Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Malasef güzel habelerle gelmedim.HEr anı burada yazdığım gibi sonucunuda yazıyorum!Gece adet oldum.BUrdaki herkezi çok seviyorum.Ama görüyorumki herkez,ronya,BİLGEM,melisela,kris ve ben gibi her yaşadığını burada yazmıyor bu duruma biraz kırıldım açıkçası!BİZ her yaptırdığımızı saniyesinde gelip buraya negatifsede pozitifsede değerine,belirtisine vs. kadar yazıyoruz paylaşıyoruz.BEnce doğru olanıda bu!Yine söylüyorum herkezi çok seviyorum,kırgınlığımda bu yüzden zaten!Umarım güzel haberler verirsiniz.belki biraz uzak kalabilirim.hoşçakalın...

çok şükür bende iyim canım..nerdeyse 40 sayfa yazılmış okuyorum hepsini.....evet esraya bende çok üzüldüm..rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inş cümlemize,kadserden de inş sevindirici hebrelr alırız:)

ohh canım kıyamam... üzülmememk elde değilbiliyorum ama nasip kısmet diyelim..moralini bozmadan yola devam..belki bir kez hayal kırıklığı yaşayan arkadaşlar kesin sonuçları görmeden bişey paylaşmak istemiyo olabilirler..ama sevinci de üzüntüyü de söylediğin gibi burada paylaşmak daha güzel...

bende oluyorum sanırım kahverengılerım arttı ..

boylemıs napalım..

süpriz yapmak ıcın beklıyorlar herhalde..

offff kadser canım senden çok umutluydum ama kısmet zamanı var demekki. Allah hayırlısını versin.
lütfen bizlerden uzak kalma canım.inanıyorum senin hamile kalman çok kısa.degerleriniz güzeldi.
elbet dualarımız birgün kabul olacak.

Kadser"imm sonucuna üzülmekle beraber yazdıklarını haklı buluyorum..
Bizler yeni bir hamile haberi ile yeniden umudumuzu kazanıyoruz..
Neyse herkin kendine göre bir sebebi vardır elbet..
Çok uzak kalma kadser yine hep beraber umutla bekleriz kuzularımızı..

canim benim
uzulme sakin
kirilmada
herkese saygi duymak ve anlayis gostermek zorundayiz cunki herkes zor durumda
ve herkes ayni degil . Bazi insanlar hayatta birsey tutamaz bazi insanlarda hemen aciklayamaz

sen uzulme kirilma boyle seylere ..
durumunuz gunden gune iyiye gidiyor yakinda zaten sende vereceksin o guzel haberi
ozaman acisini cikaririz insallah bu gunlerin

seni cok seviyoruz yeterki sen iyi ol....

kızlar ben sanmıyorum kimsenin bişey sakladığını varsada öyle bişey mutklka mantıklı bi açıklaması vardır

biz burda aile olduk,kimse kimseyi böyle bi konuda üzmez

Son düzenleme:
Ya 2 gündür net beni deli ediyor geçmişe az bakyım diyorum hoppp kesiliyor.
Hey Allahım ya zaten moral,m yerlerde adet sinyalleri başladı bende 19 ay oldu korunmanın K'sı olmaksızın ve hiçbir gelişme olmuyor.Yorulduğumu hissediyorum artık.

Hamilemizmi var inşallah güzel haberler veren olur benim hiç olmadığı kadar umuda ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…