Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımmm pamukla fatma hamilemi
ayyy umarım öyledir çok sevinirim onların adına
ama söylememelerine kızarım
hatta çok üzülürümm
aslında kadserin bugün neden kızdığını çok anlamadım
sadece insanlar mutlulukları ve üzüntülerini söylememesine kızıyorum yazmıştı
sanırımm böyle bir tahmini vardı

ronyanınkinde bir yalnışlık var canım çünkü onun ki çok düşük çıkmış
ama bizimkide öyle az bişey düşse sen yaptın der bu ilaçlarla

Evet sonra dillerinden kurtulana aşk olsun ..

Ronya sonucun üstünde spermin verildiği saat ve çalışılmaya başladığı saat yazması gerek ..
Biz devlet hastanesinde verdik en son 15 dk sonra çalışmaya başlamışlar ..

kızlar bende faceli oldum. haberiniz olsun.loneli ness
geçmişi okudum ama tam anlayamadım. esra hamile miymiş?açık yazılmamış. ya da ben göremedim.

Kızlar ben uyguladığımız bu kürlerin ve ilaçların faydasının olduğunu düşünüyorum..
Eşim spermin çıkışı bile farklılaştı diyor..
Bende biraz kilo aldım 52 oldum ..
Pekmez , folik asit , bebek asprini falan kullanıyorum ama aslında pekmezden şüpheleniyorum :))
Eşimde cinsel istek bile arttı söylemesi ayıp !!
Yaa ben inanıyorum yakında doğal yollardan gelir inşş bebişim..
Tüp bebek fikrini tamamiyle rafa kaldırdım ..

inşallah bi gün bizde bu duyguları yaşarız.....ayrıca sizlerle bi paylaşmak isterimmm!!!!!bugün benim toplantım vardı hanımlar arasında sizler için bol bol dua ettim umarım kabul olmuştur!!!:26::26::26:

geçmişi okudum ama tam anlayamadım. esra hamile miymiş?açık yazılmamış. ya da ben göremedim.
Face'in hayırlı olsun canım öncelikle..
Esracığım hamile kalmış doğal yoldan ama düşürmüş malesef ..
Oda beni hamile sanıyordu sanırım özelden yazmış ..
Moral biraz bozuk haklı olarak o yüzden topiğe girmek istememiş, abiside evlenince vakitte olmamış aslında..
Onunla tüp bebekler hemen hemen aynı anda olmuştu bizim .. Ben bebeğimi kaybettim oda negatifi aldı.. Ben hamile olduğumu düşünüp test yaptırdım negatif çıktı daha doğrusu değerim düşmeye başladı , esra bebeğini kaybetti..
Kaderdaş olduk onunla..
Rabbim birdaha yaşatmasın hiçkimseye..

Ronya kadserin niyeti aslında çok temizdi.. Şimdi üzülüyorum bakın gelmiyor..
İnşş yakında gelir tekrar..
O burada bir aile olduğumuz için herkes herşeyini paylaşsın sevincimizde üzüntümüzde ortak olsun demek istemişti..

ayyyy boncuğum sonrada ben oluyormuşum demi ayyy ne güzel olur çok sabırsızlanıyorum martın 6 sı gelmiooooo ki bi

kendimden alıntı yapayım bari. kimse cevap yazmamış.
iyice geçmişe gidince okudum şimdi.
esra hanile kalmış ama söylememiş. ama düşük yapmış geçmiş olsun.
demekki kendi kendine ya düşerse diye buraya yazmamış ama kendini gerçekleştiren kehanet olmuş.
hamile kalmak kadar olumlu düşünmek de önemli demek.
kadsere sonuna kadar hak verdim nedense insanlar dert dökmeye insan arıyor, ama mutlu bişey olunca ortadan kayboluyolar. ingilizce de bi söz var, ingilizce bilen arkadaşlar anlarr.
misery seeks company. diye, yani yoksulluk, acı arkadaşlık arar diye. buraya cukk diye oturmuş.
tabi hamile kalıp da hala buraya yazmaya devam edenleri tenzih ediyorum.

ayyyy boncuğum sonrada ben oluyormuşum demi ayyy ne güzel olur çok sabırsızlanıyorum martın 6 sı gelmiooooo ki bi

bende belirti var diyorum kimse inanmıyor....özelliklede kaynanam daha neki hemen belli etsin diooooo....!!!!!!ama eşim o biraz umutlu bu aydan bakalımm...ama ben belirti yaşıyorum sanki???yoksa psikolojikmi??????

canımm ben pamuğumun ve fatmanın hamile olmasını çok istiyorumm çokda mutlu olucam
ama sana çok katılıyorumm yani bizlere ssöylememiş olmaları yüreğime dokunacak
yani samimiyetimizi sorgulayacağım belkide

canım çok haklısın hemen o arkadaşı eleştirmek olmaz ama!!!!gerçekten şu sıkıntılı dönemimizde bi sıcak sohbet arıyoruz....herşey yoluna girincede yokuz!!!!demekki o da düşük yüzünden söyleyemedi en azında bi sebbebi var demi yani!!!!

bu düşünceye bende katılıyorum çünkü ilk başladığımız günden beri herşeyi yazıyoruz bilgi veriyoruz birbirimize iyisiyle kötüsüyle sonuçta burası paylaşım sitesi ve herkes bunun farkında
kim hamile kim değil bilmiyorum hamile arkadaşlar varsada tebrik ederim ama bunu bizimle paylaşmama sebebinin gerekçesini merak ediyorum,çünkü yeri geldi burda en özel konuları konuştuk faydası olur diye
biz burda bir aile olduk diye düşünüyorum ben
nazardan korkuluyo denildi eğer içinde böyle birdüşünce besleyen varsa aramızda burda ne işi var
biz ilk duyduğumuz güzel haberde ağzımıza gelen ilk sözcük maşallah oluyor
biz burda ihtimalerden mutlu olabiliyor ve olası şeylere göbek atabiliyoruz arkadaşlar
kim neyi söylüyo yada söylemiyo bilmiyorum ama bu arkadaşlara saygı duydugum kadar üzülüyorumda

Ronya canım sız hep tedavı oldugunuz dr.un hastanesınde mı test yaptırıyordunuz.sızın olayda bızım olaya benzemesın.hanı bır lab.da yaptırıyoruz dr. sahıbı oranın , anladın sen onu.ondan belkı yuksek cıkıyordur.bızde ben adet olayım baska yerde test yaptrcaz .bunlar tedavı ıse yarıyor ayagına yukseltmesın degerlerı.vallahı kıme guvenecegımızı sasırdık.

canım belkıde yanlıs bakılmıstr.belkıde stresten oyle cıkmıstr.esın klomen kullandımı.bılıyorsun klomen ılk zamanlar degerlerı dusurebılıyor.sıkma canını 2. yı yaptırında sonra dr. la gorusun olay nedır anlasılsın.Rabbim hepımızın yardımcısı olsun.bıktım valla sperm hesabı yapmaktan.matematık profesoru olurduk sımdıye

Canım ben yazdım ya sana ..

çok haklısın ronyacığım ben şuanda sizlerle konuşunca rahatlıyorum yoksa bu beklemek insanı dahada kötü yapıyo sizlerle beklemek merakımı gidermek üzüntümü paylaşamk çok güzel iyiyki varsınız ya!!!!!

sağol arkadaşım. cevap verdiğin için.
inşallah ikiniz de tekrar bebeklerinize kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…