- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.641
yazdiklarinin hepsi hamilelik belirtisi
hayirlisi olsun hadi bakalim:)
canimsin sen benim:))
Ayy Ronyaaaa sağolsın inşş başarırız..ben senin herşeyi başaracağına çok yürekten inanıyorum
yeterki sen sıkma canını
hazelcim bu sık dediğimz dakika başı mı demek oluyor eğer öyleyse evt ama benimki 25 dakikada felan bi geliooo bu sıklık mı oluyor...?????ve kasıklarımda belimde adet olacakmışcasına ağrı oluyor......özellikle dün başım felaket ağrıdı uyumakta buldum çareyi....göğüslerimdede öyle çok sıklıkta bi ağrım yok ama bazen kaşınıyor uçları arada bide dokununca sızlıyor o kadar....bilmiyorum belkide psikolojik demi????öyle akıntı felan da olmuyor....bidemde de yemek yememe rağmen hep bir yanma sanki yememişim gibi herhalde psiklojik.sanırım biraz sabır martın 6 sına kadar herşeyin cevabı ozaman şnşallah ama bu yazdıklarımada bi cevap yazarsan en azından biraz gider merakımmmm!!!
ayyyyyyyyyyyyyyy.....inşallah inşallah.çok saol ya çok rahatladım ben.....bide bi şey paylaşmak istiyorum seninle benim yumurtam kendi çatladı iğneye gerk kalmadan...ve doktorum %90 bu ay hamile kalabilime ihtimalin var hadi bakalım hayırlısı demişti tamam allah verecek ama doktorun dedğini dikkate almalımıyım ya....???ben ilk bu güzel haberi doktorum bana söylediğinde ben inanmıştım içime doğmuştu sanki ama şimdi inanasım gelmiooooo neden bilimiyorumm????
krishazel canm bu topiği ve seni uzun zamandr takip ediyorum yazmam ancak nasip oldu
eşimde sayı 3 milyon
hreketlilik sıfırdı dr minimal varikosel var dedi sol tarafta
acelenz varsa tüpbebek yaptırın demiş yoksa ameliyat demiş
eşim hemen mikrocerrahi ile ameliyat oldu iki taraflı yaptılar
şimdi beklemedeyz bibuçuk ay oldu daha
ayrıca eşim prox..,klom...,e vitamini kullanıyo
tavsiyelerin var mı canmm
bu arada sana da Rabbim hayırlı doğmlar nasip etsin
Kızlar ben yine geldim...
KRİSİM,nasılsın canım meleğim benim...
Arkadaşlar PAMUK nerelerde bileniniz var mı,yoksa oda mı bi bomba patlatacak
kızlar sizleri tanımak isterim mümkünmü acaba???bu siteye girdiğimden beri çok rahatım stres felan kalmadı bide size bişeyler sormak istiyorum biligilendirirmisiniz?????acaba
ozaman yuzde 90 hamilesin canim
hadi hayirlisi olsun
hoş geldin hayatım.pamuk için bende senin gibi düşünüyorum.ayrıca duru ve esra içinde aynı şey aklıma geliyor.hiç sesleri çıkmıyor.kesin krisin haberi vardır
hoşgeldin canım aramıza
canım ya nesin sen melekmiSİN......????beni çok rahatlattın....belki bu konuşmalarımı beni rahatlatma için söylemişte olabilirsin ama şuanda en içtem dileklerimle sana dua ediyorum uzmanım!!!!!ALLAHIM NOLUR BENİ RAHATLATAN VE İÇİMİN ATEŞİNİ SÖNDÜREN BU ARKADAŞIMA SEN HAYIRLI VER NE VERİYOSAN VE İSTEĞİNE BİRAN ÖNCE KAVUŞTUR NOLURRRRR!!!:116::116::116::116::116:
hoş geldin hayatım.pamuk için bende senin gibi düşünüyorum.ayrıca duru ve esra içinde aynı şey aklıma geliyor.hiç sesleri çıkmıyor.kesin krisin haberi vardır
Kızlar ben yine geldim...
KRİSİM,nasılsın canım meleğim benim...
Arkadaşlar PAMUK nerelerde bileniniz var mı,yoksa oda mı bi bomba patlatacak
sende benim canımsın ay yelkenlerim hemen indi
hoşbulduk meleğim.....nasılsın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?