- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.881
anladım canım..ben kendim prolaktin değerime baktırmadım..eşimin sonuçlarında vardı ..fsh lh ve prolaktin değeri ..bir o değeri yüksekti diğerleri normaldi...
Ya 2 gündür net beni deli ediyor geçmişe az bakyım diyorum hoppp kesiliyor.
Hey Allahım ya zaten moral,m yerlerde adet sinyalleri başladı bende 19 ay oldu korunmanın K'sı olmaksızın ve hiçbir gelişme olmuyor.Yorulduğumu hissediyorum artık.
Hamilemizmi var inşallah güzel haberler veren olur benim hiç olmadığı kadar umuda ihtiyacım var
iyiim canım bende 2 saattir yazılanları okumaktan öğlen olmuş..
Malasef güzel habelerle gelmedim.HEr anı burada yazdığım gibi sonucunuda yazıyorum!Gece adet oldum.BUrdaki herkezi çok seviyorum.Ama görüyorumki herkez,ronya,BİLGEM,melisela,kris ve ben gibi her yaşadığını burada yazmıyor bu duruma biraz kırıldım açıkçası!BİZ her yaptırdığımızı saniyesinde gelip buraya negatifsede pozitifsede değerine,belirtisine vs. kadar yazıyoruz paylaşıyoruz.BEnce doğru olanıda bu!Yine söylüyorum herkezi çok seviyorum,kırgınlığımda bu yüzden zaten!Umarım güzel haberler verirsiniz.belki biraz uzak kalabilirim.hoşçakalın...
Kris bişey soracağım sana?
Ben tüp bebek yaptırmadan önce prolaktin normal çıktı..
Kürtajdan sonda iki göğüsümdende süt gelmeye başladı ve hala devam ediyor..
Bu normal mi acaba..
Gidip bir daha test yaptıracağım ama hafta içi çalışıyorum..
Hey Allahım ya zaten moral,m yerlerde adet sinyalleri başladı bende 19 ay oldu korunmanın K'sı olmaksızın ve hiçbir gelişme olmuyor.Yorulduğumu hissediyorum artık.
Hamilemizmi var inşallah güzel haberler veren olur benim hiç olmadığı kadar umuda ihtiyacım var
Kadserim sendemi isyana bağladın benim gibi.. Napalım buda bizim kaderimiz ve değiştirmek elimizde değil.Kendimi çok aciz hissediyorum artık.
Herkes paylaşmak istediği kadarını paylaşsın.Napalım.
Çevremde kimseye bu konularda '' gözünaydın demeye bile çekiniyorum.Malesef ÇOCUĞU OLMAYAN '' kısır insanların nazar değdirme potansiyeli yüksek olduğu için insanların gözünde ÖCÜ pozisyonundayıZ.
Oysaki bilmiyorlarki, biz kendi derdimizin dermanı peşine düşmüşüz..
Kadserim sendemi isyana bağladın benim gibi.. Napalım buda bizim kaderimiz ve değiştirmek elimizde değil.Kendimi çok aciz hissediyorum artık.
Herkes paylaşmak istediği kadarını paylaşsın.Napalım.
Çevremde kimseye bu konularda '' gözünaydın demeye bile çekiniyorum.Malesef ÇOCUĞU OLMAYAN '' kısır insanların nazar değdirme potansiyeli yüksek olduğu için insanların gözünde ÖCÜ pozisyonundayıZ.
Oysaki bilmiyorlarki, biz kendi derdimizin dermanı peşine düşmüşüz..
aysen_34 hoşgeldin aramıza canım.. inş en kısa zamanda hayırlısıyla güzel gelişmeler olur enin için de..güzel haberler alırsın :))
hak veririm
çok kaynattık dün gece
gırgır yaptık azıcık
canim sende baktir bir kez mutlaka
ve sonuclari doktorunuza gosterin
kadinda yukseklik kesin interfilite sebebi ama erkekte durum nedir tam bilmiyorum
ne kaynatmak ama ..saat kaç olmuş öyle...valla iyi bişey demiyo kocişleriniz:))
bende artık kimseye bu konu hakkında yorum yapmıyorum
çok sevdiğim insnalar dışında
birde önceleri bu durum beni dahada yaralıyodu kahroluyodum ama artık tınlamamayı öğrendim galina
zaten yeterince yıpranıyoruz kendimizi 3 şahıslar yüüznden bunalıma sokmanın nedeni yok diye bakıyorum
kaba olucak ama galiba zamala kaşarlandım bu konuda
tamam canım ben de baktırayım bu kadar önemliyse...eşimin 3. ayı dolacak mart 16 da, bende martın 5 inde adet olacam..adetten sonra hem hsg çektireyim hem de şu değerlere baktırayım dimi?
canlar ben yemeğe gidiyorum görüşürüz..çalışan arkadaşlara kolay gelsin öpüldünüz:)))krisim hsg çektiriyim dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?