- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.701
ne diyim ki canim
Allah yardimciniz olsun
isin cok zor
insasllah esin sana yardimci olur bu konuda
merhaba kızlar
nasılısınız?
geçmişi okudum biraz. gelişme yok galiba.
beklemedekiler, patlatın birer moral bombası ya iyi oluyo bize.
MELİSELA adetin mi gecikti kuzum...
Hadi bi bomba da sen patlat hayırlısıyla bitanem
krisim hoşgeldin......sorma ya aslında sorun eşimde değil izin vermeyen patronda.......
yok pek geçmezdi canı hatta saati bile şaşamaz :)) eğer hsg ile bi ilgisi yoksa bu ay başka etkilicek bişey olmadı yani inş. düşündüğümüz gibidir sabaha kadar bi değişiklik olmassa kanda baktırmayı düşünüyorum bakalım :)kadser senin bugün günündü demi peki gününü hiç geçermiydi.yarın bence kanda baktırsana
ama sende maili okudunda neden bişi dimedindemek kris hanim oldum artik
vay be
pekala kadser Hanim !!!
durumunuz gittikce iyiye gidiyor hersey yolunda
Saygilar
inş. öyledir canım yaaacanim ben hamile bile olabilecegini dusunuyorum beklemeye gectim o yuzden ses vermedim:)))
kotu birsey yok hersey yolunda....
esin ne is yapiyor canim
saglikla ilgili izin vermemek mi olurmus
profiline gir, avatar ekle olması lazım.ya resim dediniz aklıma geldi ben nasıl resim koyucam koyamıyorumnerden konuluyo anlamadım kaç kere baktım
yok pek geçmezdi canı hatta saati bile şaşamaz :)) eğer hsg ile bi ilgisi yoksa bu ay başka etkilicek bişey olmadı yani inş. düşündüğümüz gibidir sabaha kadar bi değişiklik olmassa kanda baktırmayı düşünüyorum bakalım :)kadser senin bugün günündü demi peki gününü hiç geçermiydi.yarın bence kanda baktırsana
ama sende maili okudunda neden bişi dimedindemek kris hanim oldum artik
vay be
pekala kadser Hanim !!!
durumunuz gittikce iyiye gidiyor hersey yolunda
Saygilar
inş. öyledir canım yaaacanim ben hamile bile olabilecegini dusunuyorum beklemeye gectim o yuzden ses vermedim:)))
kotu birsey yok hersey yolunda....
yok pek geçmezdi canı hatta saati bile şaşamaz :)) eğer hsg ile bi ilgisi yoksa bu ay başka etkilicek bişey olmadı yani inş. düşündüğümüz gibidir sabaha kadar bi değişiklik olmassa kanda baktırmayı düşünüyorum bakalım :)
ama sende maili okudunda neden bişi dimedinbende bana kırgın olduğunu falan düşünmeye başlamıştım artık yaklaşık 3 gündür falan bana hitaben bi yazın olmayınca beni görmezden geliyorsun sandım ciddi üzüntü oldu bende
ama hem bide bensiz çay içimişssiniz hemde kaç sayfabaruk çağırmasa hiç haberim yok ( bütün şuçum sizi öslemekmii
inş. öyledir canım yaaa
ama bide hep ses ver olurmu
özelde mühendis...iş değiştirdi...yani gireli 1-2 hafta oldu...hemen veremiyorlar...ama süreç uzadıkça uzadı...
boşver şimdi hayırlısı ne ise o olucak yarın belli olucak inş. sen bidaha benden bu kadar uzak kalma olurmuhsg yaptiranlarin cogu hsg sonrasi ilk ay hamile kaliyor biliyorsun degilmi?
sanırım bana diyorsun canım hayırlısı hakkımızda umarım 4.5 yıllık özlemim son bulur :))ınsallah hasta olmazsın cnım yarında ,bende olmam
iyi aksamalar bayanlar nasılsınız.
Dualarim hepinizle,,hepiniz en kisa zamanda gönüllerinizdekini kucaginiza alirsiniz insaAllah......
yok gülüm yaaa..bugün hasta olmam gerekiyordu ama olmadım, yarın falan olurum sanırım, öle..keşke hamile olsam ama??? nerdeeeeeee, dua et canım..
krisçim ikimiz kalmışız.
naber?
aklıma bişey geldi. biz yeni arginin aldık. yalnız binlik. markası g..
çok mu gelir ki?çok büyükmüş.
Kızlar esra8 arkadaşımız dün bir topikte bunu yazmış..üzüldüm valla yaaa..ama inş tekrar hamiş kalır..
selam kızlar nasılsınız
ben dugunden dolayı cok yogundum halada öleyım..
uzak kalmak ıstedım hem sıteden falanda.
cunku hep aynı mevzulardan yoruldum
zaten yenı negatıf almısım tup bebkten
ve bu ay HAMILE KALDIM DOGAL YOLLAN
ama dusuk yaptım.kan degerım dusuk cıktı
asırı ve sıddetlı kanamaylan
havvayada cevp veremedım cunku telefonum mesaj hakkını doldurmus durumdaydı :)
ben cok sukur ıyıyım
aklımda ve dualrımdasınızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?