- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.901
evet canım aynen öyleYa herkes kendi yasadigini kendi bilir
kimseye birsey anlatmaya calismayin bile
ben hep soyluyorum
biz esimle durumumuzu ogrendigimizde karar vermistik ve herkese aciklamistik
kari koca siddetli Kisiriz demistik
o an kesilmisti hersey :)
umrumuzdada olmamisti
uzulmustuk ama kimseylede ugrasmamistik kendi kendimize kalmisti uzuntumuz
bu sorunda en onemli sey moral
lutfen kuvvetli olun ve inanin
ben hamile kaldiktan sonra hepiniz rahat rahat kalirsiniz
hoşbulduk tatlımaysen hoş geldin canım
inşallah kısa zamanda koca göbekli olursun
off zaten reglden dolayı hormonlar tavan
pressedle bıle olmadı
kocam yanımda uyuyor
offf neden aglıyorum ben sımdı ya neden
evet canım aynen öyle
bende artık soranlara kıvırmaya çalışıp yok böyle yok şöyle demiyorum sorunlarımız var olmuyo diyorum baktım üsteliyolar napcan senmi bakcan doğurunca diyorum
gözleri açılıyoses çıkaramıyolar zaten yakınlarım biliyolar sormuyolar bile
derdimiz bize yeter ama derdi verne rabbim dermanınıda verecek vakti saati var
belkide hiç olmayacak o zaman ne yapıcaz hayatı eşlerimizle kendimize zindanmı edicez
bu günlerimiz bir daha geri gelmiycek elimizden geleni yapalım taktir allahın
en azından derdimiz var ama umudumuz var olmuycak kesinlikle denmiyo tüpü var tedavisi var
rahimi olmayanlar var tek bir spermi olmaynlar yumurtalıkları iğnelere tepki vermeyenler var
en kötüsünü düşünüp kendimize moral vermemiz lazım
insna kendi kendinin doktoru bunu unutmamak lazım
hoşbulduk tatlım
inşlhh tüm isteyenler
sen hamilesin galiba :26:
sağlıkla kucağını alırsın inşlh
canımcım moralini bozma
regl olunca ilk başta hepimiz dibe vuruyoruz ama sonra toplanıp yeni ay yeni umutlar diyoruz
yılmak yok yola devam
yok canım bende cebelleşiyorum malesef hamile değilim
Malasef güzel habelerle gelmedim.HEr anı burada yazdığım gibi sonucunuda yazıyorum!Gece adet oldum.BUrdaki herkezi çok seviyorum.Ama görüyorumki herkez,ronya,BİLGEM,melisela,kris ve ben gibi her yaşadığını burada yazmıyor bu duruma biraz kırıldım açıkçası!BİZ her yaptırdığımızı saniyesinde gelip buraya negatifsede pozitifsede değerine,belirtisine vs. kadar yazıyoruz paylaşıyoruz.BEnce doğru olanıda bu!Yine söylüyorum herkezi çok seviyorum,kırgınlığımda bu yüzden zaten!Umarım güzel haberler verirsiniz.belki biraz uzak kalabilirim.hoşçakalın...
off zaten reglden dolayı hormonlar tavan
pressedle bıle olmadı
kocam yanımda uyuyor
offf neden aglıyorum ben sımdı ya neden
hazel82 canım sen proxeed plus nerden almıştın internetten mi
Malasef güzel habelerle gelmedim.HEr anı burada yazdığım gibi sonucunuda yazıyorum!Gece adet oldum.BUrdaki herkezi çok seviyorum.Ama görüyorumki herkez,ronya,BİLGEM,melisela,kris ve ben gibi her yaşadığını burada yazmıyor bu duruma biraz kırıldım açıkçası!BİZ her yaptırdığımızı saniyesinde gelip buraya negatifsede pozitifsede değerine,belirtisine vs. kadar yazıyoruz paylaşıyoruz.BEnce doğru olanıda bu!Yine söylüyorum herkezi çok seviyorum,kırgınlığımda bu yüzden zaten!Umarım güzel haberler verirsiniz.belki biraz uzak kalabilirim.hoşçakalın...
cnm ben eczaneden alıyorum 4 ay oldu ama :)
baktir tabikide
esin ne tedavi aliyor suan?
cektir canim
hamile kalamayan herkesin mutlaka cektirmesi gerekiyor bence
birsey yoksa rahat olursun en azindan
muesss canım naber..bugün nasılsın?
barukcum hamilelik nasıl gidiyo,her şey yolunda mı?
eminecim selam nasılsın?
eminecim selam nasılsın?
eminecim selam nasılsın?
en yakın zamanda çektiryeim canım,,sanırım adet dönemindn sonra 1-2 gün içerisinde çektirmek gerekiyomuş..bi de biraz zor oluyomuş sanırım çektirenleri okudukça korkuyorum...sen çektirmişmiydin canım..anestesi istedin mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?