- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.521
barız birsey hıssetmedım merıcım. sanırım tek sıkıntı suan ıse gıdıp gelırken 1,3 saat gıdp- 1,3 saat gelırken yolda gecırdıgım vakıt yuzunden mıdem bulanıyor.
bende ilk evlendiğimde küçükyalıda oturuyoduk yeşilköyde çalışıyodum bende aynen senin gibi günlük gidiş dönüş 2- 3saat yo gidiyodum
ömrüm yollarda geçiyodu,çok zor
peki regli belirtisi varmıydı ona dikkat ettinmi hiç
günü yaklaştıkça adet olacakmışım gıbı agrım oldu. ozaman hiç önemsemedim.kırmızılar gelsın diye bekliyordum. ama ben ilaç kullanıp çatlatma ignesi oldugum ıcın adetı gününde olmayınca hemen tahlıl yaptırdım. hamıle oldugumu ogrendıkten sora ara ara bu sancılar oldu. suanda da olması normal dedı doktor. rahım buyudugu ıcın sancı olurmuş.
inşallah sorunsuz geçirirsin canım ya
neyse ben kaçar yemek faslına geçiyoz kocişle
sağol canım inşallah. darısı sizlerin başına.
bende cıkıyorum zaten servıs kalkacak 1,5 saat yolculuk beni bekliyor
iyi akşamlar :79:
yağmurcum ben de face eklemek istiyorum sizi adresleri nerden aldın?özelden mi atıyosunuz birbirinize?
hepinize selam arkadaşlar nasılsınız?
Fatma canım yaşadıklarını okudum,üzüldüm,ama çok şükürki birşeyin yokmuş,doktor vaar doktor var işte kendine iyi bak canım ALLAH c emanet ol,
GEÇMİŞİ OKUMADIĞIM İÇİN KİMDE NE VAR NE YOK BİLMİYORUM RAHATSIZ OLAN SIKINTISI OLAN ARKADAŞLAR VARSA RABBİM HEPİNİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH,
ALLAH CC EMANET OLUN
esselam kızlar
benide aranıza alırmısınız :92:
2 senedir uğraşıyoruz bebek için eşimde sperm sayısı azlığı ve hareketlilik düşük
çok doktor gezdi artık gına geldi umut tüp bebekde emre bakırcıoğluna gitti
fsh düşüktü biraz 1,4
günde yarım klomen
gnc corex vitamin vermiş (ilk defa duyduk bunu :44:)
evicapada kendimiz başlamıştık zaten 15 gün önce
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin daha fazla aratmadna inşlh
fıstıklarrr nasılsınız
selam canlarım, sevgimle selamlıyorum hepiniziiii.
herkese selam, nasılsınız yavru kuşlar :))) Muescim bende seni ekledim haberin olsun canımcım..
Hoşgeldin fıstık
saol canımcım hoşbulduk, fatmam sanada çok ama çok geçmiş olsun canım..Çok şükür ki yanlış teşhismiş..sen nasılsın? inşAllah iyisindir bebişim..
hadi caqnım iyi yolculuklar :80:
benimkide geç gelicekmiş :97:
bu pamuk helva nerelerde yahu pek ihmal etmezdi msn dede yok :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?