- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.401
yaaaaaaa çok üzüldüm şimdi ben10,11,12 çalıştık sonra 14 birgün arayla devam ettik ama yoktu benim ovulasyon testim sonradan geldi krisim:)))e napıcaktım ki ben birdaha kine kaçıncı gün olucak?ovulasyonda çifti gördüğüm gün 3 gün üstü üste dimi
krisim eşim bu iğneleri yedikten sonra bayağı aktif oldu,testosteronum artı diyo kesin ,olabilirmi,yani iğneler yapmış olabilirmi sizde kullandınız:)
YAĞMURUM,sağol aşkitom...
Geçti,gitti çok şükür...
Sen nasılsın,dünyaaaa güzeli
o güzel gözlerini görünce nasıl olmamı bekliyorsun:))))))))eridim bittim kız:)
onu sormustum sana hatirliyorsan
evet olur daha dur yeni basliyor:))))))))
o güzel gözlerini görünce nasıl olmamı bekliyorsun:))))))))eridim bittim kız:)
bak bak bak sennnnnnnnnnnnn
ilaçları kullanırkende iyiydi gidişatı ama bu iğneler resmen anında hatta vurduğum akşam gösterdi etkisini,korkuyorum hızını alamayacak dışarda başka kadınlara saldıracak ,o kadar anla:)
kızlar hepinize hayırlı geceler yağmurcum ekledim
kızlar hepinize hayırlı geceler yağmurcum ekledim
ilaçları kullanırkende iyiydi gidişatı ama bu iğneler resmen anında hatta vurduğum akşam gösterdi etkisini,korkuyorum hızını alamayacak dışarda başka kadınlara saldıracak ,o kadar anla:)
canım sen benim hasekimsin ,gözdemsin yapma böyle hürremim,seni ben çokkk swiyorum,bir tek sen gerçek geri yalan:)
şimdi söyle krisim ben ne yapyım fıstıklar bana göz kırpıyo,bende kötü niyet yok ama böyle de yatılmazki,demişya şair,herkes bana hasta ben de güzeelre hastayım:)
tatlım yerim seni akide şekerim benim,geçeği söylemek gerekirse ben çok güzel değilim ama nedense her gittiğim yerde istemesemde ilgi odağı oluyorum:)Sağol fıstığım...
Seninkiler kadar can yakmasa da,biz de idare ediyoruz işte :))
Senin gibi hatun varken,başkasına bakacak adamın alnını karışlarım ben
şimdi söyle krisim ben ne yapyım fıstıklar bana göz kırpıyo,bende kötü niyet yok ama böyle de yatılmazki,demişya şair,herkes bana hasta ben de güzeelre hastayım:)
Hoşgeldin fıstık
KRİSİM,sen hürrem...
Biz de haremin cariyeleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?