Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
emine82,fatma_84+,ekintos,eneslena,sherin,emel5,melisela,krishazel+,zinnureyn,gamzelim.66,dehliz06,defnelma,ronya+,

ooooooo dolmuş burası valla takip edemiyorum kızlar yeni arkadaşlarda gelmiş hoşş gelmişler:)

Evet tatlım bir iki fıstık dışında buradayız...
Burası bağımlılık yapıyor heralde

Hoşgeldin fıstık...
Bu kadar sıkıntı yapma hayatım,depresyona girersin kısssss (
Allah her kapıyı birden kapatmaz canım...

canm seni anlıyorum bi farkla benim eşim ameliyat oldu ama
ilaçlar konusunda sıkıntımız var düzensiz kullanıyo,ben söyleyince beni sıkıyosun bunaltıyosun diyo
ben de sinirleniyorm daha uğraşmayacğm diyorum ama duramıyorm ki:44:
Allah yardımcmz olsun ne diyelim

kızlar ben çay ve osman molası veriyorum yine gireceğim ilerleyen saatlerde hepinizi docaman öpüyorum.ben yokken çok kaynatmayın kıskanırım valla

canım benim ki tedeviye çok gönüllüydü...inanamazsın...ama şu iş değişikliği her şeyi mahvetti...oysa ne planlarım vardı...bebek içinde zaten 2 sene oldu isteyeli....ama olmayınca olmuyor....

canım benim ki tedeviye çok gönüllüydü...inanamazsın...ama şu iş değişikliği her şeyi mahvetti...oysa ne planlarım vardı...bebek içinde zaten 2 sene oldu isteyeli....ama olmayınca olmuyor....

o zaman iş değişikliği böyle yaptı onu
kısa zamanda toparlar öyleyse moralini bozup sıkma kendini canm
inşlh düzene girer iş hayatınz

o zaman iş değişikliği böyle yaptı onu
kısa zamanda toparlar öyleyse moralini bozup sıkma kendini canm
inşlh düzene girer iş hayatınz

öyle tatlım....ama benim de düşüncem şubat tatilinde ameliyat olur. 6 ay deneriz yaz tatilinde de gerekirse tüp bebek felan yaparız diyordum...ama her zaman ki gibi evdeki hesap çarşıya uymadı...

kızlar avatar resmime dikkat edin lütfen eski günleri yad edelim biraz...şimdi öğrencilerime çeşit çeşit kitaplar okutuyorum...ama bizzzz cin aliyle büyüdük...öğrencilik aşkım benim cin ali'mmmm

merhaba kızlar
nasılısınız?
geçmişi okudum biraz. gelişme yok galiba.
beklemedekiler, patlatın birer moral bombası ya iyi oluyo bize.

ya resim dediniz aklıma geldi ben nasıl resim koyucam koyamıyorumnerden konuluyo anlamadım kaç kere baktım

kontrol paneli (en üstte çıkışın yanındaa)
avatar değiştir...(ordan internet yada bilgisayardan bul)
değişiklikleri kaydet diyorsunsayfanın sonunda... ve avatar resmin hazır..:98:

ne diyim ki canim
Allah yardimciniz olsun
isin cok zor
insasllah esin sana yardimci olur bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…