Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayatım neden kızayım ben sperm testine değil zaten kaan beyin mailine yorum istedim kris hanımdan
yoksa zaten sorunumuzu biliyoruz tam 4,5 yıllık evliyim ben yinede ilgine teşekkürler :))

rica edrim meleğim elimden geldiğince ilgilenmeye çalışırım......

yok be yaaa ben öyle şeylere takılmam
hatta kendimi tiye alırımm bazzen
canım bizim topiğimizde herkes acayip pozitif
zaten tersi olsaydı ben bu topicte olmazdımm

biliyormusun ronyacım bu bekleyiş beni çok strese sokuyor...bazen aman deyip atmaya çalışsamda olmuyor...kendime deil eşime üzülüyorum o çok hastret bebişe...ama ona daha veremedim....saolsum eşimin ailesinden hiç kötü tepki almadım ama yinede üzülüyorum eltim 2 bebeğine hamile şimdi 3 aylı onu gördükçe sinirlerim bozuluyor bazen bana inat yapıyor sanki....çok kötüüümmmmm.

KIZLAR ARANIZDA HAMİŞ OLAN VARMI????varsa eken gebelik belirtisi oldumu adetten önce bi bilgilendirsenizzzz!!!!ben bu aralar bi garibimde

ben kendi adıma iyiyim canım öyle rüya falan uğraşıp duruyorum sıyırdım iyice
sen nasılsınnnnnnnn

canım bende iyiyim allaha şükür biraz trip yapıyım dedim.rüyanı okudum inşallah en kısa zamanda gerçeğe dönüşür.benide çevremde akrabalarda rüyasında hamile görmeyen kalmadı ama bir türlü gerçekte nasip olmadı.hayırlısını bekliyoruz nasip

eneslena antalyaa meroşş hazel kızlar ses verinn

slm canım.merhabalar kızlar.gecmısı okuyordum Ronyacım.bugun hamıle haberi yok ama kadser olabılır

kızlar benımde 14. gunum.17 yada 19.gunlerde yumurtam catlıyor ama genelde 17. gun.bız 9. gunden berı gunasırı calısıyoruz.bakalım ne olacak

sızler nasılsınız?

Son düzenleme:
iyiyiyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
preseed ve bacaklar havaya dimi :)))
kızlar bi cevaplasanız sorumu????*lütfen çıkmam gerkiyoda!!!
soru olarak erken gebelik belirtisi diyorsan
evet bu topikte 5 tane hamilemiz var ama senin daha çok erken üstelik ki,şiden kişiyede değişebiliyor belirtiler genelde adet belirtisi ile aynı oluyor ilk ay ...

peki tamam çok saolun benim çıkmam gerekiyoda eğer biriniz onlardan birileri gelince sorup bana özel mesajdan atarsanız çok sevinirim ben bi kaç saate yine gelirimmm....sizleri çok seviyorum allaha emanet olun byeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…