- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.181
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ya topik durgun bir hamiş lazım bize.
Sıradaki çabuk çıksın ortaya
selam kızlar
krismm hoşgeldin :))
nasılda özlmişizzzzz
kaan beye mesaj attım cevap bekliyorum belki hemen gelir inş..
benim eşimin birde belinde rahatsızlık var uzun süredir spermlerle buunun bi alakası olabilirmi?birde bi eczanedeki bi adama gösterdi oda krem falan verdi bide makina ile masaj yapıp bişeyler yaptı sonradan keşke yaptırmasaydın bi dr.a gitseydin dedim ama oda işte hani rüngtgene emara girmeyelim yükseldiyse değerler diye ne yapacağımızı şaşırdık allah şaşırtmasın
iyiyim canım seni gördük daha iyi olduk tabi seni gittigin yerdede bulurum ben.adım dedektif gajıt :82:hosbuldum canim
nehaber nasilsin?
hoşgeldin aramıza burası sana iyi gelecek emin olabilirsinmerhaba hanimlar ronya arkadasimizin tavisyesi ile bende be topige katiliyorum kisaca kendimi tanitayim sizlere 2 yillik evliyim 1 yildir bebegimiz olmuyor bende pko esimde sperm sayisinda dusukluk var 2 aydir ilac tedavisi goruyordum. pkoda tek sorunum yumurtlama diger kotu yan etkileri yok cok sukur . Ates olcme ile yumurtlama gunumu takip ediyorum. bu ay hayit tohumuna baslicam Allah izin verirse esimde Proxeed plus kullaniyor. benim hikayem bu Insallah hepimizin cok istedigi bebislerimiz en kisa zamanda gelir
antalya takip yaptilar canim bu ay bana
meliscim c
kriscim dr sordum sana eczaci soyler dedi bende onlarda dr nuz bilir diyo dedim dusundu sonra kalcadan vurul o zamn dedi ama o igne ucu cok kucuk kalcaya olurmu bende gobekten yaptim bismillah dedim kendi basima yapmis gibi oldu ama napim sinir etti beni
kardelen yaptim bacim 11 yaptim rabbim sifa versin yardimcimiz olsun insallah
günaydınkızlarrr sizlere hamile haberi vermeyi çok isterdim
ama bu ayda gitti :93:
neyse önümüzdeki aya inşallah
nunnnnnn,
nasılsın canım, bebiş nasıl? gittin mi bi daha doktora?
kızlarrr sizlere hamile haberi vermeyi çok isterdim
fsh: 6,00fsh değeriniz kaçtıki?
kısmet canım geldimi kırmızılar :)) benimde karnımda havai fişekler atılıyor sanki kasılamalarım batna şeklinde acılada var heralde benimde bu ay olmadı test falan vermedim bugünkızlarrr sizlere hamile haberi vermeyi çok isterdim
Kızlar gebelik testi sonucum 57...
Pzt günü yine çağırdılar tekrar kan testime bakılacak ..
Eğer 2 katına çıkarsa gebelik var demektir..
Şuanda pozitif ama emin olalım dedi..
Ne diyeceğimi bilemiyorum:))))
evet canım hemde baya erken yaptırmıştım ben ama ne biliyim cesaret edemedim bugün bende genelde 0larda görürdüm hep :)) hayırlısı varsa zaten elbet çıkar ortaya ..kızlarr benim adetin gelmesine iki gün var
ben az evvel kan verdimm sonuç idrar negatif çıktı ama yinede verdim
bakalım kaç çıkacak şuana kadar 0 küsurun üstünü göremedim :))))
kadser bence senden güzel haber alıcaz bak gör
senin tahlilininde 1 küsusr çıkmıştı
hadi ya kriste aynisinimi soylerdi:)
Canım hadi inşallah hamilesindir Rabbim yüzünü güldürsün inşallahevet canım hemde baya erken yaptırmıştım ben ama ne biliyim cesaret edemedim bugün bende genelde 0larda görürdüm hep :)) hayırlısı varsa zaten elbet çıkar ortaya ..
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ya topik durgun bir hamiş lazım bize.
Sıradaki çabuk çıksın ortaya
günaydııııııııııın
GÜNAYDIN CANIM
sıradaki ben olmayı çok isterdim.bakalım kim olucak.
:))))))))))günaydın canım bakalım inşallah 2 tane geliyo bu aya:)))
canım takma kafana herşeyde vardır hayır sen sistit olmuştun hap falan içmiştin galiba belki iyi gelmiycekti onlar bebeğe öyle düşün hayatım
canım sistit olan ben degilim karıştırdın galiba.önümüzdeki aya bende tedaviye başlamak istiyorum inşallah
inş. canım senide şimdiden tebrik ediyorum zaten başından beri hep böyle bi sonuç bekliyordum :))Kris öncellikle topiğe geri dönüşüne çooook sevindim..
Kadser,Ronyaa inşşş bu uy mucizeleriniz gelir..
Kızlar sonuç henüz çıkmmış ..
Saat 2"de tekrar arayacağımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?