Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
seninde vitaminleri kesecegim bu gidisle:)))
:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

ah şu dilim yokmu arılar sokacısa,burda kızları mutive etmek hüzünlerini dağıtmak için yapıyorum bu şaklabanlıkları, yoksa nerde bende bu kadar potansiyel:))))
anacığım benimki sadece dilde birde icraata döksem ooooooooooo hepiniz dul kalmıştınız:)

farkındamısınız herkesin burda bi görevi var boncuk beslenme uzmanımız kris vitamincimiz o olmadan hiç bi iş yürümüyo burda yagmurda öyle o olmasa pc karşısında somurtup duruyorum o gelince mutlaka gülümsetiyo beni diger arkadaşlar desen öyle hepsini tek tek saymayayım bende okuyucunuz iyiki sizi tanımışım:)))))

Yavru kuşum,dış güzellikte neymiş...
Ben senin ruhuna hastayım
Hiç bize gerek kalmaz sen işini bilirsin

sen var ken mi?
sanmam:))))))))))))))))
bende sanmıyorum ama erkek milleti ,kestiremezsin ,akılları bizimki gibi işlemiyorku ,bizimki belden yukarı çalışıyo onlarınkide beldn aşağıya
KRİSİM,sen hürrem...
Biz de haremin cariyeleri...
peşimden gelirmişsiniz kanuni kanuni diye:)))
hoşbuldum cimcimeler
neler yapıyorsunuz görüşmeyeli
tatlım cimcimeme hoş geldin:)
yagmurda kanuni:)))))))))))
destursuz knuşmayın yanımda önce eteklerimi öpeceksiniz sonra ben izin werirsem konuşacaksınız ,öyle biline:)

ben bile karşında sayğıyla eğiliyorum ,size biraz olsun bir faydam dokunuyorsa ne mutlu bana:)

en zoru senin gorevin:))))))))))))))))))))))))))))

:))))) ne demek ne demek olmazmı hiç:)))

Kizlar isimlerinizin bas harfine gore analiz
bakin bakalim uyuyormu

Bizim uyuyor yaa:))

Kuantum İsim Analizi

A: Atılgan-enerjik
B: Ön sezileri kuvvetli
C: Konuşma ve yazma yetenekleri olan
Ç: Zevk sefa düşkünü
D: Üstün güçlere sahip
E: Sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden
F: Uysal, güvenilir
G: İnatçı kişilik, gerginlik
H: Sakin ve durağan
I: Hassas
İ: Kırılgan
J: Kaprisli ve kıskanç
K: Başarılı, unvan sahibi
L: Sanatsal yeteneğe sahip
M: Ticarete yatkınlık
N: Sağduyulu
O: Gizliliği sever
Ö: İçine kapalı
P: Kendinden emin
R: Sert yapıya sahip
S: Hayalperest
Ş: Çok üretken ve güçlü
T: Duygularını zor açabilen
U: Durgun, çok ağır hareket eden
Ü: Başarısı sürekli engellenen
V: Kendi içine dönük, umursamaz
Y: Geçmiş üzüntüleri sürekli yaşarlar
Z: Bilimsel açıdan, okumayı seven.

Nilda Ferhan Efeçınar isimlerin hatta soyadı ve lakapların insanın kişiliğini de etkilediğini düşünenlerden. Efeçınar koçluk yaptığı süre boyunca yaptığı gözlemler sonucu isimden karakter analizi yapmaya başlamış. Bu analizinin bilimsel bir temele dayanmadığının altını çizen Efeçınar kullanmış olduğumuz her harfin, sesin bir frekans yaydığını ve bu durumun bizin elektromanyetik alanımızı etkilediğini söylüyor. İsimlerin baş harfinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Efeçınar şöyle devam ediyor: “A harfiyle başlıyorsa, kişinin algılaması yüksek, atılgan bir enerjiye sahip. B harfiyle başlıyorsa mücadeleci ve önsezileri güçlüdür. İsmi F ile başlayanlar güvenilir yapıya sahip olur. G ile başlıyorsa kıskanç ya da inatçı bir kişilik söz konusu. V harfi olan isimler başına buyruktur, bildiğini okur, dikkafalıdır. N sağduyu, P saygınlık, L ve S sanatçı, yaratıcı kişilik, T ticari yetenek ve kültürel birikimdir.”

ACUN İSMİ PARA GETİRİR

Yaygın isimlerden biri olan Mehmet ile ilgili yorumunu soruyoruz. Şöyle yanıtlıyor: “M harfi mal ve mülk getirir ancak Mehmet yaşamda hayal kırıklıklarıyla karşılaşır. Üzüntüyle sevinci bir arada yaşar. Asiyelerin genelde hayatları hüsranla geçiyor. Füsunlar ya evlenemiyor ya da evlilikte sıkıntı yaşıyor. Acun ismi para getiren bir isim. Bir ismin içinde gül geçiyorsa, Güler, Nilgün, Gülay gibi bir türlü gülemiyor.”

Ona ne şüphe :))
canımsın:)
krissssssssssss bende istiyorum bu iğnelerden bizede verirmi hoca
anacığım manavda satılmı bu iğne iki kilo deyipte alsın ,biz ne zorluklarla aldık o iğneleri sen biliyonmu,hoca yazdı biz aldık ama olsun yazması için ne dille döktük:)
Kızlar ben kaçar...
Kociş çağırıyor,bi işi var heralde
Hepinizi çooook seviyorum
İyi geceler...
benimkide çağırıyo,acaba neden neden ,hadi istanbullu sallma gecesi bugün ama hamilelere yasakkkkkkkkkkk
:))))) ne demek ne demek olmazmı hiç:)))

canım sın güzeller güzeli:)

anacığım bu ne ,yağmur ismindekilerin çok agladığını bilirimde ,bunlarda bir başka:)

yağmurcum çok yakından biliyorum canım nasıl alındığını yada alınamadığını diyim ben sana.eşime daha önce doktor yazmıştı rapor çıkarttılar ama raporda kadın doğumcunun imzası yok diye eczaneden alamadık.sağolsun eşimde çok azimliydi bu konuda imza için tekrar gitmedi hastaneye ve öylece kaldı bizim iğneler malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…