- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.541
RONYA regl oldunmu ?
YAĞMURUM senin eşin ne kullanıyor şu anda siz kaan beye mailmi atıyorsunuz yoksa yanınamı gittiniz benim eşime iğne önermedi bana yazdığı maali gördünmü bi kaç sayfa geride iyimi kötümü anlamadım :))
İyiyiz güzellik,sen nasılsın
iyiyim ronyacım sen nasılsın?
saol canımcım hoşbulduk, fatmam sanada çok ama çok geçmiş olsun canım..Çok şükür ki yanlış teşhismiş..sen nasılsın? inşAllah iyisindir bebişim..
kriscim kesinlikle haklısın benim eşimde içiyordu bıraksın diye başının etini yedim. bu sigara yüzünden olmuyor sen sebep oluyorsun diye baskılarıma dayanamadı bıraktı.
ama hamile kalınca benimki yine başladı.
kızlar sizede tavsiyem agzından girin burnun çıkın sigara hamıle kalana kadar bıraktırın. bu kadar yapılan emege yazık yoksa..
melisacım bende yeniiim burda.....sizleri tanımak isterim acaba nasıl olur...????
Hoşgeldin canım,nasılsınız :))
Umarım herşey yolundadır
melisacım bende yeniiim burda.....sizleri tanımak isterim acaba nasıl olur...????
krisimmmmmmmmmmm kuzumm hoşgeldin prensess :103::103::103:
hoşgeldin canım sorunun nedir
hoşgeldin canım, tabikide güzel olur tatlım :))) iyiki geldin..
kızlar bişey sorcam, gebelik testi sizce adet kaçgün geçttikten sonra yapılmalı?? kesin sonuç için??
ronyacım bişeyler yesem göbiş bi ihtimal çıkarda, çok zor yiyorum Allahdan bulantı yok daha. İnşallah senin kırmızılar gelmezde bize bebiş müjdesi ollur.
krisim bende seni kocaman öpüyorum.
ben 8 aylık evliiiim melisacım ama pko tedavisi görüyorum....bundan ilk 2 ay önce hiçbişeyim yokmuş gibi hamile kalmayı bekliodum ama bide sabirsızlanıp özel doktora gidince bu sorunla karşılaştım beklioooorum bakalımm...
hoşbulduknasılsın ronyacımmm
hosbuldum sevgilim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?