Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrr ben güzel düşünmek istiyorum ancak az evvel geçmişe baktımm
kris fatmaya
soyleyeyeimmi hamile oldugunu fatma demiş
fatmada Şey bilmem ki...
Kızların yüreğine inmesin sonra diye yazmış
sanırım gerçekten fatma hamile yada şaka yaptılar bilmiyorum
ama sevgili FATMA ve PAMUK inşallah hamilesinizdir
çok sevinirim ama yüreğimde bir burukluk olur bunu bilesiniz

Son düzenleme:

merhabalar kızlar, nasılsınız?

ya iyi ki 1 gün girmedik bu ne yaa kaçç sayfa

son iki sayfaya baktım, tam da anlamadım fatma ve pamuk hamile mi gerçekten? çok sevindim maşallah hadi bakalım 3er 5 er gelsin inş malum kalabalığız

bi de kim kime kızmış, bana mı kızdınız yoksaaa:18:

ayyy kızlar yuklenmeyın fatmacıgıma lutfen.o hamıle degıl( ki hamıle olmasını cok ısterdım) dun aksam dedıgıne gore degıldı yani.sadece krishle takıldılar bıze:)) ama pamuku bılemıyorum bısı dıyemıycem bende.ama ınsallah hamıledr bıze soylemese bıle.ne yapalım.

sonuna kadar katılıyorum canım.
evet insan bir hamile haberinden ümitleniyor. bu benim sayımda, ya da yakın. o hamile kalmışsa ben de kalırım diye umutlanıyor.
bence paylaşmama sebebi kesinleşmeme ihtimali olabilir. ya olumsuz bişey olursa gibilerinden. ama bu olumsuz düşünce malesef gerçeğe dönüşebiliyor bazen. o yüzden kötü ihtimalleri düşünmeyelim hiç bi zaman. tamam gerçek hayatta böyle düşünmekte haklı olabiliriz. mesela iş arkadaşlarımıza falan söylemek için zaman geçmesini bekleyebiliriz. ama burda neyi saklıyoruz ki onu anlamadım ben. yeri geliyor yumurtlama günlerinde attığımız taklalara kadar paylaşıyoruz yani.

aleykum selam meleğim. bende yeniiim dün girdim buraya sen nasılsın...

slm ronyam, ya kusura bakma bugün ilk defa girdim anlamadım niye kırıldınız, yani yenidir belki emin diillerdir gerçi pamuğu tam hatırlamıyorum ama fatma daha 2 gün önce yazıyordu buraya yenidir diye tahminim var yanlış mı acaba?

canım bu sefer farklı bir laboratuarda baktırdık
eşim klomen kullanmadı hiç
3 gün sonra tekrarlatcaz testi
sağol canım desteğin için

dedimya ya şaka yapıyolar yada cidden böyle bir durum var
ama var isede söylemiyorsa yine diyorum kırılırım

valla canım biz de anlayamadık kim hamile. define bulmuş da çalıncakmış gibi söylemiyolar sanki.
aman boşver. biz de paylaşanların halini hatrını sorarız.
sen nasılsın canım?bebiş nasıl?

evet bende vardım kris ve fatma gırgır yaptışlar diye biliyorum eğlendik hep beraber
pamuk hakkındada bidiğim tek şey en son annesinin yanına gittiği hamilemi değilmi bilmiyorum onada bu durumda gönül kymak mantıksız olur

ki benim tanıdığım pamuk tutamazdı bu haberi bu kadar

biz dün gece öyle konuştuk canlar, bence krisle ikisi bize takıldı :)) hatta ben esranın yazısını tüp bebek bölümünden görüp bizim topiğe kopyala yapıştır yapmıştım, sonra başladı öyle geyik :))) fatmam hamile olsa sölerdi yada kesinleşmediği için sölememiştir..Ama pamuk bilmiyorum..

çok haklısın canım ben yeniiiim eleştirmek haddime deil ama ben sizlerle en kötü ihtimallerime kadar anlatıyorum hamile olmakmı söylenmicek....hem hamilede olsan en kötü ihtimal belli deilse düşükte olacak olsa anlatmalı insan. eğer şuanda bebeğini düşürdüyse mahvoluyodur eminimki.....o zaman bunu paylaşacak demi...?????üzüntüsünü anlatacak ve eğer öyle bi şey de varsa var yada yok anlatmalı ki sıkıntısını gidermeli....

ronyacım hayırdır spermiyogram mı kötü çıktı? canım üzülmeyin biz de ne oynak değerler gördük biliyosun ya gerçi herkes öyle:) inş güzel çıkar 3 gün sonraki..

kızlar bu arada ben bugünden hastalanmadım :))) umarım 9 ayda hastalanmam..haftaya kadar olmazsam test yaparım, inş hayırlı haberler verrrim size :)))

ronycım testle ilgili bende geçmişte yazdım ama sanırım görmedin

sıkma canını oynak bunlar yada vardır bi hata olumlu düşünelim derim ben

iyiyim güzelim hoşgelmişsin, Rabbim en kısa zamanda muradınızı versin inş.

burası iyi gelir insana iyi yapmışsın tebrikler:)

teşekkürler canım hoşbulduk!!!1evet iyi gelmek ne demek rahatlıyorum ya çok iii burasıııı!!!!sizleri çokkkk seviyorummm eşimede hep hayata olumlu bakan sizleri anlatıyorum oda çok seviyo siz ve topiğinizi!!!!

evet aynen böyle oldu eğlendik biz fatmayla

fatma ciddiyse ki sanmıyorum yani fikrim yok

sağol arkadaşım. cevap verdiğin için.
inşallah ikiniz de tekrar bebeklerinize kavuşursunuz.

Amin arkadaşım inşş hepbirlikte..
Şu beta bi sıfırlansın regl olduktan sonra yine kanda betaya baktırıcam.. En son 42 idi..
Ama düşüyordu ..
Dr'umda düşmezse tekrar kürtaj hala düşmezse ilaç veririz dediler..
Ben farklı yerlerde kaç kere kontrol oldum hepsi kürtaj temiz geçmiş diyor .. Ayrıca beta sabit kalmamışki düşüyor elbet birgün sıfırlanacak..
Bu özeller benim hep aklımı kurcalıyor zaten ..

benim tanıdığım pammuk der dayanamaz
nasıl acısını bizle paylaştıysa mutluluğunuda paylaşır
lone sana şu konuda katılıyorum
normal hayatta samimiyetsizlik çok biz burda
hiç düşünmeden paylaşımda bulunmak için varız
bende bürodakilere çevremdekilare bir süre söylemem ancak sizler ayrısınız
boncuğumm güzel arkadaşım sana kırgın değilim çünkü çok acı yaşadın bir gebelik kayıbın oldu
kendince korkuların olmuş oalbilir bu sitemim sana değil bilesin
ama ilk gebeliğini yaşayan arkadaşlar insan sevincini içinde tutamaz
ben daha ultraonda bile görünmeden her gördüğüme duydunuzmu
benim bebeğim olacak diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…