Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ronyacım bişeyler yesem göbiş bi ihtimal çıkarda, çok zor yiyorum Allahdan bulantı yok daha. İnşallah senin kırmızılar gelmezde bize bebiş müjdesi ollur.

krisim bende seni kocaman öpüyorum.

kızlaarrrrr ben bi hamile olsam ilk yapıcağım iş o içime çektiğimm göbeciğimi salmak olacakk
kuzummm ben golü yedim dün
kan verdim negatif çıktı

eger hamileysen degerine bagli
bazisinin degeri yuksek oluyor erken cikiyor
bazisinin 1 hafta sonra belli oluyor
sana bagli yani:))

bana bağlıysa bişi çıkmaz :))) normalde benim bugün adet günümdü ama olmadım, tabii daha çok erken de bende merak ettim öle sorayım dedim :))) ahhh keşke öle bişi olsa ve ben hamile olsam..

bide şöyle anlatıııım....ocak ayında dk.gittim!!!kist var dedi,tedaviye başladık sonra ben 3 ayda 2 ayda bir adet olduğum için bana o hafta bi çatlatma iğnesi yaptı ve adet oldum.ve şlubat ayı içerisinde gelmemi söyledi gittim bana klomen verdi kullandım bitti sonra ayın 10 nuydu dk gittim yumurtalığımın geliştiğini cumartesi söyledi cumartesi gel çatlatma iğnesi yapalım dedi..gittim bide ne olsun yumurtalarım kendi çatlamış yani iğneye gerk kalmadı.bize o gece ilişkiye girin dedi girdk ve adetimin üstünden 3 geçerse hemen aramamı söyledi bende çok büyük bir heycan ve stresle bekliyorummm....

bana bağlıysa bişi çıkmaz :))) normalde benim bugün adet günümdü ama olmadım, tabii daha çok erken de bende merak ettim öle sorayım dedim :))) ahhh keşke öle bişi olsa ve ben hamile olsam..

ayyyy canım hadi inşallah güzel haberini alalımm
güzel Allahım hayırlı güzel zamanlarda nasip etsin
elbet vakti zamanı gelecek

ARANIZDA BİLEN VARMI?nolcak şimdi bu tedavi neyi göstercek bana.umarım hmiş kalmışımdır allahım nolur gönder artık gönder

kriscim doktorun bize verdigi ilaçlara bir ay oldu şimdi eşim hormon testi yaptıracak.
peki hangilerine baktıracaktı
fsh lh testesteron başka

ayyyy canım inşallah sen güzel haber vericen bize
bendede pko var ama bende durum daha kötüydü benim klomenle büyümemişti yumurtalar
sonrasında ben vitamin falan kullandım hormonlarım düzene girdi
2 aydır doğal olarak yumurtluyom
ama pko ne illettir ben bilirim ben 50-70 günde adeet oluyordum

aynen sorma canım valla....artık düzensiz olamktan hertarafım şişiçindeydi yırtılmalarım oluyoduuu aman geçiooo işte demi hayırlısı bakalım....SENİN TEDAVİN NE ZAMAN BİTTİ NAPIYOSUN ŞİMDİ ANLATSANA....

kızlar aranızda hamiş olan varmı bi sorsak erken gebelik belirtisi yaşamışmı adetten önce????bende bu aralar biraz huysuzluk var dahada çok problem carsa bi paylaşın bende ki olanlarla bi gözden geçiiiriimmm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…