Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
barız birsey hıssetmedım merıcım. sanırım tek sıkıntı suan ıse gıdıp gelırken 1,3 saat gıdp- 1,3 saat gelırken yolda gecırdıgım vakıt yuzunden mıdem bulanıyor.

bende ilk evlendiğimde küçükyalıda oturuyoduk yeşilköyde çalışıyodum bende aynen senin gibi günlük gidiş dönüş 2- 3saat yo gidiyodum

ömrüm yollarda geçiyodu,çok zor

peki regli belirtisi varmıydı ona dikkat ettinmi hiç

günü yaklaştıkça adet olacakmışım gıbı agrım oldu. ozaman hiç önemsemedim.kırmızılar gelsın diye bekliyordum. ama ben ilaç kullanıp çatlatma ignesi oldugum ıcın adetı gününde olmayınca hemen tahlıl yaptırdım. hamıle oldugumu ogrendıkten sora ara ara bu sancılar oldu. suanda da olması normal dedı doktor. rahım buyudugu ıcın sancı olurmuş.

inşallah sorunsuz geçirirsin canım ya

neyse ben kaçar yemek faslına geçiyoz kocişle

sağol canım inşallah. darısı sizlerin başına.
bende cıkıyorum zaten servıs kalkacak 1,5 saat yolculuk beni bekliyor
iyi akşamlar :79:

hadi caqnım iyi yolculuklar :80:
benimkide geç gelicekmiş :97:
bu pamuk helva nerelerde yahu pek ihmal etmezdi msn dede yok :26:

Sağol bitanem,biraz korkulu günler geçirdik ama ne yapalım...
Buda yaşanacakmış demekki...
Sende Allaha emanet ol canım benim...

RONYA regl oldunmu ?
YAĞMURUM senin eşin ne kullanıyor şu anda siz kaan beye mailmi atıyorsunuz yoksa yanınamı gittiniz benim eşime iğne önermedi bana yazdığı maali gördünmü bi kaç sayfa geride iyimi kötümü anlamadım :))

Hoşgeldin canım...
İnşallah sen de en kısa zamanda kuzucuğuna kavuşursun...
Burada tecrübeli arkadaşlarımız var,sana da seve seve yardımcı olurlar :))

hadi caqnım iyi yolculuklar :80:
benimkide geç gelicekmiş :97:
bu pamuk helva nerelerde yahu pek ihmal etmezdi msn dede yok :26:

kadser bende yeniyim daha...bende bi bebişim olsun çok istiyorum yanlız aklımda bi soru var benim napcamı bilemedim ve siteme girip dostlarıma sormam gerektiğini düşündüm acaba sorsam cvplayabilirmisin?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…