- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.681
hoş geldin hayatım.pamuk için bende senin gibi düşünüyorum.ayrıca duru ve esra içinde aynı şey aklıma geliyor.hiç sesleri çıkmıyor.kesin krisin haberi vardır
emine82,fatma_84+,ekintos,eneslena,sherin,emel5,melisela,krishazel+,zinnureyn,gamzelim.66,dehliz06,defnelma,ronya+,
ooooooo dolmuş burası valla takip edemiyorum kızlar yeni arkadaşlarda gelmiş hoşş gelmişler:)
Evet tatlım bir iki fıstık dışında buradayız...
Burası bağımlılık yapıyor heralde
kızlarrrrrr merhaba......nasılsınız bakalım...? ben sinirden kk ya bile giremiyorum...eşim hala ameliyat olmadı... beslenmesi berbat.....sigaraya devam.... benim bebek felan olmıcak herhalde...eşim iş değiştirdi...yeni işi çok ağır gece saat 10 da geliyor.(en erken) beslenme ve uyku sıfır...iş yeri izin de vermiyor....oooffffff oooffff... çekilecek derdim varmış.. bende üstüne gitmek istemiyorum....zaten stresli iş değişikliği yüzünden.......aaaahhhhhh kızlarrrrr ahhhhh.....
kızlarrrrrr merhaba......nasılsınız bakalım...? ben sinirden kk ya bile giremiyorum...eşim hala ameliyat olmadı... beslenmesi berbat.....sigaraya devam.... benim bebek felan olmıcak herhalde...eşim iş değiştirdi...yeni işi çok ağır gece saat 10 da geliyor.(en erken) beslenme ve uyku sıfır...iş yeri izin de vermiyor....oooffffff oooffff... çekilecek derdim varmış.. bende üstüne gitmek istemiyorum....zaten stresli iş değişikliği yüzünden.......aaaahhhhhh kızlarrrrr ahhhhh.....
evet:)eskiden dükkana getirmezdim pc yi şimdi yanımdan ayırmıyorum:)))
kızlar ben çay ve osman molası veriyorum yine gireceğim ilerleyen saatlerde hepinizi docaman öpüyorum.ben yokken çok kaynatmayın kıskanırım valla
canm seni anlıyorum bi farkla benim eşim ameliyat oldu ama
ilaçlar konusunda sıkıntımız vardüzensiz kullanıyo,ben söyleyince beni sıkıyosun bunaltıyosun diyo
ben de sinirleniyorm daha uğraşmayacğm diyorum ama duramıyorm ki:44:
Allah yardımcmz olsun ne diyelim
canım benim ki tedeviye çok gönüllüydü...inanamazsın...ama şu iş değişikliği her şeyi mahvetti...oysa ne planlarım vardı...bebek içinde zaten 2 sene oldu isteyeli....ama olmayınca olmuyor....
o zaman iş değişikliği böyle yaptı onu
kısa zamanda toparlar öyleyse moralini bozup sıkma kendini canm
inşlh düzene girer iş hayatınz
ya resim dediniz aklıma geldi ben nasıl resim koyucam koyamıyorumnerden konuluyo anlamadım kaç kere baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?