Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol arkadaşım. cevap verdiğin için.
inşallah ikiniz de tekrar bebeklerinize kavuşursunuz.

Amin arkadaşım inşş hepbirlikte..
Şu beta bi sıfırlansın regl olduktan sonra yine kanda betaya baktırıcam.. En son 42 idi..
Ama düşüyordu ..
Dr'umda düşmezse tekrar kürtaj hala düşmezse ilaç veririz dediler..
Ben farklı yerlerde kaç kere kontrol oldum hepsi kürtaj temiz geçmiş diyor .. Ayrıca beta sabit kalmamışki düşüyor elbet birgün sıfırlanacak..
Bu özeller benim hep aklımı kurcalıyor zaten ..

kızlar bu arada ben bugünden hastalanmadım :))) umarım 9 ayda hastalanmam..haftaya kadar olmazsam test yaparım, inş hayırlı haberler verrrim size :)))

günün geçtimi melisacım...ayyy inşallah bekliyoruz...sen haftaya ben senden sonraki haftaya inşallah yaaa

valla canım biz de anlayamadık kim hamile. define bulmuş da çalıncakmış gibi söylemiyolar sanki.
aman boşver. biz de paylaşanların halini hatrını sorarız.
sen nasılsın canım?bebiş nasıl?

iyiyiz canım, bugün doktora gittik sonunda dr umuz hamile olduğumuzu kabul etti:))

pek şüpheciydi pek, yok dış gebelik yok bilmem ne çok şükür Rabbime bugün gördü nihayet:) ailelerimize söyledik biz de:)
inş. en kısa zamanda hepimiz yaşayalım bunları

hayırlı uğurlu olsun canımmmm
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

aa nun bu çok güzel bir haber ..
İnşş 9 ay böyle sorunsuz geçer..
Sağlıcakla doğar kuzun ..

günün geçtimi melisacım...ayyy inşallah bekliyoruz...sen haftaya ben senden sonraki haftaya inşallah yaaa

melisacım benim dk.%90 dyo hamiş şansı ufff beklemek yokmu bu beklemek!!!!!bende martın 6 adet olma tarihim ama 3 gün geçerse doktoruma bildireceğimmmm..ayyy hadi bakemmm

canım daha 2 gün oldu geçeli, inş güzel olur sonu :))

Gözünüz aydın canım, darısı bize inş..Dua bekliyoruz..
ben bir hafta hayatta bekleyemem doğrusu.
1 gün geçsin yapıyorum ama genelde geçmesine kalmıyor benim.

canım valla ben korkudan yapmıyorum, birde beklemiyorum açıkcası o yüzden haftaya yapcam, tabii olmazsam..benim kaç aydır hep gününde olurdu, bakalım inş gecikme devam eder :))

allah tamamına erdirsin canım

hayırlı uğurlu olsun canımmmm
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

aa nun bu çok güzel bir haber ..
İnşş 9 ay böyle sorunsuz geçer..
Sağlıcakla doğar kuzun ..

çok sağolun kızlar, amiiiiin.. inş Rabbim hepimizew nasip eder.

bu arada Meliselaaaa o kadar nasıl bekleyecen kız valla helal olsun:) hehe ben ilk gün yaptıydım

nuncum ne güzel inşallah hayırlı bi bebek olur ne mutlu sanaallah analı babalı büüütsün canımm...darısı bekleyen tüm meleklerimin ve benim başıma!!!! MAŞALLAH

melisacım benim dk.%90 dyo hamiş şansı ufff beklemek yokmu bu beklemek!!!!!bende martın 6 adet olma tarihim ama 3 gün geçerse doktoruma bildireceğimmmm..ayyy hadi bakemmm

canım inş sen hamilesindir, ben kendimden açıkcası umutlu değilim ama Allah'ın işi belli olmaz tabi..

dua ediyorum canım inşşşşş hamilesindirr....
allah tamamına erdirsin canım

sağol mericim darısı sizlere inş.

bir sorum daha var çok oldum ama:) kadser in adeti gecikmişti ne oldu?

İNŞALLAH MELİSACIM İSTEDİĞİN OLUR GECİKMEDE OLUR AMA HAYIRLI GECİKME OLSUN BEBİŞİM????hadi bakiiimm patlat bize bi bomba......sanki kendimin geçti heyecanlandım valla!!!

valla canım dok.dediğine göre %90 hamiş kalmam lazım ama mevlam ne derse ooo belki bu ay olmaz diğer ay olur.ama ben çok umutluyum bu aydan inşallah suya düşmez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…