerimiz olunca seviniyorsak böyle üst üste nagatifler oluncada elbetteki üzülüyoruz
iyiki bende kan vermemişim bugün topik bi nagatifi daha kaldıramazdı heralde
yani tabikide gaybı allah bilir ama böyle içim sökülecekmiş kasıklarım yani her adet öncesi gibi yani hayırlısı bu ayı boş geçtik önümüzdeki ay yeni patlamalar olur inş. da yeniden deşarj oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?