- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.041
çok haklısın ronyacığım ben şuanda sizlerle konuşunca rahatlıyorum yoksa bu beklemek insanı dahada kötü yapıyo sizlerle beklemek merakımı gidermek üzüntümü paylaşamk çok güzel iyiyki varsınız ya!!!!!:14 inşallah mutluluğumu da purda deliler gibi hoplaya zıplaya paylaşıcammmm
sonuna kadar katılıyorum canım.bu düşünceye bende katılıyorum çünkü ilk başladığımız günden beri herşeyi yazıyoruz bilgi veriyoruz birbirimize iyisiyle kötüsüyle sonuçta burası paylaşım sitesi ve herkes bunun farkında
kim hamile kim değil bilmiyorum hamile arkadaşlar varsada tebrik ederim ama bunu bizimle paylaşmama sebebinin gerekçesini merak ediyorum,çünkü yeri geldi burda en özel konuları konuştuk faydası olur diye
biz burda bir aile olduk diye düşünüyorum ben
nazardan korkuluyo denildi eğer içinde böyle birdüşünce besleyen varsa aramızda burda ne işi var
biz ilk duyduğumuz güzel haberde ağzımıza gelen ilk sözcük maşallah oluyor
biz burda ihtimalerden mutlu olabiliyor ve olası şeylere göbek atabiliyoruz arkadaşlar
kim neyi söylüyo yada söylemiyo bilmiyorum ama bu arkadaşlara saygı duydugum kadar üzülüyorumda
aleykum selam meleğim. bende yeniiim dün girdim buraya sen nasılsın...merhabalar kızlar, nasılsınız?
ya iyi ki 1 gün girmedik bu ne yaa kaçç sayfa
son iki sayfaya baktım, tam da anlamadım fatma ve pamuk hamile mi gerçekten? çok sevindim maşallahhadi bakalım 3er 5 er gelsin inş malum kalabalığız
bi de kim kime kızmış, bana mı kızdınız yoksaaa:18:
kızlarrr ben güzel düşünmek istiyorum ancak az evvel geçmişe baktımm
kris fatmaya
soyleyeyeimmi hamile oldugunu fatma demiş
fatmada Şey bilmem ki...
Kızların yüreğine inmesin sonra diye yazmış
sanırım gerçekten fatma hamile yada şaka yaptılar bilmiyorum
ama sevgili FATMA ve PAMUK inşallah hamilesinizdir
çok sevinirim ama yüreğimde bir burukluk olur bunu bilesiniz
Ronya canım sız hep tedavı oldugunuz dr.un hastanesınde mı test yaptırıyordunuz.sızın olayda bızım olaya benzemesın.hanı bır lab.da yaptırıyoruz dr. sahıbı oranın , anladın sen onu.ondan belkı yuksek cıkıyordur.bızde ben adet olayım baska yerde test yaptrcaz .bunlar tedavı ıse yarıyor ayagına yukseltmesın degerlerı.vallahı kıme guvenecegımızı sasırdık.
canım belkıde yanlıs bakılmıstr.belkıde stresten oyle cıkmıstr.esın klomen kullandımı.bılıyorsun klomen ılk zamanlar degerlerı dusurebılıyor.sıkma canını 2. yı yaptırında sonra dr. la gorusun olay nedır anlasılsın.Rabbim hepımızın yardımcısı olsun.bıktım valla sperm hesabı yapmaktan.matematık profesoru olurduk sımdıye
ayyy kızlar yuklenmeyın fatmacıgıma lutfen.o hamıle degıl( ki hamıle olmasını cok ısterdım) dun aksam dedıgıne gore degıldı yani.sadece krishle takıldılar bıze:)) ama pamuku bılemıyorum bısı dıyemıycem bende.ama ınsallah hamıledr bıze soylemese bıle.ne yapalım.
aleykum selam meleğim. bende yeniiim dün girdim buraya sen nasılsın...
valla canım biz de anlayamadık kim hamile. define bulmuş da çalıncakmış gibi söylemiyolar sanki.merhabalar kızlar, nasılsınız?
ya iyi ki 1 gün girmedik bu ne yaa kaçç sayfa
son iki sayfaya baktım, tam da anlamadım fatma ve pamuk hamile mi gerçekten? çok sevindim maşallahhadi bakalım 3er 5 er gelsin inş malum kalabalığız
bi de kim kime kızmış, bana mı kızdınız yoksaaa:18:
ayyy kızlar yuklenmeyın fatmacıgıma lutfen.o hamıle degıl( ki hamıle olmasını cok ısterdım) dun aksam dedıgıne gore degıldı yani.sadece krishle takıldılar bıze:)) ama pamuku bılemıyorum bısı dıyemıycem bende.ama ınsallah hamıledr bıze soylemese bıle.ne yapalım.
sonuna kadar katılıyorum canım.
evet insan bir hamile haberinden ümitleniyor. bu benim sayımda, ya da yakın. o hamile kalmışsa ben de kalırım diye umutlanıyor.
bence paylaşmama sebebi kesinleşmeme ihtimali olabilir. ya olumsuz bişey olursa gibilerinden. ama bu olumsuz düşünce malesef gerçeğe dönüşebiliyor bazen. o yüzden kötü ihtimalleri düşünmeyelim hiç bi zaman. tamam gerçek hayatta böyle düşünmekte haklı olabiliriz. mesela iş arkadaşlarımıza falan söylemek için zaman geçmesini bekleyebiliriz. ama burda neyi saklıyoruz ki onu anlamadım ben. yeri geliyor yumurtlama günlerinde attığımız taklalara kadar paylaşıyoruz yani.
canım bu sefer farklı bir laboratuarda baktırdık
eşim klomen kullanmadı hiç
3 gün sonra tekrarlatcaz testi
sağol canım desteğin için
dedimya ya şaka yapıyolar yada cidden böyle bir durum var
ama var isede söylemiyorsa yine diyorum kırılırım
iyiyim güzelim hoşgelmişsin, Rabbim en kısa zamanda muradınızı versin inş.
burası iyi gelir insana iyi yapmışsın tebrikler:)
biz dün gece öyle konuştuk canlar, bence krisle ikisi bize takıldı :)) hatta ben esranın yazısını tüp bebek bölümünden görüp bizim topiğe kopyala yapıştır yapmıştım, sonra başladı öyle geyik :))) fatmam hamile olsa sölerdi yada kesinleşmediği için sölememiştir..Ama pamuk bilmiyorum..
sağol arkadaşım. cevap verdiğin için.
inşallah ikiniz de tekrar bebeklerinize kavuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?