- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.221
Rabbim sana en güzelini nasip edicek inşallah üzülme canımKızlar malesef değerim 57"den 42"ye düşmüş yani hamile değilim malesef demek ki imtihanımız bitmemiş..
Ama bırakmak yok sabırla devam edeceğim.. Martın başında Kaan Hoca çağırmıştı bakalım o ne diyecek.
Umudumu kaybetmeyeceğim..
Kuzumuz eminim birgün inanıyorum gelecektir..
kızlarrr negatiff :93::93::93:
emine82 benımde esım 3 haftadr nolvadex kullanıyor ve 5 gundur de proxeed basladı.ayrıca evicap ve omega 3 balık yagı kapsulude kullanıyor.bakalım.inşallah işe yararda gelır bebısler.sızınle aynı zamanlarda baslamısız proxeede.hadı hayrlısı.
canım bizde evicap kullanıyoruz senin eşinde ishal oldumu ben korkmaya başladım ishal oldu ve ateşi çıkıyo proxeed içtiğinden beri((bu arada nolvadex ne oluyo canım?
Kızlar malesef değerim 57"den 42"ye düşmüş yani hamile değilim malesef demek ki imtihanımız bitmemiş..
Ama bırakmak yok sabırla devam edeceğim.. Martın başında Kaan Hoca çağırmıştı bakalım o ne diyecek.
Umudumu kaybetmeyeceğim..
Kuzumuz eminim birgün inanıyorum gelecektir..
kızlarrr negatiff :93::93::93:
cnm çook sevindim belki haftaya dr görüşürüz:)
ellerinden öper teyzesi, büyüyo işteeee. nasıl zarife nasıl:)))))
kızlar ovitrelle 250 mikrogram ignem geldi 11 de vurulucam bu igneyi vurulan arkadaşlar göbekten mi koldan mı yoksa kalcadan mı vurulduunuz bilgisi olan paylaşsın lütfennnnn
kızlarrrrrrrr iyi akşamlarrrrrr:))))))))
krishazel canım hoş geldinnn.çok sevindim geri döndüğüne gözlerimiz yollarda kalmıştı..:))
Kris öncellikle topiğe geri dönüşüne çooook sevindim..
Kadser,Ronyaa inşşş bu uy mucizeleriniz gelir..
Kızlar sonuç henüz çıkmmış ..
Saat 2"de tekrar arayacağımm..
krishazel canım hoş geldinnn.çok sevindim geri döndüğüne gözlerimiz yollarda kalmıştı..:))
Kris öncellikle topiğe geri dönüşüne çooook sevindim..
Kadser,Ronyaa inşşş bu uy mucizeleriniz gelir..
Kızlar sonuç henüz çıkmmış ..
Saat 2"de tekrar arayacağımm..
kızlarrrrrrrr iyi akşamlarrrrrr:))))))))
ayyyyy ekin seni görmemişim affet yawru kuş sen nasılsın:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?