- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.381
dogru söylüyosun canım sen devam et o zaman testi yapmayaCanım ben 32 günde bir regl oluyorum...
9.gün benim için biraz erken gibi sanki...
Onun için bugün başladım ama bilemiyorum tabi,ilk kez yaptım...
Tamamen heves uğruna,yoksa benim daha çalışmalara başlamak içn zamanım var
e bende ornegim iste toplam 5 test yaptirdik
4 testte sifir 1 testte 1 cikmisti
evet yapmaya devam et
cift cizgi silikte ciksa bidaha yapma yeterli
Tamam meleğim devam diyosun yani...
KRİSİM,herkes yapıyor ya ben de heveslendim...
Yoksa bişey yapacağımdan değil biliyorsun
bnde 10 .günde başlıyorum yapmaya reglim brnim 27-30 arası değişiyo ama genelde 28 gü sürüyor ve 14. gün çift ç.ıkıyor
sen bence yapmaya devam et daha erken bence ,çift çıkana kadar her gün aynı saatte yapmaya çalış
bu işler hiç belli olmaaaaaaaz
krisim bende dün çift çizgi silik çıktı normal mi ki 14.günde?
Orası öyle tabi tatlım ama eşim ilaçları kullanmaya başlayalı daha 1 ay bile olmadı...
Onun için dedim,yoksa vakti zamanı gelmişse tabiki olur :))
bizimkide daha bir ay bile olmadı.bende adet olunca yumurtalık takibi yaptırmak istiyorum
selam kızlarr
bilgem ve ronya çok üzüldüm negatiflere demekki daha zamanı gelmemiş hayırlı zamanda gelir inşallah bebeişlerimiz.
fatma cım o nasıl bir şey yaa hemen lösemi teşhisi mi konurmuş canım ya bu doktorlarda bir tuaf ldu ya kim bilir nasıl geçti günlerin kıyamam sana canım ya geçmiş olsun. benim bir akrabamda da aynı morluklardan olmuştu strestenmiş bacakları kolları parça parça mordu allahtan yüzümde yok diyodu ama çok şüükür geçti hiç iz falan da kalmadı geçmiş olsun tekrar canım
canım çok geçmiş olsun,film gibi desen öyle bile değil ama başa gelebiliyo işte, Rabbim öyle bi hastalık göstermesin...Vücudumda ki morlukları gördü,ailemi yanına çağırıp,hiçbir tahlil istemeden teşhisi koydu...
Şimdi ben bu ge... adama tazminat davası açsam hakkımdır yani...
Neler çektik 2-3 gün,hele o annemin yüzü gözümün önünden hiç gitmiyor
Allahım kimseye dermansız hastalık vermesin,çok zormuş valla,adı bile ürkütüyor...
şu anki kullandıgım ilacı kullanacam mecburen başka bi ilacı yok malesef en hafifi buymuş bununlada küçükte olsa bi tehlikesi var dedi doktor inşallah öyle bişey olmaz.
tamam canim daha yapmana gerek yok
calismalara baslayin
amaaaaaaan ben 10.günden beri ilk 3 gün çalıştım şimdi gün aşırı yanlış mı yaptım ben şimdi :Ç(((
canım ya çokkk sewiyorum seni:)))))))hoşbulduk canım, ben yokken ronyamı da sev ama böyle olmaz ki seksi hatun....Ben gelince doya doya severim ronyamı....
hem çılgınım hem güzelim ,maşallah bana kendi kendime nazar edeceğimbende seni çok seviyommmmmmmmmmmmm çılgın hatun seni
aşkım geçmiş olsun çok şükür bişeycik çıkmadı,o doktorda gitsin tekrardan diplomasını alsınÇok iyiyim canım,yeniden doğmuş gibiyim...
Vücudumda durduk yere morluklar oluşmaya başlamıştı,doktora gittim ge.... adam bana lösemi teşhisi koydu.Dünyam başıma yıkıldı...
Sonra birkaç doktora daha gittim,bi dünya kan testleri yapıldı,emarlar,tomografiler...
Herşey tertemiz çıktı...
Meğerse kullandığım ilaçlar alerji yapmış...
Ama geçirdiğim şu 2-3 günü bi ben bilirim bi de Allah
krisimmmm kuzumm çarşamba test vercez
ve eşimi ameliyat ettircem varikosel vardı ya
olsun belki o etkiliyordur morfolojisini
necmettin hoca morfolojiyi bozar varikosel demişti
yanlis yapmissin :))
olsun antreman olmus:)
gun asiri devam et artik yorma adami
canım çok geçmiş olsun,film gibi desen öyle bile değil ama başa gelebiliyo işte, Rabbim öyle bi hastalık göstermesin...
ceylancım,pek malumatımız yok ama bitkisel falan destekle düzeltilebilir mi acaba? Allah şifa versin.
yanlis yapmissin :))
olsun antreman olmus:)
gun asiri devam et artik yorma adami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?